L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 d’agost del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: L'avió



 
Fa dies, un lectors ens informava per correu que havia vist alguns empleats municipal fent treballs en “l’avió” que hi ha davant del llac de la Goleta, si sabíem que feien i perquè servia eixa construcció. Primer que res dir que eixa construcció, amb comportes, es coneix per l’avió per la semblança que té amb l’aparell volador i serveix per desaiguar el llac de La Goleta. 

Preguem que ens disculpe el retard: coses de la recerca d’informació. Poguérem fer unes fotos i també hem sabut que, efectivament, s’estava netejant el desaigüe/canal subterrani que hi ha  entre l’avió i el llac. Eixe canal serveix per poder buidar el llac en cas de grans pluges i plenes però, segons ens han dit, ja feia anys que no s’havia fet neteja completa i estava ple d’arena. Com que no es pot fer el treball amb màquina, els treballadors entren al canal i amb cabassos i poc a poc van eliminant l’arena.  

L’objectiu ja se’l podeu pensar: prevenció per si de cas enguany hi ha fortes pluges o alguna gota freda ens afecta. Bé està això, sempre millor previndre que vore després el llac ple de gom a gom i vessant les aigües pels carrers del voltant.  Ara, cal mantindre ben engreixades les comportes i el sistema d’obertura, que no es rovelle massa!!!
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

L'avio esta que dona pena, pero Cotorra hss vist com esta el llac de la Goleta, esta que dona pena.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sí que els hem vist. I no trobem cap diferència respecte als 12 anys anteriors. Si els d'abans els hagueren deixat com cal, ara no estarien així.¿No creus?

Bé una diferencia si que hi ha: que ha gent que du només 2 mesos governant.
Nosaltres els donem el periode de gràcia de 100 dies que se sol donar (i agost és inhàbil i setembre festiu a Tavernes) per començar a vore coses.

Anònim ha dit...

Cotorra, no dius res dels veis del marivent, delfines i demes. El que esta pasant alli estos caps de setmana no es correcte.

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

una idea: l'avió està pintat de grafittis, però grafitis aïllats i sense una temàtica concreta.
Com imagine que l'ajuntament no tindrà ni un euro per a estes coses, què tal si es fa una proposta pública O UN CONCURS DE GRAFITTIS amb algun projecte per pintar l'avió (o si hi haguera fins i tot, algun altre lloc que també fóra bona idea pintar-lo amb esta tècnica), per a permetre que els grafiters de Tavernes, EN EIXE AVIÓ EN PARTICULAR el pinten per exemple, una volta a l'any o cada mig any, però això sí,amb la condició de que pintent tot l'avió i que el pinten amb alguna temàtica en particular cada volta, per posar un exemple???

en altres lloc d'Espanya s'ha permés esta iniciativa en llocs puntuals on també pintaven els grafiters i s'han aconseguit coses interessants i curioses...
els grafiters posen la pintura i la seua creativitat, i l'ajuntament els permet expresar-se en el seu "idioma" particular sense multar-los, com es fa quan ho fan en llocs no permesos. O si l'ajuntament li arriba per pagar la pintura al menys, doncs millor, no sé...o buscar algun patrocinador per a que pague la pintura dels grafittis...

I TOT EL POBLE PODEM TINDRE UN AVIÓ QUE SEGUEIX AMB LA SEUA UTILITAT TÈCNICA, PERÒ MÉS BONIC, I DAMUNT, PINTAT PER GENT JOVE QUE DOMINA ESTA TÈCNICA DEL GRAFITTI.TENIM GENT EN LA VALLDIGNA SOBRADA PER A FER ESTES COSES DE CATEGORIA!!!

No es demana ara a l'ajuntament propostes més creatives en temps de crisis???que siguen eficaçes i que costen pocs diners?
A més, també aquesta iniciativa pot estimular un poc més a la gent jove per a participar de la ciutadania i expresar-se creativament.


Jo llançe esta... però no sé si és una barbaritat, què vos pareix?

Anònim ha dit...

Per a què té que dir-ho la Cotorra si ja estan els del PP donant la murga per coses que han passat sempre i mai havien obert la boca?
Que no en teniu prou amb la propraganda negativa que feu a la platja en la premsa i diaris?
Si ho havereu solucionat quan manaveu ara no hi hauria problemes aixina.

Anònim ha dit...

una pregunta, es deveres que Carmen Canet cobra 2800€ de l'ajuntament i els casi 2000 del col·legi de les monges perque encara no ha demanat l'excedència??

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sempre hem dit que preguntar no és ofendre i per tant hem publicat la pregunta del comentarista anterior.

El mateix que en un altre lloc no hem publicat uns comentaris sobre els negocis d'un exregidor per no donar-nos documents justificatius, tampoc podem publicar uns comentaris sobre els sous de la regidora pel mateix motiu.

Anònim ha dit...

El problema no és el que cobra o deixa de cobrar Carmen Canet de l'ajuntament, sinó el rendiment que li done al poble.
I no cal ni recordar que els alliberats de l'anterior govern si tenim en compte la relació cobrament/treball/gestio feta ens han eixit molt, molt cars. Només cal vore com està el poble i com han deixat l'ajunament d'arruinat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Responem la pregunta que ens fa un anònim:

- NO ES CERT que Carmen Canet cobre 2.800 euros de l'ajuntament.

- NO ES CERT que Carme Canet haja cobrat fins ara cap diner de l'ajutnament. Com que l'alliberament serà l'1 de setembre LA REGIDORA ESTÀ TREBALLANT TOT L'ESTIU DEBADES PER TAVERNES.

- La regidora els cobrarà I EN BRUT eixos 2800 euros quan s'allibere, cosa que està prevista el 1 de setembre. EN BRUT, repetim

És la informació que hem pogut esbrinar i contrastada amb diverses fonts del govern municipal.

Anònim ha dit...

Cotorra:
Carmen no esta treballant debades. Esta cobrant per asistencia a plenaris, comisions, junta de govern, etc...
O siga que debades res.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El sentit de debades, i pensem que cal ser un poc més ample de mires, el deiem en el context que està fent exactament el treball que faria si tinguera la dedicació exclusiva, però sense cobrar per dedicació exclusiva.
Creguem que cobrar les assignacions legals que hi hagen marcades per assistència a plens, comissions, etc. té el mateix dret a cobrar-les que qualsevol regidor, siga del govern o del PP, I MÉS QUAN NO TE DEDICACIÓ EXCLUSIVA. Els únics que no cobren eixes assignacions - com vosté ben sap- són els regidors amb dedicació i la regidora no té per ara eixa dedicació. Per tant, té tot el dret a cobrar per assistencia a plens, comissions com qualsevol regidor del PP o del govern sense dedicació.
Ara realment no comprenem perquè ens pregunteu a nosaltres, que hem de dedicar temps a assabentar-nos, si vosaltres segurament perquè sembla esteu dins de l'all del consistori, en sabeu més.

Bonic ha dit...

La diferencia real es que els partits d'esquerra s'han de pagar la campanya de les eleccions municipals. I això s'ha pagat per algunes de les persones miltitans i ara se'ls ha de tornar els diners. Penseu en aquesta despesa més. Sabem que latres partits sense representació també han hagut de pagar-se la campanya, però pel coneiximent que tenim no hi ha capa dificultat. Per atots i totes no es igual treballar en politica.