L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 d’agost del 2011

Per si de cas... sigueu previsors i prepareu els trespeus, els foguers de gas i les bombones de butà per a la Nit de les Paelles



Sí, sabem que pot semblar una broma, però ho estem dient amb tota la serietat del Món. Perquè igual la Nit de les Paelles no hi ha llenya o molts dels participants veuen que no hi ha llenya per a tots. I és que preparar llenya  per a alguns centenars de paelles no és tasca fàcil. Ni menys ara que hi ha tant hort abandonat i no hi ha tanta llenya tallada de tarongers com fa uns anys. I si no, pregunteu-ho als homes de la brigada de l'Ajuntament i us ho confirmaran: l'any passat a última hora anaren com a bojos buscant llenya pel terme. 

I perquè diguem açò? Doncs, perquè el govern municipal no ha volgut fer com l'anterior govern ni vol deixar-ho tot per a última hora i, assabentat per la brigada que pot faltar llenya, va donar l'ordre d'anar arreplegant-ne per tal de ser previsors i que no en falte eixa nit tant importatnt de festes. Tot un exemple de previsió i planificació.

I el PP, segons informen tant Levante-EMV com Las Provincias - diari aquest últim que ha armat prou rebombori amb els bous i ha publicat la nota del PP però no ha dit ni muu de la resposta que ha fet el govern municipal a eixa nota -  no ha tingut altra ocurrència millor que qualificar d'irresponsabilitat eixa previsió del govern i acusar-lo d'estar amuntegant la llenya en la Torre de Guaita, en una zona diuen "de recreo". ¡Qué santa LLúcia els conserve la vista! ¿Una zona de recreo el descampat de la terra que ocupava la caseta dels carabiners? Mare meua, quin desficaci.  

I damunt, diu el PP, pot haver un incendi que seria més greu pels eucaliptus. O siga,  durant anys i anys de govern del PP, al mateix lloc ,hi ha hagut llenya per usar en els paellers que hi ha prop. Això abans no era un perill ni se'n recordaven dels eucaliptos ni de res semblant. Ara ho fa el nou govern i és una irresponsabilitat, un perill...

I si parlem d'irresponsabilitat.....  vaja, pensem que la nota del PP airejada per la premsa ha fet la pitjor propaganda que es podia fer i els han deixat ben clar als possibles piròmans - que els hi ha - on està la llenya i damunt els recorden que es pot cremar i que pot haver un incendi. Cadascú que en traga les conclusions. Perquè en aquestes coses ja sabeu de vegades el que sol passar. Que prou és que una cosa es comente.... quan segur, segur, que la immensa majoria de vallers, i més ara que acaba l'estiu, ni se n'hauria adonat ni fixat en la llenya. Ara ja és de domini públic.

El que deiem i com començaven la noticia: per si de cas, prepareu els tres peus i el foguer de gas. Perquè igual qualsevol dia hem d'informar d'un nou incendi per la zona de Marenys.  I si això passa, igual potser que les paelles es queden sense combustible per a cuinar-les. Ara sempre ens quedarà el tres peus i el foguer de gas.


19 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat es que es vergonyosa la guerra que esta fent-se entre el tripartit i el pp, pero el pitjor es que els mitjans de comunicacio locals es pensen que estem imbecils...ja esta be de criticarse uns als altres i treballeu pel poble.

Anònim ha dit...

Estic d'acord en el primer comentari, això sembla una guerra pitjor que la del madrid i el barça. Pense que haurien de treballar tos pel poble, que falta ens fa. Tots els dies, mes del mateix, al final cansa i et fa dubtar molt de la politica i els politics. Estic avergonyit del que esta passant."PP... vive y deja vivir", que el teu govern per sort ja es historia.

Anònim ha dit...

Uns per altres i la casa per agranar. Així es la política hui dia i així ens ho esteu demostrant

Anònim ha dit...

despres que sera pagar per veure el varietets o per anar a la carpa

Anònim ha dit...

ara és el PP i abans eren els altres, la política és així, per desgracia.

Anònim ha dit...

Deixeu de banda les crítiques de l'oposició i centreu-vos en treballar pel nostre poble, no perdeu el temps ahí, xeeeee.

Anònim ha dit...

cotorra millor sigam previsors i tingam ja als bombers avisats perque podria ser un gran desastre, pareix mentida i més en concret, el BLOC que son prou verds que permeten que hi haja eixes muntanyes de llenya ahí en ple agost un mes sencer.

ullal del gat fet merda ha dit...

xe, xe, pareu els bous del morro, els qui han fet eixes declaracions tindrien que tancar-los, per bur.., per que, fa mols anys que estan amontunant la nenya per les paelles de les festes de la torrereta, et que passa es ningú caça sense gos. es vergonyos que esfaçen eixe tipus de declaracions amb els problemes que este poble. açi ni es fa res, ni s'ha fet res pel medi ambient.

