L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 d’agost del 2011

El Parc dels Vents disposarà de zona de berenar amb aigua potable



 El nou govern està procedint a eliminar les gàbies dels animals que hi havia al "Parc dels Vents". Operaris municipals estan procedint a desmuntar les tanques metàl·liques i les parets d'obra que les delimitaven per tal de deixar un espai diafa i lliure.

L'objectiu, segons els comentaris que hem pogut escoltar a peu d'obra, és habilitar la pèrgola que es formarà com a lloc de descans per a les mares i xiquets que hi acudeixen a passar les vesprades en la zona de jocs. Tot apunta a indicar que el govern municipal  instal·larà taules i bancs per fer més fàcil la berena dels xiquets i, a més,  una font perquè puguen beure. Es vol aprofitar l'ombra perquè siga un lloc agradable, sobre tot en les èpoques de més calor.

I ja posats en feina, una de les coses que més ens ha cridat l'atenció és el bon estat de neteja i manteniment del parc. Tal com La Cotorra va informar en el seu dia, i segons declaracions del regidor Josep LLácer a la premsa, l'ajuntament no tenia res a vore amb el manteniment i neteja del parc, i fins i tot no tenia ni clau del mateix. Una persona sense vinculació amb l'ajuntament s'ocupava dels animals fins el seu trasllat, mentre  les brosses i males herbes creixien per les muntanyetes artificials. El regidor va canviar el manteniment i  la neteja que la farien els operaris municipals, una decisió que ha estat pels resultats vistos encertada i ara es dificil vore males herbes grans en les zones enjardinades. Les fotografies ho deixen clar. Tema a banda és que passe el temps i els arbres cresquen. 


Segons el que hem pogut esbrinar, i era el comentari dels mateixos treballadors municipals, tenen ordre de que el Parc dels Vents reba una atenció diària quant a manteniment i neteja, i és això el que facilita l'estat de revista en què es troba, a més del manteniment de neteja del voltant i  de les papereres que fa  FCC.

-

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé! Cal que el parc estiga ben net i condicionat i molt bona idea "reciclar" les gabies dels pobres animals per fer una zona d'ombra i descans. Molt millor!

Anònim ha dit...

pero no se habian llevado los animales para devolverlos en el mes de septiembre porque hacia mucha calor

Anònim ha dit...

Una pregunta... quants dels membres de l´equip de govern tenen fills menuts??? sincerament em sembla una vergonya que es facen (o desfacen)coses en funció de qui les ha fet. Jo tinc una xiqueta menuda que estava encantada d´anar tots els dies a vore els animalets, als quals estimava molt i havia aprés a voler, cuidar i apreciar.I puc assegurar que era l´opinió general dels molts xiquets que anaven allí a gaudir d´un lloc diferent de la rutineta dels columpis. Algú del genis que ha decidit açò (torne a dir, jo no veia a cap d´ells per allí pq no els feia falta anar amb els seus fills...) s´ha parat a pensar en el que volia la gent que realment gaudia d´eixa opció en els seus fills? O simplement ha pensat en apuntar-se un tanto "Progre" i políticament correcte amb el típic argument de "pobres animalets, s´ha de pensar en ells, mereixen millors condicions..." Algú ha anat al "safari park" (per dir algun exemple)? Realment penseu que allí estan millor? Penseu que allí estan com a Kenia? Crec sincerament que ni ho sabeu ni us importa, pq l´important era que anaren fora d´allí. I punto. Jo pense que els animals allí ben cuidats podien estar molt bé i tots els dies rebrien l´estima i la companyia dels pares i xiquets del poble (i no sols en horari de visites com al vostre enyorat "safari")...
Se que allò no és la casa de les indalècies ni te la cultura del braç treballador ni el molí ni... però a la meua filla li encantava anar i gaudir dels animalets. Ara em tocarà explicar-li el motiu pel qual se´ls han endut, sense poder dir-li que és la política.

PD. Per als mal pensats. Jo he votat al Bloc.

Anònim ha dit...

