L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 d’agost del 2011

NOTA ACLARATORIA DE L'EMPRESA GRAU PASCUAL SA

L'empresa "Grau Pasqual SA" ens ha remes una nota aclaratòria sobre els clavills sorgits en el carril bici. Agraïm sincerament a l'empresa tots els aclariments tècnics sobre l'obra i per la nostra part li demanem disculpes per les interpretacions dels lectors-comentaristes.

I també li agraïm, i pensem que també ho podem fer en nom de tots els que ens seguiu, la transparència i la informació de l'empresa Grau Pascual SA sobre el tema i sobre la mateixa empresa, a la qual desitgem el millor.

Diu la nota:
............

És de veres que han eixit unes fisures al carril bici, la veritat es que era d'esperar pel temps en que estem, pero també és de veres es va tractar d'evitar-se. La solució, que es per estètica, es molt fàcil ( digam que es com masillar una pared).

Estes fisures no han eixit perque el terreny estiga donant o l'obra estiga mal feta, son degudes al sol, el que passa es que estèticament no queda be. Eixos clavills son fisures de retracció i solen medir milimetres . Es van produïr perquè en la part superior de la solera l'aigua del formigó s'evapora abans del fraguament degut a les altes temperatures. Si es treballa al ras i pegant el sol en el mes de juliol, es fàcil que apareguen les fisures i la veritat es que té molt mala pata ja que depen un poc de l'atzar. pensem que el formigó i l'asfalt en ple mes de juliol pot arribar als 45-50 graus, i la temperatura ambient a les 15 hores pot ser 30- 35 graus.

Hi ha tècniques per poder evitar-ho, i es van aplicar tres d'elles. la primera es posar malla electrosoldada ( estava contemplat al projecte), la segon es pasar la fratasadora fins que el formigó s'endurisca ( també estava al projecte), la tercera va ser afegir al formigó fibres de polipropileno ( esta mesura va ser aplicada per l'empresa i pel comercial del formigó degut a les altes temperatures sense cost ningun per a l'ajuntament).

Estes fisures van eixir el mateix dia per la vesprada i segurament alguna per la nit. Així que no pot anar a més. Els tecnics de l'ajuntament i l'empresa vam decidir de tapar-les ( sols per estètica i és important recordar-ho) en setembre ja que hi ha molta gent que va en bici, a passetjar o a correr.

Pensem que el presupost de taparles es de un dia un peó, estem parlant de maxim 120 euros.
Degut a la noticia hi ha comentaris que encara fan mes mal, m'explique:
L'empresa Grau Pascual SA és una empresa d'obres públiques i per tant fem obres públiques. tenim com a clients a molts Ajuntaments.
La persona que firma "indignada" posa que som una empresa del PP i es queda tan panxa, que la meitat d'obres les ha fet Grau Pascual, i es queda tan panxa, que la obra es nefasta i es queda tan panxa. Resulta que el comentari el llig molta gent, i la persona que firma "indignada" ja ha encasillat a l'empresa i de rebot a tota la direcció.

Els donem les dades reals i el volumen de l' empresa perque pugueu valorar-ho i entendre que eixos comentaris no es poden fer.

"Grau Pascual SA" durant els ultims anys ha crescut a nivell d'empresa, i  tenim més treballadors, més maquinaria, més deutes.... però som una de les 5 o 6 empreses de tota La Safor que te classificació empresarial per a obra pública. Això vol dir que hi han obres que sols pot presentar-se l'empresa perquè altres empreses locals no tenen la classificació empresarial.  Exemple l´obra del "Parc de la Goleta ".

Quan van eixir les obres del Plan E 2 i de Pla Confiança, vam ser els únics que vam dir que no volíem cap obra, i era una reunió on hi havia mes de 12 empreses de construcció totes del poble, probablement en nombre de treballadors Grau Pascual era la més gran, tècnics i gent de contractacio de l'Ajuntament. Però no ens vàrem presentar a ninguna obra.

En els últims quatre anys hem fet 6 obres per un import de mes de 100.000 euros€
c/ Roser amb una baixa de més del 20%,
PPOS zona centre c/ Sant Agustí amb una baixa de mes del 20%,
Plaza de la Cultura que era del Plan E 1,
Carril bici la qual m'ha encasillat,
Parc de la Goleta en un 15 % de baixa i 66000 euros en millores
112 ninxols en un 15 % de baixa, esta obra valia uns 85.000 euros€.

