L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 d’agost del 2011

L’ajuntament de Tavernes organitzarà i patrocinarà la festa de “bous al carrer” en les Festes Locals del pròxim setembre.




La incògnita s’ha desvetllat i la polèmica queda tallada: Tavernes tindrà bous, però bous com sempre, bous al carrer com hi havia tota la vida abans que es tragueren de la màniga l’invent de la plaça de bous, no pels bous sinó pel negoci. Enguany, sembla ser que el negoci no era clar en haver d’invertit més en seguretat i.... ningú no ha presentat cap proposta per a fer bous. Si, si, el que esteu llegint: no s’ha presentat cap proposta ni petició per escrit a l’Ajuntament. Quasi tot el que s’ha dit pel poble i s’ha escrit per les xarxes socials., sense fonament. Vorem ara quines són les reaccions.

Hem dit adalt que la polèmica queda tallada. Realment ¿hi ha hagut polèmica? Sembla ser que ha sigut més un intent de posar contra les cordes al nou equip de govern. Un equip de govern que fa un any, quan era oposició, encara que veia que faltaven dues setmanes per a les festes i el PP no tenia ningú per fer bous, van mantindre un silenci exquisit i va deixar-los treballar.

Per a l’alcalde Jordi Juan anunciar que les Festes del Poble tindran bous “és una demostració de que, per damunt de les opcions polítiques partidistes i fins i tot personals, som un Govern Municipal que escolta a la població i que governem per a tots”.

L’alcalde ha reiterat en un comunicat oficial que: “Els vallers i valleres deuen saber que cap empresa ha presentat a l’Ajuntament un projecte per fer bous. Hem estat esperant fins l’últim moment que alguna iniciativa privada, de Tavernes o de fora, presentara una proposta que no s’ha produït. Conscients de que molts vallers consideren els bous un acte important per a les Festes de Tavernes, el Govern Municipal fa dies que es va posar mans a l’obra i després d’una setmana de discretes gestions hem aconseguit organitzar “bous al carrer” de la manera en què tradicionalment s’han celebrat a Tavernes i en el mateix lloc del Carrer Major”.

 El govern municipal considera que, sense cap dubte, amb la reinstauració de la festa tal com se celebrava als segles XIX i XX, es recupera una tradició vallera de sempre. Per tant, el govern municipal considera que les Festes Locals del 2011 tenen un nou atractiu per als vallers. I qui més poden valorar-lo és la gent més jove donat que no ha conegut l’essència d’aquesta festa popular de Tavernes, desapareguda fa unes dècades en haver estat substituïda per un acte totalment comercial i de negoci com és  la festa en plaça de bous. A la fotografia podeu vore una imatge de com eren els bous al carrer sobre els anys 1950-1960. De qualsevol cosa es feia una barrera per protegir la casa i sempre la diversió estava garantida.

L’alcalde fa una crida al sentit cívic dels vallers i valleres i remarca que el deure que tenim de respectar els animals, així com el compromís amb l’empresari de que les vaquetes no seran maltractades i vol que eixe compromís el prenguem  tots els veïns participants. Un altre punt que ha remarcat l’alcalde : no participarà i se li exigirà l’eixida del recinte tauri a tota persona que asistesca sota els efectes de l’alcohol. Un advertiment que no caldria ni dir-lo, i més quan recordem alguns succeïts recents, però sempre va bé recordar les coses. 

L’empresa que facilitarà els bous, així com tota la infraestructura material i humana (barreres, ambulància, metge...) per fer possible els festejos és Vicente Morell de Cullera. Enguany seran quatre els dies de bous a carrer – l’economia municipal sembla ser que no està per a  massa despesses – i  s’han triat dies forts de festa i amb un horari de mig dia de manera que no solape altres actes i activitats. Els dies, si finalment no li cau la loteria a l’ajuntament, i els augmenta seran el diumenge, dia 11, i el dimecres, el dijous i el divendres de la setmana festiva.

