L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 3 d’agost del 2011

L’ajuntament de Tavernes desconeix a hores d’ara quan podrà obrir als ciutadans la piscina coberta.

És la principal conclusió de la roda de premsa oferida per l'alcalde, Jordi Juan, a més de la confirmació dels problemes econòmics de l'empresa constructora. Les dificultats econòmiques que arrossega l’empresa constructora-concessionària, la UTE Metroval Aqua SL (formada per Gente Urbana SL +Maderpark 2000 SL+Metroval SL), són la causa d’un endarreriment que no té dia marcat d’acabament. Cal dir que l’ajuntament de Tavernes ha complit amb les obligacions  de pagament en la part de l’obra que li correspon.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, acompanyat del regidor d’Esport, Josep Llacer, i la interventora de l’ajuntament han explicat en roda de premsa l’estat d’execució en què es troba aquesta instal·lació esportiva, així com els problemes econòmics que cal superar.

La intervenció de l’alcalde s’iniciava fent un recorregut per la història de tot el projecte, la redacció i la licitació, així com les circumstàncies de la concessió. Ha recordat que el seu partit, el Bloc , no va aprovar l’adjudicació perquè els estudis financers de la UTE eren inexistents i, fins i tot, l’estudi-informe de la intervenció va ser negatiu, amb el seu estudi economico-financer valorat amb un 0 (zero).

Jordi Juan ha donat a conéixer que el deute amb proveïdors que té la concessionària està més enllà dels 1’3 milions d’euros, que sumats a més de 300.000 euros que queda d’equipament, faria un total sobre 1’7 milions d’euros els que té pendent de pagar la UTE. En favor de la UTE, el fet que Hisenda els deu uns 700.000 euros, però així i tot la quantitat a la que ha de fer front seria sobre 1 milió d’euros, una xifra que sembla no pot assumir la concessionària.

L’alcalde va informar igualment que l’ajuntament a complit pràcticament en totes les seues obligacions, la cessió del terreny i aportació de quasi 1’4 milions d’euros, i actualment només li quedava a pagar uns 14.000 euros, i si no els ha fet efectiu és perquè estan dins de liquidacions d’obra o presentades encara.

Els proveïdors de l’empresa, davant la falta de pagament de la UTE, o no acaben la seua part d’obra o no presenten les certificacions necessàries per poder tramitar l’obertura. Per tant, l’alcalde confirmava que a hores d’ara es desconeix quan s’acabarà totalment i es procedirà a l’obertura.

Las roda de premsa  ha estat seguida per bastants veïns de la ciutat. Alguns fins i tot han preguntat a l’alcalde si l’ajuntament no podria fer front a eixos diners que deu  l’empesa i que després aquesta li’ls tornara. Jordi Juan ha  assenyalat la predisposició total de l’ajuntament a posar en funcionament la piscina només es puga, però ha vingut a dir que l’ajuntament està també lligada de mans perquè la situació econòmica és molt greu, no es disposen d’eixos diners de cap manera i  l’endeutament actual és del ordre del 115%.

El regidor Josep Llàcer ha informat que  hiha veïns que han pagat la preeinscripció,  i es desconeixia qui ho cobrava i a nom de qui està el compte bancari.  Ha dit que la gent que ha pagat, que contacte amb l'ajuntament perquè calia averiguar que hi ha al darrere, indicant que no és correcte cobrar per un servei que es desconeix quan s'oferirrà.

Breu història de l’obra
El ple del 12 de juny del 2006 va aprovar l’estudi de viabilitat per a la construcció i explotació de la piscina coberta. Un estudi que es va aprovar amb critiques del Bloc i PSOE per la falta d’informació .

El 5 de novembre del 2007, el ple aprova l’expedient de contractació de la construcció i explotació, que en abril del 2008 s’adjudica a la UTE Metroval Acqua SL. Les empreses que integren la UTE no tenien cap experiència en la construcció i explotació de piscines cobertes.

La intervenció fa una valoració negativa de l’oferta econòmica i del estudi econòmico-financer de la UTE, que assoleix una puntuació de 4’04 sobre el màxim de 33 possible. Es dona la circumstància que hi havia una altra oferta (de la UTE Fomento de Construcciones y Contratas + Aqualia Gestión Integral del Agua SA) que va assolir 27 punts d’un màxim de 33.


