L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 d’agost del 2011

Per fi, els bancs han arribat!!



 
Avui, si no passa res estrany, quedarà solucionat el problema dels bancs de la “Plaça de Fahd Ben Abdelaliz". Un veí ens ha avisat que estaven descarregant els banquets i hem anat a vore’ls. Ja estan  damunt les vorers i segons ens diu el veí – gràcies per la informació-  els treballadors li han dit que avui s’acabarà tot el treball.

Els bancs de la plaça dedicada al rei moro que tant va ajudar als valencians quan la pantanà de Tous han estat tema de polèmica. Tots (els de sempre) contra el govern actual per no posar-los prompte, tots criticant el nou govern per  sense bancs per seure a les persones majors i algunes coses més i més fortes dites pels de sempre. I el nou govern sense assabentar-se’n!

Però aquesta història no és totalment conforme s’ha volgut vendre als veïns. Hem sabut que, fa mesos, quan es van fer els ninxols del cementeri, van sobrar un pocs diners i es va decidir canviar els bancs d’obra de la plaça per aquests més moderns de fusta. No cal  dir que això es decidia en l’anterior legislatura i amb el govern anterior. I clar, segons hem sabut, tot eixe canvi de banquets s’havia d’haver fet i estar ben acabat ja fa uns quants mesos. O siga  que si cal buscar alguna responsabilitat… tot apunta a que s’haurà d’anar a buscar a temps passats!

Fa uns dies, segons ha dit l'esmentat veí, un regidor del PP fotografiava els llocs buits del banc. Igual és per fer un informe al partit. Esperem que arreplegue bé tota la història.
-

18 comentaris:

Anònim ha dit...

No entenc per què es tireu les culpes uns a altres i viceversa.

Quan dius: "Però aquesta història no és totalment conforme s’ha volgut vendre als veïns. Hem sabut que, fa mesos, quan es van fer els ninxols del cementeri, van sobrar un pocs diners i es va decidir canviar els bancs d’obra de la plaça per aquests més moderns de fusta. No cal dir que això es decidia en l’anterior legislatura i amb el govern anterior. I clar, segons hem sabut, tot eixe canvi de banquets s’havia d’haver fet i estar ben acabat ja fa uns quants mesos"

Pots explicar un poc més el cas per favor, cotorra. Gràcies.

Salutacions

La Cotorra de la Vall ha dit...

Volem dir que es un projecte pensat, aprovat i adjudicat per l'anterior corporació, que pensem hauria marcat el temps d'execucio i per tant d'acabament i que el nou govern no ha tingut res a vore, excepte que li estan tirnat la culpa de la mala planificació qwuant al temps.

Pensem que esta prou explicat.

Anònim ha dit...

Ara vorem quan el nou govern possa papereres a la platja. I es que si vols tirar un paper te l'has d'endur a casa. Pense que el Sr. Llacer podria vore on s'han deixat les paperes d'abans i, al menys situar-les a l'avinguda de manera provissional!!!!

Bello, bello, preocupat ha dit...

JO que hem pensava que era la banca publica. L'estat diexaria diners als ciutadans per a que el consum i les compres d'immobles augmentaren. I sembla que són banquets de seure. Vaja, vaja!!.
Aneu demanant que tenim diners de sobra!!!

Anònim ha dit...

Cotorra volem ficar una quexA perque el carriL bici que va dirrecio del poble a la mar deixa eixe tros de carretera inutil lla que es podria canviar la direcio es ha dir de la mar al poble i els llaudrador que tenen terres lla no tindren que pegar tan gran volta i eixe trs de carretera estaria mes transitat

Anònim ha dit...

¡¡¡¡Que contraste con las aceras!!!!! ¿También será culpa del alcalde actual?

Anònim ha dit...

He llegit les critiques dels peperets en l'edicio d'internet de Les Provincies.
Si com diu La Cotorra és una obra aprovada i adjudicada pel PP, la noticia de Les Provincies demostraria un cinsme del PP fins la lluna.
Com es pot criticar al govern d'ara pel gasto d'uns bancs que van aprovar ells? Cinisme dur i pur.
Carlos Gimeno, que la mala professionalitt també te un limit. Molt bona raó tindràs per seguir una linia tan torta.