La regidora de festes, Pilar Altur, ha recordat també que el nou govern municipal està fent un esforç perquè les Festes Locals tornen a il·lusionar als nostres veïns i veïnes, recuperant tradicions què molts joves no han conegut.

En resum, bous al carrer el 2011 a Tavernes. I debades. Sense pagar ningú entrada. Que ho passeu bé!
-

45 comentaris:

Anònim ha dit...

Uff, molta més seguretat que en una plaça de bous tancada, on vas a posar....

Anònim ha dit...

Els tens mes grossos que els dels bous, JJ. No el deixes xafar per ningú, ni menys pels del PP.

Dir que no volieu fer bous, quan el seu amiguet no havia presentat res i ara està clar que era una martingala per no donar temps a reaccionar.

Anònim ha dit...

No volieu bous? Pam, gratis i al carrer! Com es feen antes! Jo no aniré, pero respecte a la gent que li agrade, enhorabona per la decisio.

Anònim ha dit...

I ara quin comunicat farà el PP? Que això és mes gasto a les buides arques municipals?
Que son pocs dies, que els dies de festa son més? Que molesten els veïns i no deixen passar cotxes? Que el Carrer Major és massa carrer per als bous?
Vorem, vorem que diuen.

Anònim ha dit...

Jo només espere que es prenguen les mesures de seguretat oportunes i acordes a la normativa vigent en este tipo d¡actes i prou...
ja hem vist en la tele no fa molt, algunes persones mortes per les barreres dels bous al carrer.
Salut i festes!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

I que els participants col·laboren amb el coneixement que cal en estos actes.

Anònim ha dit...

Ho lamente. Era una bona oportunitat per abolir una mostra palesa de maltracte animal. Crec que aquesta vegada, a diferència del que es va fer amb el pseudozoo del parc dels vents, ha primat més el panem et circenses que el trellat. Una llàstima. Els animals no són recursos ..i menys encara, recursos festius.

Anònim ha dit...

A mi els bous/vaquetes ni em van ni em venen ... però estic totalment en contra de que es destinen diners públics a pagar bous ... perquè, val, molt bé tenim "bous" però ara a vore si parlen de números ... i això que estem en "quebrada tècnica" o com li diguen. En canvi altres projectes amb mínim pressupost i grandíssim benefici per al poble no es fan. Molt bé.

Anònim ha dit...

I jo estic en contra que es destinen diners a fer la festa de les paelles perquè no m'agrada la paella, i també estic en contra pel mateix motiu en la paella de la tercera edat, i estic en contra de que facen varietats perquè son una herencia franquista i estic en contra de que facen la baixà i la pujà perquè sóc ateu, i estic en contra de la Festa Jove perquè fan molt de soroll i beuen massa alcohol, i estic en contra del tir i arrossegament perquè maltracten els cavalls, i estic en contra de que facen festes i teatro per als xiquets perquè si els pares en volen que ho paguen, i estic en contra de que facen carrers engalanats perquè tallen els carrers sense trellat, i estic en contra de les mascletades perquè només son soroll i res de profit, i estic en contra de les xarangues perquè son la negacio de la música, i estic en contra de, i de, i de ..... i tot es paga amb diners publics!!!!

Senyor, quan dificil és governar!!

I a vore si ens dius quins son eixos gran projectes de mínim pressupost i gran benefici per al poble perquè "bueno, bonito y barato" no hi ha res, per molt que ho diguen els negrets.

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR ...
Comohabia prometido desde que aparecio el temita de los Toros, de que si bous al carrer que si mes seguretat que si fa falta una "plaza" con quirofano hoy lunes a primera hora me hanrespondido de Gobernacion al tema que si es o no es necesario mayor inversion en la plaza por el tema sanitario.

