L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 2 d’agost del 2011

Sabrem demà per què la piscina encara no s'ha inaugurat?



Sabrem demà per què la piscina encara no s'ha inaugurat? Sabrem per fi els misteris que han acompanyat fins ara l'obra? Coneixerem si realment la piscina ha costat el que devia de costar o ha tingut un sobrecost que la fa inviable? Són algunes de les qúestions que poden eixir a la llum demà quan l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, celebre una roda de premsa explicativa de la situació de l'obra en el Saló de Plenaris a partir de les 12, 30 del matí.

Les explicacions  pensem que han de servir també per a tallar la quantitat de rumors i bulos que circulen per la ciutat: que si el Bloc està paralitzant a posta la piscina;  que si l'ajuntament no ha complit amb els pagaments; que si una de les empreses de la UTE ha fet fallida; que si piscina té un sobre cost de 2 milions d'euros; que si s'han fet moltes coses no previstes en el projecte i s'ha encarit i no es pot pagar; que si es deuen molts diners als preveïdors i no s'acaben les obres..... 

Eixos són els rumors que amb més intensitat i força han circulat i circulen per Tavernes. Suposem que demà després de la roda de premsa, tot estarà clar i sabrem que li espera a la piscina. Vos tindren informats.

-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

a mi que mexpliquen perque no esta oberta no hem fa profit.
El que seria important es que Jordi Juan diguera quan es te que obrir.

Anònim ha dit...

A mi no m'expliques que tu vols que s'obriga la piscina, a mi explica'm perquè no l'han oberta ja d'una p*** vegada? Per què hi ha tants problemes? I per què em pareix a mi que açò serà un altre parking. No vull saber quan l'obriran, vull saber per què no l'han oberta ja? Amb els diners del meu poble no vull que ningú, però ningú faça negoci.

Anònim ha dit...

volem que s'obriga i que l'ajuntament faça el imposible. despres ja tindra temps de parlar amb la empresa que no ha complit.

Anònim ha dit...

Enhorabona a la Cotorra. Perq asto son noticies. No atres que van ventilant per ahi rumors, cotilleos i mal infudats. Un 10.

Anònim ha dit...

Obrir a qualsevol preu??? NI DE CONYA!!! si vaig jo i m'ofega qui cuidarà a la meua filla i a la meua dona, Manolo Vidal??? Els del PP??? l'ajuntament?? A qualsevol preu vull saber l'empastre que ha fet el PP amb la piscina, a vore a quin amiguito del alma te quiero un huevo han beneficiat.

Anònim ha dit...

Parlar amb la empresa que no ha complit??? Molt bé!!! Ja aneu reconeguent que contrateu empreses de merda per a fer les obres de Tavernes!! Enhorabona!!! Gràcies per gestionar tan mal el meu poble!!!!!! El PP ha afonat tavernes!!

Anònim ha dit...

No puc dormir esperant a vore que ens conta demà l'alcalde.

El que jo vull és saber quan va a obrir-se.

Per cert: Algú sap per que s'han llevat els bancs de la Plaça del Moro

Bonic ha dit...

A vore alguna persona esta demanant que al preu que siga s'obriga la piscina ?

Primer hem de saber el poble de quan parlem. Segon si devem fer front quan ja hem pagat. Tercer conèixer les certificacions d'obres per les que hem pagat. Quart, és ètic tornar a pagar el que calculem ja hem pagat ??
El tema no és senzill, i demà hi serem allí per conéixer més coses.

De segur que nadarem, però cal saber el preu del bany.

I no està el forn per acudits quan parlem de la piscina. Un patetger, que es quan l'hort esta de saó i entren uns tercers sense saber que com a mínim van a esvarar-se. Serietat i tranquil.litat que açò no ha fet més que començar Sra Cotorra.

PALMERO ha dit...

Sabeu per que ens feia falta un alcalde matemàtic? Per aclarir misteris com este: atenció:
Un alcalde amb dedicació exclusiva, Manolo Vidal,i el misteri de les hores:
dedicació exclusiva: 8 hores diàries
primera carrera Barcelona: 7 hores diàries
segona carrera Barcelona: 7 hores diàries
tercera carrera València: 7 hores diàries
visites diàries despatxos: 4 hores diàries
menjars: 3 hores diàries
dormir: 7 hores diàries.

TOTAL: 43 HORES DIÀRIES. Això si què és un misteri. S'açí res, els de quarto milenio de QUATRO van a tractar el tema.

Anònim ha dit...

La que té més ganes de contar-ho es la cotorra que ho sap i no ho pot contar jaja. Açò es una saga, i aquest serà la segona pel·lícula després del pàrking ... i damunt s'inaugurarà amb el nou govern.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ganes si que tenim de que s'obriga i per tant de contar que per fi s'obri.
Quant a nosaltres saber que és el que passa? Sabem ni més ni menys el que el que tothom sap i diu.
Amb "lo cotorros" que som, tu creus que ho haguérem callat?

Bowie ha dit...

Que bo Palmero, un poc d'humor no va mal, si que es tot un misteri, Però un cosa es matricular-te en una carrera i un altra ben diferent es obtindre el títol.

PALMERO ha dit...

Hola a totes i tots
sabeu que el comentari d'abans no me l'ha publicat el ventilador?
Quina poca vergonya tenen els dos parells D.O.U.S. (defenestrats oblidats urgent service)

No els agradarà comptar. O no saben. Son més faves que ESA COL....