La resta son obretes com tapar un parxe, arreglar un bordilo trencat, fer una pareteta o una solera al cementai ( esta pujava uns 20000 euros) una solera a Col.legi Magraner ( no arriba al 3000 euros), una solera al Col.legi Alfàndec (uns 4.500 euros).... i ja sap que a cobrar quan l'Ajuntament puga.

En l'any 2007 la facturació que vam fer a l'Ajuntament es de 237.357 euros ( 13.92 % de total de la nostra facturació)
En l'any 2008 la facturació a  l'Ajuntament es de 112.413 euros€ ( 7.04% de total de la nostra facturació)
En l'any 2009 la facturació és de 657426 euros ( 28% de total de la nostra facturació). És la facturació més alta ja que vam fer el Parc de la Goleta on es van presentar, recordem, 27 empreses i nosaltres l'única del poble.
En l'any 2010 la facturacio que fem a l'Ajuntament és de 193.473 euros (13.43% del total de la nostra facturació).

Com es pot vore amb aquestes dades és difícil assimilar aquelles crítiques.

-

15 comentaris:

Filosof ha dit...

Hi ha valors que s'han de respectar. Un d'ells es la sinceritat i la col.laboració. La nota de l'empresa Grau Pascual SA aporta sinceritat i col.laboració en el sentit que es desmarca per la forma de la petulancia a l'ús.

Vull dir: que les formes son importants i de vegades tenint la raó la forma de plantejar-la o de defendre-la ens la lleva totalment. No és el cas d'aquesta empresa, com podem observar i cal tenir-la en compte pel seu respecte a les autoritats i a la tranparència municipal. Esperem que siga un exemple per aquells que enyoren antigues formes, que vegen l'absurditat.

Les coses canvien, i sempre esperem per a bé. Però poden vostés entendre que a França els rics hagen dit al seu president que poden pagar molt més? Ací a Tavernes, per a mi és tot un detall democràtic, d'estabilitat municipal, la postura correcta de l'empresa Grau Pascual, que carinyosament diguem “de Pitera”.
Salut per a ella.

UNA METEPATAS ha dit...

Perdó a l'empresa Grau Pascual S.A., per les ofenses que li he fet. Admire moltíssim l'explicació tan bona que han donat sobre els clavills i sobretot, la trasparencia de les seves actuacions en l'Ajuntament. Perdó i mil voltes perdó!! Aquesta empresa em mereix tot el meu respecte, i pense que totes deurien de ser igual de trasparents i legals com aquesta.

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR ...

Hola amic FILOSOF, cunta razon tiene el dicho que pensar lo que uno dice, argumentar lo que uno escribe, y mas aun informarse antes de decir y escribir.

Pero planteo una duda, aunque la actuacion de la empresa ha sido correcta entre las mas correctas, cosa que debemos todos tomar nota de ella y actuar de este modo siempre, me pregunto si un comentario desafortunado por parte de un contertulio aqui realizado, solo con un lo siento es suficiente.

Porque la duda se creo, las aclaraciones se dieron, y el perdon se pidio, pero cuanta gente habra leido solo la primera parte y se habra quedado con ella.

Duro pensar que podamos ofender al honor la dignidad de las personas y de las personas no solo fisicas, sino tambien de las personas Juridicas.

Solo una reflexion en voz alta, para que antes que escribamos, penesemos en las posibles repercusiones de nuestras palabras.

A la Indignada, ya hay uno mas.

Un saludo

esperançat ha dit...

Veritablement estic assistint a una lliçó de transparència informativa i correctísim procedir de esta, per a mi, des d'ara, senyora empresa Grau Pascual SA.
Excel.lent fer, excel·lent argumentari.
Açò és exemple. Magistral.
Mil i un aplaudiments. Enhorabona.

Amb més empreses així, a Tavernes no hi hauria crisi ni atur.Entre tots recolzem als professionals i enviem on tots sabem als mamoneantes garrapatils que estan xuclant del poble. Però cal informar-se bé abans de criticar. Es a dir, caldria fer el contrari que els del pp ara fan des de l'oposició.

CLICLISTA dubtós... ha dit...