RESPUESTA:
De:castellano_fer@gva.es

"Entendemos por "plaza móvil" una plaza portátil.
Un SAMU medicalizado tiene las dotaciones de un servicio médico quirúrgico, por lo que sí sería posible su presencia "sustituyendo" a este. Así y todo, además, haría falta una ambulancia y el convenio con el centro hospitalario."

Dudas resueltas, ahh si quereis y alguien conoce al Herminio palomares que le pase la info, Pero como leo aqui el gobierno ha optado por promocionar ellos, tambien les servira esta informacion.

Para responder a todos aquellos que solo saben decir que solo se marear la Perdiz.

Ahh, la otra opcion que se hace en muchos sitios es otra que ya comente, que es alquilar un bajo y equiparla, igual de sencillo pero mas caro que el samu.

Y sobre el tema de que si hay o es mas seguro podemos ir a mil bibliografias, los requisitos de seguridad son los mismos, pero los inconvenientes para los demas si se hace en las calles son mallores.

Un saludo

Jove de Tavernes ha dit...

La qüestió és criticar-ho tot,primer dien que no hi havia carpa, després resulta que si que hi ha, també dien que no hi havia música bona,resulta que si que hi ha LA GOSSA SORDA, HORA ZULÚ,per altra banda quan ja havien dit que si que hi havia carpa,van dir que es tenia que pagar per a entrar, doncs resulta que no.També és manifestaven perquè no hi havia bous, però al final si que hi ha i a més al carrer, ara que remugaràn perquè és fan al carrer? va! tot el que tenen ganes és de criticar i molestar perquè la boqueta la tenen molt solteta.Doncs, tot això és el que és farà en les festes de Tavernes i no dubte que seràn unes festes grans,de les quals ja fa anys que no disfruta el poble de Tavernes de la Valldigna. Així doncs,que menys parlar i més disfrutar.

la mona xita ha dit...

Redéu, hem perdut una gran oportunitat tornar la dignitat d'estos animals, maltractats i perseguits fins a la seua mort. Perquè, la mort és fi de tot, animals, persones i plantes. Tots desitgem una mort digna, però els bous són massacrats entre les palmes i els crits d'algunes persones. Només desitge que en un futur llunyà, no passe com en la pel•lícula dels simis, però amb bous.

Anònim ha dit...

A la fi el govern no ha pogut aguantar la pressio popular, ha reculat i tindrem bous.

Ara falta saber que va a pagar el poble pels quatre dies de vaquetes en costos directes (pagar a l'empresari) i indirectes (policia, personal de la brigada, hores extres, assegurança, .....)

Com a ciutada demane transparencia.

Anònim ha dit...

Un comentari no molt adequat pense jo perquè mai el govern municipal s'ha oposat a que hagueren bous, sino que hagueren bous sense condicions de seguretat com demana la normativa. I no ha reculat perque no havia negat permis i ara tampoc ha autoritzat. Simplement ha atés la petició d'un sector. Ara com que no hi ha pitjor sord que qui no vol escoltar, ja cap tot i tambe totes les interpretacions.
Primer que res dir-te que estic en contra dels bous, pero no serè jo qui demane compters perquè em puc trobar que un altre ciutadà, també com a ciutada, demane transparéncia i vullga saber que costa directa i indirectament la baixà i la pujà, o les paelles, o els varietets i si m'apures, les falles, la nit de Sant Joan, els concerts en el cine de l'estiu i el Sete Sois i Sete Luas.
I ací si que hi ha coses que m'agraden. I si jo li demane compters pels bous, també un altre estaria en el seu dret de demanar per altres actes.
El que està clar és que no podem deixar la mà oberta a allò que ens interesse i demoniar el que no ens agrade. La societat es plural i el govern està en el dret de procurar donar content a tots, dins el possible.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic Observador:

Nosaltre entenem de la resposta que una plaça de bous portatil ha de disposar de servei medic quirurgic que pot substituir-se per una SAMU.
A mes, i afegit, l'ambulancia normal de trasllat i un concert en un centre hospitalari.