Foc i fuig com pugues ha dit...

Tens tota la raó. Que el PP que mai no ha fet res pel medi ambient, ara ens isca ecologista és per riure.
Tens tota la raó quant a l'acumulació de llenya en eixe lloc de sempre. Ara abans, com que l'antic govern no tenien ulleres, no ho veien.

Es lamentable que el PP no ens parle dels problemes reals que té Tavernes, dels quals molt d'ells són els autors, o potser per això cal buscar altres coses per entretindre el pesonal i inventar guerres on no hi ha ni simples baralles.

Per a quan una anàlisi seriosa del PP sobre la problemàtica de l'aparcament, piscina, hisenda municipal, factures sense consignació, projectes desastrosos com el de l'Avinguda, per exemple?
Ja que no la va fer com a govern, a vore si la fa ara com oposició i dona alternatives. Ara no preneu com exemple a Rojoy, eh? que alternatives no en dona mai cap.

Anònim ha dit...

Pregunta? es podria deixar la nenya en algun lloc tancat: Magatzem de la brigada. Mireu aquesta idea

Un de tavernes ha dit...

El magatzem de la brigada està al costat del club de tenis, en plena muntanya. Un lloc molt més perillós que el solar al costat de la torre de guaita

Anònim ha dit...

amics aneu amb molt d'ull, m'han dit que els del pp van en un bloquet i una maquina de fotos pel poble. s'ha punten la situacio de les cagadetes del gossos. tambe els han vist, al clot de la font, font del canut, ullals del gat, de les penyetes, les fontetes, font de la granata, i altres llocs, han fet fotos al mirador i a les taules de sant llorenç.
si vegeu per la muntanya uns amb la camiseta igual, no son voluntaris mediambientals, son ells, amagueu-vos, fan por.

Anònim ha dit...

Això està molt bé. La fotografia és una bona aficció i a més en estos casos si van a peu, faran esport.

¿I si les mateixes fotos, amb més llocs dels que dius, ja estigueren fetes amb la situació de com estaven les coses el passat mes de juny abans del canvi de govern?

A la policia amb pistoles d'aigua...

A per les paelles ha dit...

No serà que estan preocupats de que haguen aconseguit ja la llenya per a les paelles sense contar amb ells ? La veritat és que està preparat, i ens quedem en temes banals metre amb la majoria absoluta han estat incapaços de fer el pressupost municipal del 2011.
Cotorra, que d'això no has dit res!! I tan que fardes de saber!!
Ara han de fer el pressupost del dos mil onze i del dos mil dotze, i si volem que siguen participatius, que entre tot el poble que vulga, ens quedem amb la llenya de les paelles. De fer foc en saben un fum els de la dreta, o millor seguint el fum trobareu el foc. Que pesada es l'oposiciò i que valents els del tripartit. Ja ens enterarem a setembre, ho dic per allò de solucionar problemes, de si no governen, etc.
Estem a punt d'aterrar amb un gran govern per a Tavernes. Pregunteu com estan preparant donar feina, com estan preparant els serveis per atendre els majors, perquè amb o sense diners, hi ha emprenedors al costat per fer-ho possible.
I això preocupa i molt a la dreta sense trellat.
Ànim i a per les paelles!!.

Anònim ha dit...

Te raó el de les paelles. Quan estan treballant els que no han fet res pel poble i molt per ells diuen que tots els partits son iguals. Que no ens tornen a enganyar que ens tornaran a guanyar.

Anònim ha dit...

Em pareix molt mal la postura del pp, mes valdría que es deixaren de tanta tontería i que treballaren ja de una vegada per el be del poblé i no per el be d'ells.
Nomes diuen bogeries, que a la fi menuda herencia ens han deixat !!!

Anònim ha dit...

Cotorra, tu que ho saps tot, quants diners costarà apuntar-se a les paelles?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabem tot ni de bon tros. Si finalment es com diuen els rumors que hem oit, 5 euros. REPETIM: rumors i no confirmació oficial.

Tampoc es "cobra" en el sentit que els diners repercuteixen en l'Ajuntament, sinó que seria com un donatiu que cada paella participant fa a una institució local. Cada any es destinarà a una, i enguany segurament serà per ADISVA com ajuda a l'acabament del centre per a persones discapacitades. Això es comenta.

O siga que, millor esperar a que oficialment es coneguen les bases.

Anònim ha dit...

Jo recorde i no fa molt que mentre el PP governava l'oposicio feia sorroll amb coses com l'alta tensió, Pai's, etc. Ara el PP que critica, que estan arreplegant nenya per a festes. Si que te arguments de pes aquesta oposicio de ara.