L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 d’agost del 2011

La regidoria d'Esports repara i millora la gesta del Camp de Futbol





La regidoría d’Esports de Tavernes ha procedit a efectuar treballs de millora i reparació de la gespa artificial del Camp d‘Esports Municipal. Uns treballs que eren necessàries pel gran ús que tenen aquestes instal·lacions i que estaven pendents des de feia temps.

Les exigències de l’Ajuntament de feia mesos xocaven contra la negativa de l’empresa, Poligras, amb la qual l’Ajuntament manté un “leasing” per la instal·lació. L’empresa afirmava que el manteniment que ara es volia fer no entrava en el contracte i fins i tot va enviar un  pressupost del cost dels treballs, rebutjat per l’Ajuntament que va al seu torn remetia un requeriment, en base als termes del contracte signat, on deixa clar l’obligació de fer els treballs.

Divendres passat es va procedir a escampar 7.000 kg de cautxú per tot el camp, alhora que es van passar per la gespa diversos aparells i rodets especials que l’han deixada amb la mateixa textura i fermesa dels primes dies. A vore si aquests treballs fan desaparéixer finalment les “bufes” que solen aparéixer quan hi ha grans ruixats i que han fet fins i tot algunes vegades haver de suspendre algun partit.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No ho he entes be.
Poligras es negaba a fer el manteniment i l'ajuntament els ha obligat a fer-ho?
Si es aixi hi ha que felicitar a la regidoria que ha fet valdre el contracte.
er el manteniment i l'ajuntament els ha obligat a fer-ho?
Si es aixi hi ha que felicitar a la regidoria que ha fet valdre el contracte.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Segons hem sabut - i no cal dir perquè s'entén de fonts ben informades- feia ja prou mesos que s'havia d'haver fet eixe manteniment. L'estat de la gespa no era bo a més quan plou molt el camp fa unes bufes que impedeixen el joc.
La bona rao es que l'empresa indicava que eixe manteniment no entrava en el contracte i davant la demanda de l'Ajuntament, els va enviar un pressupost del que costaria l'actuació.
Això no es va acceptar i el govern municipal va demanar als tecnics estudiar el tema i sobre tots els termes del contracte de manteniment. D'eixe estudia es deduia la responsabilitat de l'empresa Poligras a l'hora de fer el manteniment.
Per tant, es va enviar un requeriment amb tots els arguments legals, al qual l'emrpresa ha respost amb el treball que veus a les fotos.
o siga, s'ha fet valdre el contracte.

Bonic ha dit...

Vaja, vaja!! l'empresa anava de pardilla. A vore si cauen i els furte uns dinerets més. Molt Bé Llacer. El que és, és.

Anònim ha dit...

Xeeee i una cosa tan ben feta les del pp no sabían fer-la??? Es veu que no per què no escriuen res ací!!! Jijijiji

Anònim ha dit...

No és que els del PP no sapigueren fer-ho. Vull pensar que si però, has d'entendre, comentarista anònim de les 1:57 del dia 23 del 8, que l'Ajuntament de Tavernes depenia de les decisions del lider, no d'un col·lectiu ni grup municipal. A l'Ajuntament de Tavernes no es feia res que el molt excel·lentíssim M.V. no permitira. I si aquest personatge es va passar la legislatura estudiant per traure's una carrera, ja em diràs a mi quin temps li dedicava a les coses municipals?

De tota manera, dubte molt de la capacitat de M.V..

Anònim ha dit...

Xeeeee anònim de les 14:01 del dia 23 del 8, qué bé ho has explicat!!!! has parlat com un home, molt ben dit!!! Jo igual que tu!!