L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 10 d’agost del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Més sobre la piscina





Ens escriu un amic, que firma "SL (Societat Limitada)". Ens recorda a la carta que la UTE Metroval Aqua SL, constructora i gestora de la nostra piscina municipal, està formada per les empreses Gente Urbana SL, Maderpark 2000 SL i Metroval SL.

Els nostre amic ens envia informació, una informació que cal dir és pública, sobre eixes empreses. Observem que excepte Maderpark totes tenen el mateix domicili fiscal: Ambaixador Vich, 2-4 de València, el mateix de la UTE.

Després de llegir la informació, observem que Gente Urbana es troba en concurs de creditors des de fa mesos. Sabíem per la informació que fa uns dies va donar l'ajuntament que hi havia una empresa que tenia dificultats (concurs de creditors o fallida, com es deia abans). D'aquesta informació  pública , nosaltres deduïm, i confessem que no som gens experts en la cosa, que va demanar el concurs de creditors el 19/01/2011, i que es el dia 21-03-2011 quan el jutge l'acceptaria (anunci 127418 Reg. Mercantil) i nomenaria els administradors (27-03-2011 anunci 183284 Reg. Mercantil).

Aquests administradors concursals (habitualment un economista, un advocat i un creditor designats pel jutge) s'indica el seu nom:
Administrador  ALAMAR BARRACHINA LOURDES
Administrador GOMEZ HUESO VICENTE JOSE
Administrador LLORENS LEBEAU BRUNO

Al amic SL (Societat Limitada) li agraïm la informació sobre les empreses implicades en la construcció de la nostra piscina per ser integrants de la UTE.  


Ara bé,  nosaltres pensem, que la situació d'eixa empresa seria coneguda pel nostre ajuntament i el seu govern municipal, aleshores el PP, quasi al mateix temps que es produia la petició concursal. Pensem si fins i tot s'hauria pogut  prendre mesures  o previndre alguna cosa per evitar una afecció total a la construcció de la piscina, com ha passat i que l'ha paralitzada.

Repetim: no som coneixedors ni experts, més be al contrari, però ens preguntem, quasi millor us preguntem, perquè ens informeu a tots si en sabeu més del tema. Perquè, entre  gener i maig/juny ¿el PP no podia haver fet alguna cosa per agilitar o desbloquejar la construcció? ¿ Penseu que el PP  hauria d'haver informat de quina era la situació real i que anàvem a tindre piscina sense acabar en molt de temps?¿Per que no es va donar informació al poble?

I és que quan més coses es coneixen... 
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola:
se de bona tinta que hi han dos empreses locals i un autonom, que jo sapiga, que els duen molts diners. aixo es molt fort perque inclus una d'elles ha tingut que tirar a gent i l'autonom ja no sap on agafar-se.
una obra per al poble i pot arruinar a gent del poble.
bo, aixo era tot el que volia dir.

Bello, bello, preocupat ha dit...

Estic molt d'acord, però no ens podem aprofitar quan toca, faeneta, xè que be!! i demanar que ho pague el poble. Serietat. Mireu com esta la situació per actuacions po c reglades, poc pensades, i ja no el tot val. Cal pensar que els que donen pressa son els que s'han beneficiats de la sitaució o be volien benefiaciar-se. Serietat i temps de reflexió. De segur que sabrem més coses.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Comprén, amic anònim, que sense cap prova ni document nosaltres no podem publicar el teu comentari i tots els fets que ens envies referit a les pressumptes relacions comercials d'una de les empreses de la piscina i el seu gerent amb algun exregidor.

No podem saber tampoc si el concert de Seguretat Social el va pagar l'ajuntament o va tindre un patrocinador extern. Això algun document al respecte hi haurà a l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Algu pot confirmar que algun proveidor de la piscina esta enduguentse maquines per falta de pagament?? Si es aixi , anem a tindre la piscina quasi acabada i tindre que emigrar en lloc de potenciar un mou esport a la vall??