L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 18 d’agost del 2011

Escriure per no parar o serps de l'estiu


En llenguatge periodístic, sol dir-se que l'estiu és temps de "serps" aplicat  el nom a les notícies fàcils que sorgeixen, on ningú sap d'on vénen i quin és el seu origen, corren de boca en boca, no  es dóna raó concreta i tot el que es diu acaba essent mentida. Això sí, tot el món en parla, potser perquè també les notícies vertaderes  fan vacances i amb alguna cosa s'ha d'entretindre el personal.

Ací a Tavernes també hem tingut les nostres "serps" particulars. Ben alimentades i engreixades - ves a saber per  qui!-  d'ençà l'elecció del nou consistori i govern municipal, i quasi totes referides a l'alcalde. Entre elles :

- L'alcalde Jordi Juan no mana, qui mana és son pare.
- Jordi Juan va a dimitir perquè es córrega la llista i l'alcalde siga son pare.
- El pare de Jordi ha anat a l'ajuntament a vore que ha de fer per ser assessor del seu fill i ha agafat un cabreig monumental quan li han dit que no pot ser.
- El dilluns, després de l'elecció d'alcalde, son pare estava en el despatx de l'alcaldia organitzant i manant a tots els funcionaris i regidors.
- L'alcalde Jordi Juan va a dimitir després de vore l'embolic econòmic de l'ajuntament i que això no té solució.
- L'alcalde s'ha pres vacances i se n'ha anat a Nova York de sarao.
- L'alcalde ha d'estar tot el temps a València i nomes vindrà els caps de setmana a Tavernes
- Carmen Canet és qui mana perquè sinó no recolzarà el govern
- Carment Canet va a alliberar-se amb 3500 euros nets al mes
- El govern ha canviat el projecte de l'Avinguda de la Marina i per això eixe desastre

i les últimes

- A Jordi l'alcalde li ha eixit un contracte amb una universitat nord-americana i deixa l'ajuntament per anar-se'n a EEUU

- Enguany només hi ha tres dies de festes.

Com diguem adalt: Tot "serps d'estiu" i cap, cap d'elles, és veritat. No cap. Ara, és una bona manera de lluitar contra la xafogor de l'estiu i tindre el cervell funcionant i poder parlar de coses amb els veïns.  Si teniu la vostra "serp" particular, oblideu-la: les estadístiques diuen que el 100% són falses.
-

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Informeu de que es fa en Festes la gent no sap res ni sap quina festa organitzar perque no sap res.

Anònim ha dit...

Si es veritar que Jordi te una bona proposta per a desenvolupar la seua carrera i intel.ligencia "ben tonto que serà si no s'en va".

Anònim ha dit...

Que divertit!!! Cotorra en podem afegir més??? "Carmen Canet vol furtar-li l'alcaldia a Jordi Juan sense que és done compte", com si l'alcaldia fora algo que es poguera furtar jajajaja

Anònim ha dit...

Es que teniu son serps amb cabellera

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tranquils, que quan sapiguem el programa oficial el direm.

I com que no se sap res?
Segur hi ha la baixà i la pujà, el concurs de xarangues, el festival de bandes, el festival de balls populars, la paella de la tercera edat, la festa jove, els cantants locals, varietats, Xavi Castilló, el concurs de paelles, el ball de disfresses, activitats esportives, la festa jove amb un grup de moda nacional (no diguem el nom per no fer-los propaganda eh, eh) i de teloners Chacra que els diguem per ser del poble, missa del crist, carrers engalants, actuacionbs de teatre i atraccions per xiquets com tots els anys. Si enguany no canviaran quasi res, excepte alguns artistes puntuals!

I tot això no és res?

Ara si vols saber dia i hora de cada cosa dir-te que tots estem esperant que s'acaben de quadrar els dies i s'anuncien.
Potser fins i tot que ens confirmen si fianlment algu "obriga el pas" de festes amb la qual cosa molta gent estaria contenta...

Anònim ha dit...

Jordi Juan vol llevar la baixà i la pujà, altra serp jajajaja

Anònim ha dit...

Cotorra es que eixes serps sols parlen mal del tripartit??jo crec que del PP també estan dient moltes barbaritats. Avore si medim a tots en la mateixa vara

Anònim ha dit...