El pressupost de l’obra era de 2.650.000 euros, dels quals l’ajuntament n’ha d’aportar 1.385.00 més els terrenys. El termini d’execució s’havia marcat en 14 mesos però l’empresa dins de les millores va reduir el termini a 12 mesos.

Les obres s’iniciaven el 20 de novembre del 2008, pero en novembre del 2009 sol·licita ajornar en 6 mesos el termini perquè les obres havien patit endarreriment per les pluges. El 21 de març d’enguany, després de diversos canvis en la data d'acabament, l’empresa dóna el projecte final amb diversos canvis en les intal·lacions, vestidors i materials, i l’obra entra en una fase quasi nul·la d’execució.

Tot apunta a que s’han d’acabar les escomeses de subministrament, marquesina de l’entrada, diverses zones d’aillament tèrmic, dotar part del mobiliari i fer les instal·lacions d’accés i control.

El dia 20 de novembre, dia de les eleccions generals, farà 3 anys (36 mesos) d'una obra que havia d'estar acabada en 12. 
-

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara l'unic que fan els de l'ajuntament es plorar. Ja sabieu tots com estava l'assunt... Heu tingut massa pressa en agafar el poder i ara tot son plors... Està clar que el PP ho ha deixat tot fet pols, però ara vos toca "apexugar", no queixar-se tant i assumir el poder i les conseqüències

Anònim ha dit...

Eixe anònim del PP, que vol dissimular:
Ni pressa, ni lentitut. El poder s'agarra quant el poble diu que ja s'ha acabat. I vota a altres partits més que al PP, i este pert la majoria que tenia.
Esta molt bé això d'informar al poble, i mes quant tots ho estaven demanant de fa mesos.
Han fet un bon enpastre els teus amigatxos del PP donant obres a empreses que no aprofitaven per a eixos menesters.
I tinc que dir que jo vull sentir plorar i molt als del govern d'ara, a vore si aixina ens enterem de totes les coses que han fet mal els teus amics.
Que ploren més, que el poble vol saber.

Primer anònim ha dit...

T'assegure que no sóc del PP, ací pareix que qui està un poc desconforme ja l'acusen de PPero, així vos voleu defendre... Dic que no val plorar, que el tripartit ja sabia com estava la cosa, ara cal actuar i no plorar, sinó no haver-se presentat

Anònim ha dit...

Jo crec que la piscina no es pot obrir en aquestos moments, ja que l'Ajuntament no diposa de diners, El govern passat el que tenia que ver fet es no ser tant prepotent i fer les coses amb mes trellat. NO A LA PISCINA SI NO HI HAN DINERS

Anònim ha dit...

Jo no veig a ningú plorar. Simplement veig que s'informa d'un fet que pense és d'interes general per a tots i totes.
I això és d'agrair.
Quan pense que Manolo Vidal volia fer en eixa situació una jornada de portes obertes abans de les eleccions...

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb l'anònim de les 17.29 i 19.02. Plors apart, té raó quan diu que o estas conforme amb tot el que fa el tripartit o eres del PP. En estos 4 anys que vénen hauran moltes crítiques, aleshores arribarà a un punt en que, segons vosaltres, tots seran del PP. Ho he llegit moltes vegades, ja està bé.

Anònim ha dit...

MOLT BE PER LA TRANSPARÈNCIA!! Ja era hora que hi hagués transmissió de la realitat a la població. La llàstima es que ens hagen deixat un ajuntament pelat.
A treballar!

Anònim de les 16:34 ha dit...

