L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.585
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:59.660

dilluns, 22 d’agost del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Clavills al carril biciLa veritat: No ho sabem. No som tècnics i per tant no podem saber la causa dels clavills que has observat i si damunt aniran a més. De tota manera, ho publiquem, i suposem que ens llegiran els organismes implicats, o algú els passara el parte, i que decidesquen si han d’intervindre i demanar a l’adjudicatària que actue.

És l’única resposta que poden donar a un amic que ens escriu per informar-nos que passejant en el carril-bici des de l’eixida a la platja en direcció a la discoteca, ha observat que comencen a aparéixer clavills transversals en la pista del carril-bici. Ens diu el nostre comunicant que li ha resultat  rar, més quan a cada  tros de vial  hi ha la corresponent junta de dilatació . 

Ens diu també que si només fora un o dos clavills aillats, no li hauria donat massa importància però que hi ha molts. Nosaltres hem anat a voreu. I hem fet les fotos que veieu. Efectivament hi ha molts clavills que ara comencen i que amb el pas del temps i la influència de l’oratge potser es descarnen més. Bé, tècnics té l’ajuntament. Així que ho miren i que decidesquen, perquè costar... ha costat!! .
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

en vez de sacar defectos no hos dedicais a solucionar problemas y empezais a gobernar YA no hos dais cuenta que aunque no ganasteis las elecciones estais gobernando en un cambio de gobierno como dice CHAVES el de Andalucia ha veces se reciben herencias buenas y ha veces herencias malas asi que apechugar con lo que habeis recibido que cuando algun dia dejeis la alcaldia veremos que dejais vosotros

aTònim ha dit...

Anònim, aplica't el "cuento" i "apechuga" per escriure correctament. El teu comentari fa que m'entren ganes de plorar...(i això que no parlem del contingut).
Saps que és un corrector ortogràfic? Actualitza't que estem al segle XXI!

Anònim ha dit...

Pues res, ara que el govern li telefone a la empresa que ha fet les obres i que ho solucione inmediatament.

La solucio es ben facil pero els del govern han de treballar rapit que per aixo estan i per aixo cobren la majoria de ells.

Tambe hi ha que vore si l'obra esta recepcionada per l'ajuntament amb el "visto bueno" dels tècnics que tambe cobren per si hi han responsabilitats.

UNA INDIGNADA ha dit...

Sembla mentira, que encara haja gent que escriga tan malament(ho dic per la quantitat de faltes del primer comentari).
En quan al carril bici, aquesta idea peperiana i electoralista, ens ha costat uns diners que no calien i ara damunt amb un acabat nefast. Espere que es depuren responsabilitats per a l'empresa que ha fet l'obra, i si es pot que la tornen a fer com cal. Si aquesta empresa fa la meitat de les obres del poble, es suposa que sabran fer-ho!!!. Comptant amb tanta confiança, per part del PP, espere que siguen la mitat de responsables i que assumisquen les seues "males obres".

Un de tavernes ha dit...

199.999'99€ es veu que era el preu "estandar" amb el que s'adjudicaven les obres de l'anterior legislatura.

Crec que les obres encara no estan certificades pels tècnics de l'ajuntament així que l'empresa deurà de solucionar aquests defectes.

Per cert, tinc entés que el regidor ja ha demanat a l'empresa que encenga només la meitat de fanals donat que n'han col·locat un cada quatre passes, es veu que estaven d'oferta.

Anònim ha dit...

igual és que a partir de 200.000 s'ha de demanar ofertes a tres empreses i amb eixe valor es pot adjudicar a dit.
I si ha demanat que n'encenguen la meitat mal fat. Ha de demanr qeu en lleven, que en desintal·len les 2/3 parts i com que no es podran tornar que es deixen per a futures necessitats municipals

Anònim ha dit...

chaves.... jo soc del poble i vull saber el que passa...l´ajuntament es casa de tots, i tenim que saber el que passa....!!!!!

Anònim ha dit...

no entiendo que se critique la ortografia de un comentario y no entiendan el fondo del comentario aqui hay mucho SECTARISMO

Bonito, bonito ha dit...

Hay que saber para opinar, y hay que ecuchar para poder hablar, i esto es el que está haciendo el gobierno, ya que nadie le ha dicho como estaba la situación. Si viese como en una comunidad de vecinos quienes y ocmo facturaban se quedaria de piedra. Pero a ustedes lo unico que les interesa es no saber para actuar malamente, que es todo lo contrario que la gente del bloc vamos a hacer. Y cuando hagamos una asamblea publica venga que sin querer se enterarà de todo. O es que sabia usted que iban a poner tantas farolas, que ocn las prisas iban a hacer un carril bici sin ensenyar el proyecto a los representantes del pueblo como mínimo. No hay que estar con la indecencia, pero en un país que ha gritadado "Vivan las cadenas" de algunos que podemos esperar. Sin más transparencia, i mire como pagamos a los proveedores, i mire como gobernamos sabiendo y explicando. T de aqui cuatro años hablaremos mas alto, con mejor conocimiento y esperemos que con la ayuda de la gente de nuetro pueblo con los gastos solucionados. Y esto gracias al cambio de rumbo del actual gobierno. Un ejemplo de futuro.

Anònim ha dit...

sobre els clavills del carrilbici no tin res a dir perque el que no ha fet mai una feina d´aquestes no sap el dificil que es fer una superficie d´ aquestes i en el calor de l´ estiu que ixquen clavills i si ixen,s´ arreglen i no cal fer tant se soroll. Encara no he vist que ningú fassa cap comentari sobre les rames de la palmera que hi ha en la zona de la discoteca bambú al igual que les rames que surten en el tram de las cinco hermanas fins el poligon de l´ estació, que obliguen a desviarte una mica,puguent tindre algún esglai si en eixe moment estigués avançant algú. Crec deurien resoldre estos problemes,sobre tot el de la palmera,pues fa por pegar-se una puntada en la cara o l´ ull