Ai Cotorra, es evident que veus la realitat en unes ulleres diferent a la resta del poble. perque no dius que NO van a fer BOUS perque estan exigint mesures com si fora una plaça de bous on venen toreros i maten bous, exigint inclos un quirofan??? perque no dius que han canviat a Arevalo per Xavi Castillo per a que pose a parir al PP????i si a hores d'ara no es sap masa i estem a 18 d'agost, la concejala de festes que s'espavile perque l'1 de setembre se'n va a Catalunya. i si soc del PP pero em repateja tot el que dieu, la cabellera si que la dueu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Estàs molt mal informat sobre els bous i molt mal informat sobre la regidora de festes i molt mal informat sobre Xavi Castillo i molt mal informat quan dius que el dia 18 d'agost ja s'ha sabut la progrmació de festes: Mai, sempre s'ha sabut quan ha eixit el llibre de festes, amb indepèndencia de que la premsa comarcal publicara si vindrà aquesta o l'altra figura que també ho ha fet enuganyquan va confirmar Xavi Castillo.
I res seguirem el teu consell i anirem a graduar-nos la vista o canviarem d'ulleres. Ara, nosaltres el recomanem algun valium, que queda molt de temps endavant.
Amb afecte, que ser del PP no es cap crim, allò que importa és ser persona.

Anònim ha dit...

cotorra ja he sentit per alguns bars que volen fer una xicoteta manifestació per a que els bous es puguen fer a tavernes. saps algo?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Oblidavem:
en el cas dels Bous, estem segurs que el govern actual només farà que seguir al peu de la lletra la normativa actual que ha imposat (per això de la majoria absoluta en les Corts) el PP.
A més qui ha de dir el que s'ha d'exigir i que ha de complir la plaça i l'empresa ni ho diu l'alcalde, ni la regidora ni cap regidor: Els informes els fan els tècnics, com bé saps, i ells són qui diuen si compleix o no la normativa.

I nosaltres personalment no aconsellariem a cap polític que firmara l'autoritzacio amb informes en contra, que no està el horno para bollos després del tema "Raton". Ja sap: judicis, responsabilitats, etc. si passa alguna cosa

Anònim ha dit...

Altra serp del PP al diari LEVANTE-EMV: " El PP de TAVERNES acusa al tripartito de tergiversar los datos económicos del municipio". Esta si que es bona!!!! Tindrà morro l'exalcalde Manolo Vidal!!! Eixes dades les calcula i les presenta la interventora de l'ajuntament, que no té cap vinculació política i simplement diu el que hi ha!! un endeutament de por!! Mala serp volen colar-nos!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

La Constitució reconeix el dret a manifestar-se. Per tant molt bé.

A més, històricament no seria la primera vegada: als anys 1900 era bastant normal que els joves del poble quan l'ajuntament no estava per la tasca, es reuniren a la plaça i cridaren "Bous, senyor alcalde, bous".

Ara d'això fa 100 anys i aleshores no hi havia normativa que complir, ni normes de seguretat estrictes com ara, ni el tindre l'equip mèdic, etc. ni res de res. Només que l'ajutnament pagarà els bous i la faena de les barreres.Es feien al carrer.
Per tant, i més encara enguany, el tema està més estricte. I supose que eixa nova normativa és la qaue estarà valorant el govern.

Anònim ha dit...

Cotorra li esteu passant el problema a l'Ajuntament i no és un problema de l'Ajunament.

L'ajuntament només ha de fer complir les lleis, fer que l'empresari les complesca, igual que m'obliga a presentar un projecte de casa segons llei per donar-me el permis d'obres.
El problema és de l'empresari que ha de tindre una plaça i uns serveis adquats a la normativa legal.

Anònim ha dit...

no a la piscina,no a l'acabament de l'avinguda per no dir lo de l'alumbrat que no se si nia,no a l'escoleta de la mar,fora animals del parc dels vents,no als locals de la creu roja,no al punt d'encontre jove i l'últim!! després de decades a tavernes NO ALS BOUS!!!! i portem 2 mesos de tripartit. ah pero no volieu? que ens espera? per cert quin programa electoral cumpliran? i karina per on para? o cobra i callaeta està millor?? perque tinc entés que en 2 plens no Ha dit ni MU.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Deixeu els comentaris sobre els bouys. Obrirem una noticia. Paciència.

Anònim ha dit...

Els interessos del PP eren uns altres en l'Ajuntament i no s'han assabentat en 16 anys que eixa tasca de liquidar el pressupos és independent del govern, i la firma i avala la Intervencio Municipal, una funcionara en este cas que és Cos Nacional, i no depen de ningú politicament parlant. És la garant de la legalitat comptable, que no es poca cosa en un ajuntament.

Però com han estat tant anys mirant altres coses, ara ve el portaveu i diu les barbaritats que diu en el Levante i La Veu de la Valldigna. I es qudda tan panxo.

Anònim ha dit...

una altra serp és que enguany les paelles costaran 5 eurets!!