Primer que res, ja està bé de firmar com anònims i anar dient que ja està bé de plorar i coses semblants, no amagues que eres del PP ni digues xorraes com:" ací si critiques ja eres del PP" i tant que si!!! O és que si estàs ventilant-te i critiques, potser, que sigues del PP i no estàs d'acord amb el que fan els del PP ??? Ni de conya!!! Si es que tots escriviu igual (igual de mal, per cert)!!! I repetiu les mateixes consignes (les que vos diuen que digueu i repetiu sense criteri propi, lo que diga "el jefe") una i altra vegada, sou més repetitius que l'all-i-oli. Ja està bé d'afegir veus, quasi sempre és el mateix el que escriu TOTS els anònims, volent aparentar ser més gent (sempre fas les mateixes errades ortogràfiques i sintàctiques) i ja està bé de desviar l'atenció:" volem solucions, volem solucions, deixeu de plorar, volem solucions". Les que no heu trobat vosaltres en 16 anys, perquè ni les heu buscat, malgastar, malgastar, dinarets, soparets, això qui ho paga?? L'ajuntament!!! Avant!!! Mal desastre hi ha al poble per culpa vostra, no teniu el que hi ha que tindre per reconèixer que l'heu clavat a ras de mànec, obreu com si fora un partit de futbol, anem a contratacar!! Amb què?? Manipulant la veritat (això és dir mentides, per si no ho sabíeu)!!! No teniu amor pel poble (interessos particulars en teniu un muntó), ni vergonya (males boles s'inventeu), ni res de res... Per cert, el govern no, tot el poble plorarem els deutes que ens heu deixat, si tinguereu vergonya callarieu, però vos pot més el poder.

Anònim ha dit...

Jo estic content perquè els del PP ja han descobert que en València hi ha accents diacrítics, ja era hora!!! No obstant, la de faltes que fan!!!! Per a mi, el que escriu defenent al PP i criticant al "tripartit" com ell diu, és sempre el mateix, qui serà???

Anònim ha dit...

A los anónimos que dicen que si en la cotorra criticas al gobierno, te tildan enseguida de militante del pp... ¡Por el amor de Dios! ¡Se nota a leguas que es así! Es más... Yo diría que siempre escribe la misma persona, aunque utilice nombres diferentes, todos los anónimos criticones van en la misma dirección.

Anònim ha dit...

Jo sí que plore sí, de vore lo mal que està el meu poble, com deixen fer una piscina a una empresa que no té solvència? Estan locos els del PP?

Anònim ha dit...

Per lo que he vist sols un comentari acusa al 1er opinant de ser un Pepero, el segon. Aixina q no mos traten a tots igual. No veig a ningu que plore, si aixina fora, me pareixieria fatal. Al toro por los cuernos i ja sabiem que mos trobariem si el alcalde no era del pp. Crec que el poble necesita informacio i saber que sino van avant coses, es per algo. Transparencia senyores al poder. Que antes no teniamos

Bowie ha dit...

Ara hi ha que preguntar-li al matiner i al d´Iberdrola (pro-alta tensió).

¿per què?

per què es va adjudicar esta obra si el nivell de solvència era 0 (zero)

per què s'anava a inaugurar a les festes del poble de 2.010, o era una engany

per què s'anava a inaugurar a les falles de 2.010, o era un altre engany.



¿Qui està darrere de les tres empreses que formen la UTE, i que tenen noms tan peculiars?

Anònim ha dit...

Cotorra per favor explicam una cosa, no entenc perquè si hi ha una empresa que trau una nota de 4,04 sobre 33 i altra empresa que trau 27 sobre 33, per que li donen la concessió a la primera que ha tret menos nota? No tocaria haguera tocat donar-li la concessió a la empresa dels 27 punts? Perquè ha sigut aixina m'ho pots explicar? Gràcies.

Anònim ha dit...

Es cert que una persona afí al PP anava dient que ja es podia fer la preinscripció a la piscina i que calia pagar 40€ a un número de compte bancari del qual la empresa constructora de la piscina, que després s'encarregarà de gestionar-la i l'ajuntament no saben res ni tenen res a vore amb eixe compte bancari??? Es cert quehi ha gent que ja ha pagat 40€ en preinscripcions falses?? Que sabeu d'això??

Anònim ha dit...

Tot el que han contat és mentira, m'han assegurat de cosa certa que Manolo en ser derrotat es va emportar les claus de la picina i per això no la poden obrir. Manolo, on estan les claus?

Anònim ha dit...

A vegades hem sorprenc a mi mateixa de vore que el tripartit encara no ha parat de queixar-se de que no tenien diners, de que no poden fer les coses perque no tenen diners pero unes setmanes darrere volia gastar-se 200.000€ o un import similar en comprar una casa on s'ha de fer una inversió per poder adecuar.la i per 14.000€ que li queden per pagar de la piscina no sap de on traure'ls...
Pues entonces tingam unes instalacions quasi finalizades a l'espera de que ens toque la grossa de nadal...
Menys mal que sempre ens quedarà Xeraco i el Club de Tenis, vaya tela!!!