Anònim ha dit...

Perquè quede clar.
La mala professionalitat em referia que en eixa noticia no demana opinions ni aclariments al govern d'ara, però en l'altra que publica hui, que és una nota de premsa del govern d'ara, a més de dir que son 3 milions quan son 3'8 el deute posa dins manifestacions de M. Vidal ¡en una nota oficial del govern actual".
T'has pasao.

Anònim ha dit...

Fins quant teniu que parlar del pp?
Pareix que governen ells.

Anònim ha dit...

Que roins per favor!!!el PP si que estava a favor de canviar els bancs pero no en ple agost i 15 dies per haver de posar-los. quines interpretacions.

Anònim ha dit...

I quina culpa tenim els demes de la mala planificació de l'obra i de les empreses que contractael PP.

Anònim ha dit...

Els del PP són mestres en l'art de la manipulació tot es posar pressa, crítiques i males en allò que ells planificaren i gestionaren fatal. Quant de cinisme teniu, vergonya vos falta!!!!

Anònim ha dit...

Home si el actual govern no ha fet el seguiment de la execucio de l'obra alguna culpa tindra, que ja fa un temps que es alcalde per que per anar a les inaguracions si que sap anar.

Per cert Joanet es molt bonic quant ú te al mitjans a la part pero enrecordat que els favor es pagen d'una o altra manera i que els mitjans de comunicacio no aniran sempre de la ma per molt fiel que sigen.

Anònim ha dit...

I tu estas segur que no s'ha fet el seguiment? Si no s'haguera fet el seguiment i no s'haguera exigit a l'empresa acabar l'obra urgent, l'empresa adjudicararia segur no hauria buscat a treballadors d'una altra perquè l'acabaren.
I quan a la premsa, el Bloc no és el PP ni el PSOE: no hi ha molt a guanysr. Només que siguen imparcials me'n conforme.
I per ara no ho semblen. Només cal vore el tractament que li han donat al comunicat de premsa que hem fet de resposta al PP sobre l'economia: dos quadrets amb uns quants renglos i para de comptar. Ni explicació ni res de rews.
Els únics que han tret el text complet ha sigut "La Veu de la Valldigna" i ací a La Cotorra.

Anònim ha dit...

Es tot culpa del PP!!! ... menudos "mataos" quen no sabeu fer altra cosa que criticar i criticar, i donar les culpes als demes... sigueu mes humils i dediqueu-se a treballar, no a fer un salsa rosa de politica al poble.

Anònim ha dit...

És que vullgues o no vullgues tots els problemes que té Tavernes són per culpa del PP.
O de qui és la culpa? Ale, anem a recordar-los:
- parquing
- piscina
- deute
- circumval·lació
- sense poligons industrials
- Finques del Vergeret en zona inundable i d'afecció del riu
- Sentencia sobre urbanització Vergeret, que vorem com quedem
- Llum cementeri

Continuem? Pa que...

Quina por! ha dit...

Redeu, anonim de les 11,7, ara resulta que informar al poble és criticar.
No sé perquè tanta por a que informen de la situació. I pren una bona til·la, que encara en queden per vindre.

Indignat amb els bancs. ha dit...

Ordre i trellat. En compte de parlar de la banca que aguanta al PP i el Psoe i ens lleva diners a nosaltres es quedeu en uns banquets. Vaja, politcs aficionats, els meus clamen al cel per coneixer la situació i fer aportacions al Consell Agrari per a que hi haja mes feina. Fan plans d'austeritat per a tindre més diners públics i poder gastar-los en ajudes a la gent de Tavernes, quan més millor, i no per uns pocs. Ja està be. Anam a governar i coneixer les diferencies clarament. I ara toca el que toca, parlar del bancs en majúscula, ja que hi ha una màxima que diu que les evidències no s'han de demostrar. Si hi ha banquets ara que hi haja bancs. Visca Jordi, sense bous. Que s'ho paguen els maltractadors.