Enhorabona! per la transparencia informativa i les explicacions a "Grau Pascual S.A."
Per altra banda, com a ciclista tinc alguns dubtes sobre l'execució, i m'agradaria saber la vostra opinió. He vist caure a un ciclista adult (55-60anys) i no trencar-se la clavicula de milacre, i dubte que l'ajuntament/tècnics/empresa constructura s'haja enterat. Es just a la zona propera a l'entrada de la platja, on està la zona de l'aparcament (amb l'anunci de la fruiteria, per a ubicar-nos). En esta zona es produeix, com en altres accessos, un rebaixament que acaba amb un remat rodó, on tot i pujar-lo be la roda de davant, la de darrere si pujes i vas en direccio del carril bici, derrapa i provoca caigudes com la que he presenciat. En alguns llocs hi ha algo de formigó/asfalt que fa de rampeta i facilita l'accés lateral, en altres no, DE QUE/QUI DEPEN açò??
Es una cosa que seria molt fàcilment subsanable, i igual en setembre, quan es faça la correcció dels clavills, podria millorar-se, que vos semblaria?

Anònim ha dit...

Enhorabona a l'empresa Grau Pascual, ja era hora que algú posara al seu lloc eixe tipus de comentari sense cap ni peus, ni cap tipus d'informació, Sense tú hi ha moltes més.

Jo, a apartir d'ara, també sóc Grau Pascual.

Anònim ha dit...

En quede extranyat cuant vec que en posse a escriure i no en demana el sistema que m´ identifique,suposse que apareigeré com ANONIM A DIT... Pues no en pareix gens ni miqueta correcte que qui vuiga puga fer el seu comentari,ofendre a qui siga,intecionadament, o no, pero ahí va aixó,despres demanem disculpes i aci no passa res. Pero la cara amagadeta en el forat com esl estrusos. Així jo també soc valent i molt valent.
Com en tot la culpa nl es ni mes ni menys de qui consenteig les cosses,al igual com esta crisis que ha vingut pel consentiment dels governs a les accions profitosses i envexosses dels bancs. Si no volem cosses mal fetes o que ens puguen potar a situacions no correctes ni desitjades, tenim que ficar els mitjos adecuats per evitaro avans que ocurreixquen. Donar la cara sempre a dit molt a favor,o en contra, de qui diu o actua.
Com que es la primera vegada que escric en este blog no se si es del tot sert el que dic,pero de moment no vec siga d´ altra manera. Si ho es,agrairía me ho corregireu.
Vos recorde que vos vaig enviar un correu fa dos dies i no vec s´ ha publicat. Espere pigueu donarme contestació. Gracies
Cuant siga obigat per a tots ficare la meua identitat,mentres tos blancs o tots negres,pero no ho torbe correcte.
Saludos S D

La Cotorra de la Vall ha dit...

No és exactament així però entenem que resulte estrany que es comente sota el nom d'anònim i que cadascu no pose el seu nom.

Això ho hem tractat ja diverses vegades: Si tu signes el teu comentari amb un nom, per exemple "Rita la Cantaora" com que no sabem qui s'amaga darrere, com que uses UN NOM però NO EL TEU NOM, estem al punt d'eixida: que tenim un ànomim que en comptes de dir-se "anònim" es diu "Rita la Cantaora" però no sabem qui és.
I per això, després de parlar molt el tema, hem decidit deixar-lo com sempre ha estat.
Sempre preguem que cadascú agafe un nom, el que siga, i que no use anònim per tal de no confrondre, però no ens fan massa cas.

Anònim ha dit...

Cotorra encara no han dit aquestes empreses a qui pagaven la llum que gastaven. O sí?

La Cotorra de la Vall ha dit...

oficialment, i que sapiguem, no hi ha cap novetat.

CICLISTA dubtós ha dit...

Cotorra, en el missatge anterior deia: "En alguns llocs hi ha algo de formigó/asfalt que fa de rampeta i facilita l'accés lateral, en altres no, DE QUE/QUI DEPEN açò?"
Has pogut esbrinar alguna cosa?

Podries informar a "Grau Pascual SA" de la suggerència de millora, i dir-nos alguna cosa?

Anònim ha dit...

ciclista dubtos, conec al de grau pascual i de segur que li ho digueu ho soluciona, ja que també es un gran enamorat de la bicicleta.

CICLISTA dubtós ha dit...

Per a Anònim 29/08/2011 20:24:00:

Pots fer-li arribar la informació a Grau Pascual SA? o dir-li que consulte la "NOTA ACLARATORIA DE L'EMPRESA GRAU PASCUAL SA" i ens diga alguna cosa?
Gràcies

Anònim ha dit...

al ciclista dubtos.
despres de festes del poble arreglarem les fisures i farem les dos rampetes en la entrada del parquing.

G.P

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies en nom de tots els vallers i usuaris en general.