PALMERO ha dit...

Cotorra, jo propose que s'acaben els anonimats i faces com a altres blogs de noticies, que cada usuari ha de registrar-se amb les seues dades personals i agafa un NICK, que és el que després utilitza per fer els seus comentaris:
Així s'acaba amb la impunitat que dona l'anonimat, continues sent en certa manera anònim, però una sola persona no podria escriure 20 comentaris fent-se passar per 20 persones, com és el cas present.

Crec que seria hora de fer un pas endavant. I deixem que eixes dos persones que es dediquen a tractar d'intoxicar i difondre mentides i empastres, es queden sols al seu blog que no els llig ningú. De fet, quasi tots els comentaris estan fets per les dos persones en qüestió, es nota a mitja hora de camí. I és curiós, estes dos persones han tingut quota de poder a l'Ajuntament, i tenen una gran incapacitat per fer el se comés. En primer lloc, no saben escriure, ni redactar, ni sintetitzar, ni titular, ni ordenar, ni mínima idea de llenguatge periodístic, ni tenen ningun codi ètic, ni moral, ni sentit del ridícul, ni capacitat de convicció, ni pes dintre del seu partit, on han fet una cagada darrere d'un altra.

El que a mi m'estranya és que no podent-se veure, estan clavats en el mateix blog. Ah, i si és pensen que no sap ningú la seua identitat, demostren una vegada més lo infantils que son.

El cas és que moltíssima gent del pp son persones fenomenals. Però malcriats defenestrats com estos donen una imatge lamentable al seu partit.

La Cotorra de la Vall ha dit...

ENS PREGUNTEN:

Cotorra per favor explicam una cosa, no entenc perquè si hi ha una empresa que trau una nota de 4,04 sobre 33 i altra empresa que trau 27 sobre 33, per que li donen la concessió a la primera que ha tret menos nota? No tocaria haguera tocat donar-li la concessió a la empresa dels 27 punts? Perquè ha sigut aixina m'ho pots explicar? Gràcies.

La veritat no ho sabem. Ens ho podem imaginar, però caldria que algú amb més coneixements ho aclariria.

Eixos punts son la valoració técnica de l'oferta econòmica, que pot servir de consell guia al polític però que moltes vegades no es determinant final. En el cas de la piscina si no estem mal informats hi havia també factors que puntuaven en l'adjudicació com eren les millores que l'empresa oferia fora del projecte i que ha de pagar ella fora del pressupost del projecte.
Els polítics - pensem- poden considerar que les millores (¿fer mes gimnàssos, més padels, millorar les instal·lacions etc?) tenien el suficient pes per a poder decidir una adjudicació i equilibrar l'escassa puntuació técnica de l'oferta economica.

De totes maneres, repetim, caldria que algú mes informat ens ho confirmara.

Anònim ha dit...

Ja fa temps que llig la Cotorra, pero mai comentava sobre les vostres opinions. Ja va cansant com es critica al nou govern. Qué bonic és veure els bous darrere la barrera, parlar sempre ès fácil!!!!De moment estan donant exemple als ciudatans de Tavernes informant de com esta econòmicament el nostre poble, cosa que abans no es feia, es feia mal o en mentides. Jo els done el meu suport 100% i una oportunitat, que pense que se la mereixen, gent jove en ganes de treballar per el poble. I clar que estan menjant-se tots els "forats" que han deixat altres, ja ho sabíen, i el que els queda, pero almenys donen la cara, no com altres. Ho podran fer millor o pitjor, pero ganes per treballar per Tavernes, els sobra!!!! I cada dia hem senc més orgullosa del nou govern, del canvi i de la transparència.

Bowie ha dit...

Te totes les maneres el treball el PP li'l va donar a una empresa de fora, i les empreses del poble amb les màquines parades.


Un desastre darrere de un altre, la menys ja estan fora. Ara si que tindran tems de estudiar de valent.

Paco Hort ha dit...

Estic totalment dacord en PALMERO i l'anonim de les 16.34h.

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR ...

Para el compañero que nos solicita que le aclaremos en la medida de lo posible como una empresa que saca un 0 en un apartado y otra empresa saca un 27 en el mismo apartado puede quedarse la del 0 la obra y la otra no.