O siga que si com s'ha dit el govern municipal va demanar eixes mesures de seguretat vol dir que els advocats municipals havien fet una interpretació correcta de la normativa i no demanaven la LLuna.

Amb la qual cosa podriem deduir que les condicions de seguretat es demanan a la plaça, amb independencia del tipus d'actes taurins que es facen, i no valen escuses de dir que no es lidiaven bous.

Estem encertats?

Anònim ha dit...

Recordant un poc els anys passats... A la plaça de bous no sempre hi ha estat una ambulància S.A.M.U . Sols va ser l'any passat quan hi hagué una U.V.I mòvil, perquè els atres anys era una T.N.A ( Transport no assistit) per curiositat hi havia quirofan? jo almenys no el recorde...

Anònim ha dit...

Aquest any tindrem els millors concerts de festes desde l'any de platero i reincidentes. I ja fa bastants anys

Anònim ha dit...

Espereu espereu .... bona musica?la gossa sorda? PERQUE SEMPRE ROCK !!!? sempre la mateixa temática, al final la gent es cansa de sempre el mateix ....
I respecte als bous, a mi ni em va ni em ve, pero si que es veritat que es necesiten molts diners per a fer bous al carrer ... seguretat, netejar carrers de cotxes i tal (encara que a vore si podem posar una multeta i amortizem algo,no?). Jo crec que esta be tindre festes del poble, pero anem a fer-ho be. No estem en la millor època per fer gastos pero tambe es veritat que es necesiten les festes (si, es necesiten, hi ha gent que s'agafa les vacances i tambe necesita tindre oci). Hi haura gent que no estara d'acord pero les festes ademes son una tradicio. Aixi que queda clar que s'han defer festes del poble, ¿amb bous? pues mire, mai es posa sal a gust de tots.
Perque no ens fixem en altres coses mes importants? tan importants son els bous?
Per cert, lo del maltrat, dir que asi (en teoria) no es maltrata el bou.

Anònim ha dit...

Ningú negarà que els bous són una despesa per a l'Ajuntament. Ningú negarà que abans tots pagaven a la plaça de bous i ara son debades.

Per tant,i com que no volem que l'Ajuntament ho pague, que està molt pobret, propose que tots els que anirem als bous voluntariàment paguem no 5 sinó 3 euros a l'Ajuntament. Podem organitzar una mesa recaptaroria como si fora CREu Roja a l'entrada.
Us sembla bé?
I podem fer el mateix als varietés, al concert de bandes, etc. a tots els actes de festes i s'han acabat els problemes de les despeses de l'Ajuntament.

Sempre rock? ha dit...

A l'anònim de les 12:35:
Sempre rock? I Bustamante, Ríos de gloria, o altres grups que han vingut? Això és rock?

toni ha dit...

Si senyores, son els millors concerts en Tavernes des de feia ja molts anys. Que voleu? Tmb vam tenir la epoca dels mojinos i bustamente, si canviem un poc no passa res... I la gossa i hora zulu arrastren a molt gent xe!
Pel que fa als bous, la noticia de las provindias no te res a vore amb la de la veu o el levante. Esta clar perquè... Tots sabem quina era la manera de governar del pp. O encara no seu cregueu? A molta gent se li acaba el xollo, els del partit o saben, saben el deute, les factures per pagar, i juguen al despiste en coses com la nyenya o els bancs. Deplorable

Anònim ha dit...

Hi havia molta gent que recolzava el tripartit que deia que "gracies al nou ajuntament no hi ha bous, que no volem bous, que es un gasto, que es un maltrace als animals... i tal i tal..." Això ho ha dit gent que recolza el tripartit... I ara eixa gent que no volia bous menjant-se les paraules i recolzant els bous al carrer o simplement callant-se per no reconeixer el seu error. Que poca personalitat! Defenseu els vostres ideals i no sigueu cabretes que seguixen el que diu un lider polític... ARA I SEMPRE: NO ALS BOUS!! NI EN LA PLAÇA NI EN EL CARRER!!

