L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 18 d’agost del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA. El bon treball fet a la Séquia Mare





La Sèquia Mare presenta el bon aspecte que podeu observar en les fotos. La veritat és que si fem cas als comentaris que ens arriben s’ha fet una bona faena i s’ha dragat molt bé el vas de manera que té major profunditat i això vol dir més aigua entollada per poder regar millor.

Ja fa unes setmanes dels treballs, i no volíem dir res dels resultats ací perquè no ens diguereu que fem la pilota al govern, però com que ens han arribat prou comentaris positius i sobre tot de llauradors lloant la faena, ho publiquem. I més que res perquè servesca a l’Ajuntament de recordatori: ara cal atendre la quantitat d’aigua de la Sèquia Mare i, per tant, cal fer una bona vigilancia del motor que l’ompli, que no pare quan faça falta.

 
També, al contrari d’altres vegades, no hi ha restes de petxinots acumulats a les voreres del camí. Bon senyal de què s’ha respectat la fauna autóctona i això és  més necessari per ser una espècie protegida. La conselleria pot estar contenta perquè segur, segur que s’han quedat lluny d’eixe 25% de la colònia, percentatge que diu l’entitat autónoma que és el màxim permes d’afecció quan hi ha treballs de neteja i draga.

-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

treball que sempre s'haa fet desde l'ajuntament

Anònim ha dit...

Això ningú ho ha posat en dubte, ni tampoc la Cotorra.
Ara, diferencia de faena feta abans i la que s'ha fet ara. Es nota que no tens terra al costat.

Anònim ha dit...

Estic molt conforme en que es façén be les coses, com aquesta aixi ha sigut. Però no estic d´acord en que la faena la faça empreses de fora de la població i més ara en epoca de crisis, ja que a Tavernes hi ha empreses que també poden realitzar aquest treball (camions i maquines de una empresa de Simat)llastima que vaig fer cap fotografía...

Anònim ha dit...

Tu saps si es va buscar la empresa de Simat per la màquinaria? Saps si les empreses del poble podien fer la faena igual o tenen màqauines així?
T'ho pregunte perquè no ho sé.
Altres vegades he vist netejar-la i la veritat, no com ara. ¿Seria per la màquina?
Repetisc: pregunte.

Anònim ha dit...

La veritat que a Tavernes hi ha varies empreses del sector, ara be, el que no se si altres vegades s´ha quedat igual de neta la sequia com ara. Pero la feina si es posible, millor que la realitze gent del poble que l´atur ens afecta a tots.

Anònim ha dit...

molt be sobre tot les olors que van deixar

Anònim ha dit...

Jo quan pinte ma cssa també he de patir una olor de pintura insuportable, però ¿tu saps quan passa l'olor quant nete i bonica que tinc la casa?
En la Séquia Mare és igual: pudor de menejar i traure el fang però això dura mentre es treballa. O és que abans no en feia perquè els del PP tiraven colònia?
Ara no en fa de pudor, ja no se'n sent i t'ho assegure jo que vaig per allí prou.
Tu saps quan bonica esta la Sèquia Mare ara plena d'aigua i que bé es pot regar.
Valia la pena unes olors, com sempre n'han tingut en netejar.

Anònim ha dit...

Peor huele el PP y lo tenemos que aguantar

Anònim ha dit...

tot es el mateix cuant entra un partit o un altre la bona cuestio que totes les feines del poble les habien de fer nosaltre .Pero nosaltres es del poble ni extranjer siquiera que al final es de casa sense feina i els de fora treballant

Anònim ha dit...

I el meu