Muy sencillo lo intentare exponer, cuando se hacen concursos se vareman con puntos los diferentes apartados, el dia en concreto se abre el sobre A y se lee, valora y analiza, el sobre B igual y el sobre C idem de lo mismo.
Una vez realizado esto se ha valorado con unos puntos que ya estab estipulados en las tablas de varemacion y el resultado debe quedar expuesto en la zona del Perfil del contratante del ayuntamiento, y podria ser asi la suma de los puntos:

Empresa 1X: 10+01+00+05+02 = 18
Empresa 1Y: 09+10+02+05+03 = 19
Empresa 1Z: 01+02+10+02+02 = 17

La empresa 1X saco un 0 en un apartado donde la empresa 1Z saco un 10, pero la suma total le da la victoria a la empresa 1X, y como es por concuso se ha de conceder a esta empresa, otra cosa que pasa en los concursos esque todos van a la baja y ofrecen mejoras muy llamativas, y otra cosa mas sorprendente esque en el transcurso de la obra la empresa puede presentar informes que hagan que tengan que aumentar el presupuesto por causas tecnicas y se ha de aceptar.

Un ejemplo de una gestion pesima de una caso similar; ciudad de oliva una empresa de la pata el macho buena de cojones se adjudica la construccion de la piscina, empieza a construir y el ayuntamiento por causas x no les abona una partida economica, estos deciden para la constuccion, y esta parada casi un año, problema cuando paga el ayuntamiento y la empresa hace el estudio para reemprender la construccion, informa que se deben hacer unas actuaciones para solucionar unos daños causados por el paro de las obras, y el ayuntamiento para no acer frente a esto que hace da la orden de continuar y que prefiere solucionar el problema cuando aparezca que no ahora porque no tiene dinero, y asi paso.

Problemas al año siguiente empiezan los problemas, y todos los años a partir de ahi hasta donde yo conozco todos los años se tenia que vaciar sellar grietas, rejuntar escapes, y eso durante todos los años, el gasto en 3 años supero el gasto inicial de la reparacion, pero asi son las cosas y la pisicna esta abierta y de su beneficio va pagando su gasto.

Que nos puede ocurrir aqui, la piscina cerrada tiene unos gastos si esta el vaso lleno, hay que manternerlo recircularlo limpiarlo, un coste fijo al año, y como esta en funcionamiento tecnico los motores y equipos se rompen y se estropean, gastos.

Se abre la piscina costes de mantenimiento de personal y de intalaciones y de averias de equipos, pero la piscina esta dando un beneficio al ayuntamiento que invierte en la reparacion del bien inmueble.

Que es mejor???
Para mi una cosa es un mal menor sobre un mal.

Un saludo

Anònim diferent ha dit...

Primera jo també firme com anónim i comente poques vegades, per lo tant no crec que només hi haja un anònim.

El problema d'aquests casos es que com diuen "feta la llei, feta la trampa".

Com bé comenta "El observador" en cada concurs hi han uns baròmetres per a puntar i segons el percentatge que assignen a cada un, una empresa que tècnicament siga la més roïn pot acabar guanyant el concurs.

¿Com crec que açò pot evitar-se?

1º En les licitacions que els punts a evaluar (capacitat técnica, solvència técnica, preu, millores ...) siga per igual.

2º Limitar la baixa. Ja que normalment les licitacions quan se trauen és després de sol·licitar pressupostos, i per tant, se sap quan ha de costar. Si se limita la baixa per exemple a un 10%, quasi totes les empreses asumiran eixa baixa i en la oferta económica tots podrien obtindre més facilment el màxim de punts.Però sí, pot passar que els pressupostos siguen prèviament incrementats a més del marge comercial, amb el 10% de baixa que faran. Es per això que també seria interessant traure la licitació per davall del preu més baix dels pressupostos obtinguts prèviament.
Alternativament se pot ficar lo de la baixa temerària, que consisteix en classificar com a No apte una oferta que rebaixe un percentatge de baixa estipulat. En aquest cas, se sol demanar a les empreses que justifiquen aquesta "desmesurada baixa".

3º Demanar certificats de bona execució d'obres públiques originals o compulsats. D'aquesta manera és més difícil mentir amb les obres realitzades, encara que també es diuen mentires en aquest sentit gràcies als amiguets que tenen les empreses i que expedeixen els certificats com a xurros. Però malgrat açò pots tenir referències per a saber si una empresa es solvent. No sé si l'ajuntament de tavernes fa açò.