Anònim ha dit...

Hola, per un costat m'alegre, bous debades i al carrer, peò per l'altre costat no m'agrada per els animals(bous, vaques), no pensem mal. Però el que cal per a fer una festa com cal es, si s'han de fer bous, debades i al carrer.

Anònim ha dit...

bueno ara ke tenim bous espere ke es presenten tots els documents en regla y ke cumplixken la normativa y es fasa tot public per a ke la gent es kede trankila i vega ke els bous cumplixen la normativa i volem vore els documents ke lajuntament a enviat a gobernasio!!tinc entes ke han de enviarse 15 dies abans de festes n???cotorra espere ke ho publiques....

Anònim ha dit...

quines mesures de seguritat hi haura als bous al carrer?? pense que una plasa de bous es molt mes segura...pero hem pareix be ke hi hajen bous! esperem ke no passe ningun accident

Anònim ha dit...

Jo sí que observe una manera diferent de fer les coses.
Escoltant al poble en lloc d'escoltar i afavorir sobretot als amigots.

Es nota que, per sort, ja no ens governa el PP.

La Cotorra de la Vall ha dit...

A l'anonim de les 16: 50 i de les 16:53 que posaríem la mà en el foc que sou la mateixa persona:

Tu creus que després d'haver dit el que ha dit el govern sobre la seguretat de l'any passat van a deixar alguna norma sense complir totalment?

L'any passat es fan bous amb informes en contra. Enguany, a banda de que el govern municipal es massa legal, també saben que els del PP estaran mirant-ho tot amb lupa i voldran exigir el que ells no feren. Així que segur que es compleixen tots els requisits i més.

I una cosa: sobre el termini de 15 dies. Ahir es va donar a conéixer publicament que es farien bous al carrer, però el alcalde confirmava que portava ja dies de negociació. I un pot demanar permís per si de cas ha de fer una cosa i després no fer-la.
Pensem que ho has entés. Clar, no?

La Cotorra de la Vall ha dit...

El tractament que ha tingut en la premsa valenciana l'anunci de fer bous al carrer a Tavernes ha generat al llarg del dia, com haveu pogut llegir, un conjunt de comentaris on s'han mesclat fins i tot activitats professionals alienes al periodisme.

Fent cas a les consideracions que hem rebut, i per tal de no enredar més la cosa, i atés que sembla ser que Las Provincias no ha publicat el text remés des de Tavernes, més acorde amb la realitat dels fets, sinó un altre diferent que sembla ser hauria estat modificat en redacció, hem procedit a borrar els comentaris.

Mantenim els dos enllaços a les noticies publicades en les edicions digitals de Las Provincias y Levante-EMV


http://www.lasprovincias.es/v/20110830/comunitat/tavernes-cede-presion-popular-20110830.html

http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2011/08/30/tavernes-celebrara-toros-calle-vez-plaza/835484.html

Demanem comprensió i disculpes a tot els autors del comentaris. Tot siga per la pau de les festes.
Gràcies.

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR ...

A la pregunta que hem fa.

No es del tot correcte, ja que si que hi ha diferencia y molt sustancial, si se lidien bous, si fa falta la enfermeria al recinte (enfermeria que alberga cures i primera asistencia medica de urgencia) quirofan no hi ha ni en la Monumental ni en valencia. Hi ha enfermeria a una Coso Taurino no hi ha quirofan, hi ha un LLicenciat en medicina i un especialista.

I si hi ha mes diferencia, les condicions de seguretat se refereixen als mitjos que disposem per a que no pasen accidents, poden ser mesures pasives o actives de seguretat.

Pasives: que els barrots les fustes tot cumpleixca unes mesures de resistencia i accesibilitat.

Actives: membres que cuiden per el bon acte i treball.

El tema medic no es seguretat es asistencial.

Crec haberme expresat correctament.

