L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 d’agost del 2011

Jordi Juan, nou president de la Mancomunitat de la Valldigna



 L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, de la formació política Bloc-Compromís, serà elegit nou president de la Mancomunitat de la Valldigna en el ple anunciat per avui dilluns a migdia.

Jordi Juan ostentarà la presidència de l'ens comarcal durant dos anys, i li correspondrà a l'alcalde de Simat, Sebastián Mahiques, del PP, ser el president els dos darrers anys de legislatura. L'alcalde de Benifairó, Agustí Pascual, serà el vicepresident els quatre anys. 

La formula, a semblança de la que s'usa en la Mancomunitat de la Safor, ha estat consensuada pels tres alcaldes. Cal indicar que la norma legal de les mancomunitats ha canviat i la direcció de l'entitat comarcal recau sobre els alcaldes dels municipis que la formen, de manera que cada alcalde a l'hora de votar té els mateixos vots que el nombre de regidors del seu municipi. A més dels alcaldes, cada municipi pot nomenar un representant a la Mancomunitat que en el cas de Tavernes és Karina Vercher.

-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Quans sous té en aquestos moments la manco? és necessaria aquesta despesa?

Anònim ha dit...

Enhorabona Jordi.

Anònim ha dit...

Els sous que té ara la manco són els mateixos de fa un mes, un any, dos anys, tres anys, quatre anys..... A partir d'ara vorem.

Necessaria? Només hi ha necessari morir-se

Anònim ha dit...

Hem sorpren que siga l'assessora Karina Vercher...

La Cotorra de la Vall ha dit...

El comentari anterior en el mateix sentit (teu?)no l'haviem publicat perquè tot venia d'un error d'interpretació nostre que ja hem corregit de fa molt de temps.

CORREGIT: A més dels alcaldes, cada municipi pot nomenar un representant a la Mancomunitat que en el cas de Tavernes és Karina Vercher.

No sabem a que ve de nou repetir el mateix i dir que es assessora quant no hi ha assessors i nosaltres ja hem rectificat el text.

Anònim ha dit...

Si, he sigut jo mateix el de l'altre comentari, m'alegra saber que vos he ajudat a interpretar millor la notícia i corregir l'error. Evidentment no havia vist la vostra rectificació (error meu!) De totes formes, em sorpren que Karina Vercher siga la representant de tavernes en la mancomunitat

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tal com està la llei ara mateix i després del canvi són els alcaldes qui governen la institució.

De tota manera, no oblides que a Tavernes governa una coalició (això de tripartit o deixem per al PP i Las Provincias)i s'intenta que tots participen i aporten el millor de cada partit, per tant està bé que Karina Vercher, com a representant d'EU que es el minoritari, estiga en la Mancomunitat de la Valldigna. Ens agrada això que es tinga en compter els minoritaris ¿no creus?

Anònim ha dit...

Bueno cotorra, no sigues tiquismiquis hehehe Disli tripartit disli coalició, igual té una cosa que altra. Crec que més bé es tracta de donar-li carrecs a Karina per a que no renegue. I com que la manco "es una cosa que està ahi"... i hui per hui servix per poc degut a la mala organització i degut al desinterés dels polítics per millorar a nivell Valldigna. És per això que posen a Karina, perquè la manco és molt i no es res. Si fora un carrec de gran responsabilitat segur que no posarien a Karina, i jo tampoc la posaria eh!

Anònim ha dit...

Jordi té una tasca molt important:
Donar-li contingut a la Mancomunitat.
Sense oblidar la necessària transparència que no ha tingut mai aqueixa entitat. I ahi sí que ho té difícil Jordi, perquè Agustí Pascual no és massa garantia de transparència.

Anònim ha dit...

La censura als meus missatges preguntant si Jordi Joan cobraría 3 sous a partir d'ara,sols ha fet que confirmar-ho.
No pense anar a votar mai més,tots els partits i els polítics només pensen en omplir la seua butxaqueta a contrarellotge abans que acabe la llegisllatura.
Acuseu al PP de censor i manipulador,i estic d'acord,però vosaltres feu el mateixet,censurant missatges sense ningún insult,però que tal vegada incomoden als vostres interessos partidistes.
Lo dit,sou tots el mateix,pp,psoe,eu,bloc........

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tu ho mires així i nosaltres ho mirem d'una altra manera en no saber amb quina finalitat ens ho preguntes.

Anònim ha dit...

Doncs en la finalitat de demostrar que governe el partit que governe,tots van a omplir-se descaradament la butjaca.
He tingut una revelació,m'he convertit a l'apolitisme,cada vegada ho tenía més clar.
Bé cotorra,gràcies per donar-me veu al teu espai,i deixar clar que no estic en contra de ningún partit polític en concret,sino manifestar el meu desencantament amb tota la classe política actual.Saluts.