4º Publicar totes les licitacions possible, encara que no siguen obligades de fer-ho per l'import de licitació. D'aquesta manera hi hauria més transparència i més possibilitats de que arribe a més empreses.

5º Publicar les licitacions amb un termini màxim de presentació segons la llei o inclòs amb més de temps. Per tant, més temps per a poder realitzar un bon estudi de l'obra.

6º Publicar les licitacions en la plataforma de contractació pública de la generalitat (a més de fer-ho a la plana del ajuntament). D'aquesta manera obrim més el "abanico" per a que es més empreses, ja que se seguix més la plataforma de la generalitat, que la del ajuntament.

(continúa ....)

Anònim diferent ha dit...

(continuació ..)

7º En el cas de construcció i explotació separar els contractes (si se pot, això si que ho desconec) amb un per cada. És a dir, un per a construcció i l'altre per a explotació. D'aquesta manera, la construcció per exemple la podria fer una empresa de construcció i la explotació una empresa de manteniment. Més possibilitats a empreses.

8º A poder ser no puntuar les millores, ja que les empreses fiquen millores amb uns preus desmesurats, i clar, quan més diners en millores, més puntuació. Per exemple una millora val en el mercat real 1.000 euros, doncs les empreses fiquen que val 2.000 euros, i així així va sumant.

Per posar-vos un cas.

L'any passat quan es va adjudicar el salvament de la platja se va parlar molt de que si hi havien "enxufes" i tal. Independentment d'aquest tema, jo vaig vore les puntacions i el resultat de la adjudicació. La empresa/organització local era técnicament molt millor, a més de dispondre de tots els recursos ja instal·lats, però económicament era més cara i en les puntacions el percentatge era superior per a la oferta econòmica que la tècnica. El resultat d'aquesta licitació ja la sabeu.

Centrant-nos amb el cas de la piscina, ja que era una construcció i explotació, crec que l'ajuntament té 2 víes ara mateix.
Per una part, tirar a juí a la empresa per incumpliment del contracte i fer-se càrrec ell mateix de la explotació (o traure aquesta part a licitació) o per altra part esperar a que la empresa es recupere. Personalment crec que encara que fiquen de excusa que estan esperant que els paguen el iva o el que siga, crec que tindran altres projectes i despeses, per lo tant amb el que els paguen no tenen ni pa pipes.

Bè, rectifiqueu-me en el que vejau mal. Jo estic clavat dins de la presentació de licitacions però és un tema tant complicat que sempre hi ha una "coletilla" que no sabem.

Com a ciutadà de Tavernes, crec que el pitjor per al poble és tenir una infraestructura acabada i no poder-la utilitzar. Per tant, crec que l'ajuntament ha de treballar més pensant en donar aquest servei quan abans i amb condicions, que buscar culpables.

Ah per cert, no em considere de cap partit i jo intente opinar objectivament segons els meus coneiximents, siga el govern del pp, del bloc, del psoe .... o de "kiko las pelotas".

Salutacions

Anònim ha dit...

EN la RODA DE PREMSA ES VA DEIXAR CLAR QUE L'AJUNTAMENT POT PAGAR ELS 15.000 EUROS QUE FALTEN. L'AJUNTAMENT JA HA FET LO Q TENÍA QUE FER. ARA CAL ESPERAR A L'EMPRESA. SI NO, A LA LLARGA, S'HAURÀ DE PRESCINDIR DEL CONTRACTE I QUEDAR-SE-LA L'AJUNTAMENT,

Anònim ha dit...

Gràcies a la Cotorra, l'observador i Anònim Diferent per les seues respostes, m'ha quedat clar. Jo sóc de l'opinió d'Anònim Diferent, si tan clares estan les trampes en els concursos que posen remei per evitar-les. No pot ser que un poble estiga sense piscina per donar-li la concessió a una "empresa" poc solvent.

lluna negra ha dit...

el pp que slga del armario y ponga c...es, que este pueblo es una ruina gracias a vosotros y tendreis cara decir que este nuevo alcade que esta haciendo bien cuando vosotros que haveis hecho,durante tanto tiempo? y no soy del partido que esta gobernado