I tambe si se fan bous al carrer, ademes de tot aixo que li fa falta a la plaza portatil, s'han de cumplir mes cosetes.

Anònim ha dit...

Sobre el tema de los toros ya se ha dicho casi todo vayamos a otro tema. En Tavernes tenemos a la campeona del mundo de kicboxin (creo que se escribe asi sino rectifiquenme gracias) ha ido al ayuntamiento a pedir una ayuda para desplazarse a Austria al Campeonato del mundo y se le ha denegado toda ayuda que pasa que nos gastamos el dinero que no tenemos en cosas banales como los toros y una persona que representa al pueblo de Tavernes que es para sentirnos orgullosas no hay ni un euro pues si que vamos bien

Anònim ha dit...

Me parece de una total incoherencia el comentario anterior. Si cosas banales son los toros para ti, para mi pueden ser también banales los varietés, los conciertos de musica, las mascletás, la baixada y la pujada, el concurso de paellas, los conciertos de cantantes del pueblo o los del rock. Por lo tanto que no se hagan.
Lo que no puede ser es que sea banal lo que a cada uno no le gusta o no me parece bien que hagan en fiesta. Y a ti, si no te gustan los toros que digas que son banales. A mi tampoco me gustan y no iré, pero no criticará ni diré que los gustos de parte de mis conciudadanos son banales.
Somos 18.000 personas en Tavernes y me parece bien que el Ayuntamiento haya intentado dar contento a todos los valleros. Los hay que les gusta los toros y para ellos no es una cosa banal sino muy importante. Mira el follon que se preparaba de protestaa.

Y sobre la campeona del mundo de kicboxin, según tengo entendido fue la anterior corporación la que le prometio ayuda, y al ir por ella, mira por donde, ni está esa ayuda consignada en ninguna partida ni esta hecha la propuesta de gastos en ningún sitio, ni nadie sabe nada en el ayuntamiento de esa ayuda ni que se había adquirido ese compromiso.
Qué fácil es prometer y no dar ninguna solución a las promesas ni prever el gasto de las promesas como hacian los gobernantes del PP.
Hoy sale en el diario que ha fichado por un equipo de Alicante. ¿Y por que la ha fichado ese equipo? Supongo que para poder tener prestigio y propaganda con el nombre de una campeona del mundo que les representa, al club que es de una ciudad alicantina y no a Tavernes. Me parece lo más lógico que ese viaje lo pague su club o la Federación, o el Ayuntamiento del club que la ha fichado, pero no el de Tavernes.

El tio de la vara ha dit...

crec recordar que el tavernes club de futbol sí va rebre ajudes al transport, però clar això són molts votants i el PP no els vol deixar perdre, el kicboxin quans votants deixa?. Ara això no és un tema de bous.

Anònim ha dit...

Jo sóc partidari que l'Ajuntament ajude, subvencione, col·labore (poseu el nom que vulgueu) amb els clubs esportius i atletes locals, quan fan la seua activitat aci, a Tavernes, i amb clubs de Tavernes.
Però quan se'n van fora i amb fitxa d'un club de fora i que no representen a Tavernes, d'ajudes la veritat que no.

Anònim ha dit...

Collo bous i tot este Jordi Joan acabara caiguentli be a la dreta i tot

Anònim ha dit...

i cal dir tambè que hi han molts xiquets del poble que pa jugar a futbol tenen que anar fora,perque açí només entren els enxufats,doncs l´ajuntament tambè podria pagar la gasolina e estos pares ¿no?,els paguen els impostos en aquest ajuntament.

Anònim ha dit...

Este Jordi i el bloc és dreta pura i dura i sinó temps al temps...

Enterado sobre el kickboxing ha dit...

