L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 13 d’agost del 2011

L'ajuntament recorda als propietaris l'obligació de mantindre netes les parcel·les agrícoles




L'ajuntament de Tavernes ha procedit aquestes darrers setmanes a enviar una carta als propietaris de terres de les zones costaneres recordant-los l'obligació de mantindre els horts nets per tal d'evitar incendis.

La carta recorda l'articulat de la Policia Rural on s'indica aquesta obligació per banda dels propietaris, tenint en compte que igualment és un tema sanitari. També es recorda que en cas d'incendi, les despeses derivades dels bombers les pagaran els propietaris.

Si voleu llegir la carta completa, amb clic al damunt la fareu més gran.

-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Es doner compter?? El ventilador ja no escriu ni diu res... serà que els seus pupils peperets ja els cau la cara de vergonya, quan la gent va diguent per ahi com an deixat el poble??? Ja no xismorregen ni difamen... Ara estan callaets, no saben per on tirar... Ni tampoc apareixen a la premsa o la veu. I el mes gracios el plenari tu!! Uns diguent com esta la tresoreria, les factures per pagar, el deute, i atres que si s'han enganyat en una festa local. Normal que no tinguen ni p... idea de com gestionar si quan tots parlen de la feina i situació econòmica atres tenen el cap en les festes. Axina mos ha nat.

Bello, bello, contable ha dit...

Front a l'adversitat, a no saber respondre al poble, hi ha una màxima clàssica: PANE ET CIRCUS. Festes,festes, que ja les pagaran. O no és la màxima dels grans events a València ciutat, front a reestructurar la industria, com es va fer als anys vuitanta. Altres autonomies estan donant suport a una industria farmacèutica de primer ordre, ajudant a la primera industria exportadora com Inditext a superar les minimes trabes per exportar, sense mirar signe politic, ja que es parla que el seu director general serà el futur ministre del PP. La figada en l'elecció de la constructora de la piscina ha dividit seriosament als dirigents del PP, que veuen com l'anterior ajuntament no va estar a l'altura. En fi, si bous o no bous, i els diners per pagar. Però el bé del poble, sense atendre. On estan els diners de l'època daurada? Caldria fer una comissió per coneixer-ho? O al menys algun estudi d'algun professional que en tenim ? De segur que es publicarien amb la serietat que correspon a una actuació especulatica 100%. Com ara els mercats, es a dir, la banca a la que hem ajudat, contra nosaltres que hem pagat. Vaja històries de vergonya.

Anònim ha dit...

responsabilitats econòmiques, això és lo que s'hauria de demanara l'anterior equip de govern... estic segur que si els costara diners de la seua butxaca les indemnitzacions per tant mala gestió i desficacis, segur que els nous polítics es tallarien més de fer estes barrabassaes i no eixirien polítics de baix de les pedres...
que els diners amb els que malgasten i fan i desfan sense trellat ni sense papers i fora de la legalitat, SÓN ELS NOSTRES DINERS, ELS DE TOTS ELS QUE ELS VAN DONAR LA CONFIANÇA I ELS VAN VOTAR!!!
Jo no els vaig votar perquè ja sabia de quin peu coixejaven, però ja vegem, que ara va eixint tot, i més que se sabrà.
quina poca vergonya!!!

RAMONET SI VAS A L'HORT ha dit...

En anteriors anys, he netetjat en diverses ocasions la meva parcela, cap dels colindants meus ho va fer, així que en aquests moments que em trobe en l'atur i no dispose dels recursos necessaris per a aquesta acció no ho pense fer, a més vostés netejen les muntanyes o parceles municipals, no es preocupen que si ocorreguera algún incendi en algún lloc propietat de l'ajuntament ja ens encarregarem de que vosaltres pagueu en els vostres bens personals les despeses del sufocament de l'incendi...pròximament tindreu les fotografies del Cantalot i voreu l'abocador incontrolat que també pot causar un incendi i de major dimensions que el de la meua parceleta.

Anònim ha dit...

Bravo, així es diu Ramonet si vas a l'Hort. Si els demés no compleixen, per què has de complir tu?
I clar amb eixes postures, així ens va en este país.
¿Que vols fer com fan els de Cantalot que tant critiques? Endavant.

porta figues i embercocs ha dit...

Dis-nos quina és la teua parceleta i te la netejarem. Damunt et pagarem l'atur duplicat, ja que l'exemple que dones es el millor pel nostre poble. Si ho dius abans de la mitja nit d'avui diumenge tindràs una participació en el restaurant de la Piscina, i una cotxera gratis al parquin municipal. Eres el millor i pots fotre'ns com i quan vullgues, per cert sols la veritat, volem.

Porta figues, porta figues ha dit...

-Considerant que el PP si no estic mal informat ja va fer una carta semblant.
-Considerant que Ramonet si vas a l'hort netejaria la parcel·leta manant el PP.
-Considerant que ara no vol netejar-la adduint arguments sense cap pes
-Considerant que realment tot el que diu és l'escusa per justrificar la càrrega contra l'actual govern i recordar els abocaments de Cantalot (sembla ser que son nou de fa dos mesos només. Abans amb el PP no se'n produien).

Despres les consideracions podeu deduir....
Vosaltres mateixos!.

Anònim ha dit...

Una bona iniciativa. Ara falta vore els resultats.

Anònim ha dit...

¿bona iniciativa?
Eixa carta ja es va enviar l'estiu passat.

Anònim ha dit...

Perdoneu, acabe de vindre la fira de Xàtiva i no podia contestar-vos. Estic d'acord en les vostres reflexions i netetjaré la meva parceleta, ja que si ho he fet en època del PP ara en més motiu...
Però no ens podem amagar darrere del "això ja estava", començem a agafar-mos de forma seriosa les coses, desbroçem les nostres muntanyes, netetgem el Cantalot i no ens amaguem darrere de la nefasta herència del PP, NOMÉS AIXÍ TOTS INCLOENT ELS MEUS COLINDANTS, podran agafar-se açò que és tan important de forma seriosa, per cert la meva parcela està dintre del Vall del Mar i`tot el voltant està en un estat lamentable.
A l'anònim de les 18.03, avans de parlar deuries de saber que aquest país va com va no per gent com jo, un agricultor al que ningú ha defensat els seus interesos i ha quedat a l'atur i sense dret a compensació (és el que té ser autònom).

RAMONET SI VAS A L'HORT ha dit...

se m´ha enviat sense el nom, el comentari d'avans és meu!

Anònim ha dit...

suponc que la majoria de horts seran propietat del Bancaca (que amb el seu pai ens faria rics).
serà fácil que es posen d'acort per a netejar les terres abandonades.

Anònim ha dit...

Bon seguiment d'una iniciativa de l'anterior govern, algo feia be no?, bueno ara el que tenen de fer es que eixa norma es complixca i si no que es prengen les mesures oportunes, ames del problema forestal que pot supusar vos recorde que perjudica al veinat ja que son font de plages, genera llavor de brosses, ...