Al anónimo de las 10:59, el del kickboxing, solamente decirle que esta chica por no estar en ningún club ni asociación, no se le podía dar ninguna ayuda a nivel personal, sino cualquiera pediría ayudas para cosas similares, yo practico domino que me den dinero para ir a Portugal al campeonato del mundo... sino estoy en ningún club, pues no se me da. El ayuntamiento está preparando una normativa, porque hasta ahora no existía, para poder otorgar ayudas a título personal a los deportistas de élite. A esta chica quisiera pedirle dos cosas: una es que pida responsabilidades a Manolo Vidal, famoso por prometer cosas imposible a la ligera y dos que le pida más educación a su entrenador, ya que con malos modos nunca conseguirá nada, me gustaría saber si lo que le dijo al concejal de deportes sobre el alcalde, ahora se lo exigirá a Manolo Vidal, que es, al fin y al cabo, el culpable de la situación.

Anònim ha dit...

Anonim de les 15.03 que has dit

"perque açí només entren els enxufats,doncs l´ajuntament tambè podria pagar la gasolina e estos pares ¿no?,els paguen els impostos en aquest"


home, això passa des de fa molts anys i no se t'ocurrix res més que dir-ho ara?
Mira, els clubs elegixen els seus directius, i el que s'ha de fer és no eligir directius que posen els seus, encara que no valguen, per davant d'uns altres.

Anònim ha dit...

Este Jordi i el bloc és dreta pura i dura i sinó temps al temps...

Sembla mentida! Encara hi havia que no ho sabia. Ja en tenim un que s'ha enterat ara!
Però homés, si això és de domini public... com t'enteres ara! Només faltaria que damunt també els hagueres votat, aleshores si que t'haurien enganyat ben enganyat.

Bonic ha dit...

Mireu l'ajunatament te la màxima de sempre a Tavernes, és molt senzilla, quan no es pot fer putxero es fa arròs al forn. No oblideu que l'ajuntament treballa per a que l'iniciativa privada actue al poble, però si no té el seu treball preparat. Ara estem en temps que no es pot donar putxero i huarem de menjar a una latre nivell, però menjarem i si estem junts a gust. Pensem com esta la situació econòmica i ocm esta traguent el tripartit amb serietat les festes. Torne a recordar que l'anterior ajuntament amb majoria absoluta no va fer els deures del pressupost del 2011, tot i haver-se gastat prop del noranta per cent. Toca fer-lo ara, fer les festes amb arròs caldós i demostrar que sabem i som un bon poble. Amunt Tavernes, endavant tots i totes junts, val la pena!!

Fan de bonic ha dit...

ye bonic eres acollonant!! Tens tota la raó!!! Estes festes tens una cervesseta pagada!!!

Anònim ha dit...

Per favor, llegiu l'article de [LINK=http://arcirissimat.blogspot.com/2011/09/tavernes-lesquerra-i-els-bous.html]Marc Cabanilles[/LINK] On està l'esquerra?

Cotorra: ho publiques?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Arribes tard.
Es va publicar al Levante-EMV fa uns dies.

Anònim ha dit...

Cotorra, no era una carrera a vore qui arribava abans. Havia llegit la magnífica reflexió de Marc Cabanilles sobre els bous al Levante i al blog d'arciris i ara volia que el publicàreu en la Cotorra.
Va, publique-lo...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Està clar que no és una cursa, com també està clar que no anem a publicar un article d'opinió que no se'ns ha enviat.
A més que hi ha una norma en els mitjans escrits de no reproduir els articles d'opinió ja publicats en alres mitjans, a no ser que siguen de la mateixa empresa. (per exemple que Premsa Iberica, editora del Levante, creguera convenient publicar-lo en un altre diari de la seua cadena)

Per cert, Las provincias això no ho deu conéixer perquè també l'ha publicat ja. O siga que seriem tercer plat o quart perqu+è també està publicat en un blog de Simat.


De tota manera, gràcies per l'interés. A vore si a l'altra potser amb un article original escrit especialment per a la Cotorra, però suposem que sempre preferirà el sr. Cabanilles fer ús del seu blog de Simat per a parlar de Tavernes.