No pensem malament.
Tu creus, sincerament, que els animals estaven bé? Tu creus que si les condicions foren les idonees tanta gent s'haguerea queixat, incloses associacions de defensa dels animals?
Jo també anava, quasi tots els dies, i la veritat recorde les gallines i galls i els gansos que ma mare tenia en el corral, i com els cuidavem, i t'assegure que més llustrosos i millor que els animals d'allí.
Si ja ho va dir el regidor: no hi ha cap factura ni cosa semblant en l'ajuntament que testimonie cuidao veterinari i programes de sanitat.

Anònim ha dit...

com va dir carme canet, un poble de matalafers, fer i desfer.
a mi en dona igual animalets o no, pero gasto al canto. no era prou llevar els animalets? anem sobrats de diners?
este comentari es parlar per no callar.

Un de tavernes ha dit...

Per a gasto inútil el de la inauguració del parc, que l'exhibició de falcons va costar 2000€.

Desmuntar unes reixes, de moment no li ha costat diners a l'ajuntament perque ho estan fent els operaris de la brigà.

Si s'havera fet un projecte ben fet no haveren hagut denúncies de protectores d'animals ni havera fet falta regularitzar el manteniment del parc.

Anònim ha dit...

Jo tambe he votat al Bloc; i, es ben gran el despago que ens van dur al saber que ja no estaven els animalets. Es cert que molts xiquets anaven a posta per veure'ls i també es cert que estaven ben cuidats i alimentats. No puc entendre la reaccio del govern.
I ja que estan en obres aprofite per fer un suggeriment: es podrien adequar les montanyetes del parc per a que els xiquets puguerem jugar en les bicis en un xicoquet cicuit de "mountain bike".

Anònim ha dit...

Jo no vull contradir a ningú, però això de que els animaletes estaven ben cuidats.... jo no m'ho crec, i el que he vist no cal que m'ho neguen.
I a més d'això, no m'ho crec perquè m'asseguren que no hi ha cap document que diga que s'ha pagat atenció veterinaria i que s'han dut a cap els programes que cal en aquests tipus d'instal·lacions.
I també dies abans que se'ls endugueren alguns donaven pena. I d'això, hi ha fotografies "de record".
Jo puc comprendre que els xiquets i xiquetes, que no entenen d'estes coses legals i sanitaries, estiguen despagats, però es obligació dels pares explicar-los com estaven: malaltets,i no era el seu lloc, i patint calor... o siga fer el mateix que fem quan visitem un parent malalt i volem explicar-los comprensiblement a la seua edat quina situació viuen.

Anònim ha dit...

2000 euros??? No es preocupeu, que això ho pague jo!, diuen que va dir de seguida el rei moro.

Estic meravellat de vore quanta gent ha votat el Bloc. Jo en porte comptats pel poble més de 4.000 que ho diuen. ¿Que dius, què el Bloc no va passar de 3.000...? I això que importa...

Anònim ha dit...

Jo propose cambiar el nom del Parc dels Vents.

No tinc ninguna proposta alternativa pero como no m'agrada el nom (crec que hi ha una plaça als sequers amb el mateix nom) i l'ajuntament esta per llevar tot el que va fer el Manolo dons faig esta proposta

Gracies

Anònim ha dit...

Estic segur que no es vol llevar tot el que ha fet Manolo, sino esmenar i solucionar tot el que ha fet malament Manolo.
I n'hi ha molt, encara que algunes coses sera dificil esmenar-les com el carrilbici, el parquing, la piscina o el desastre del Vergeret, entre altres.

Anònim ha dit...

Jo he votat al Bloc i estic molt content amb el que han fet, el parc és preciós i ara, amb les millores, el podrem disfrutar igual o millor que abans. Sóc un gran amant dels animals i tal com estaven donaven pena, als xiquets els agrada vore animals, correcte! I els pares hem d'educar en la seua estima, però no per això hem de permetre que els animals estiguen patint, sense atenció veterinària i amb denúncies d'associacions protectores d'animals. Un poc de serietat!

Anònim ha dit...

com es nota que els nous regidors (quasi tots mestres)estan de vacances, es veu a una hora de camí en tots els canvis inutils que estan fent. pero ara vorem a setembre a qui ens trobem a l'ajuntament: Josep, Evarist, Jordi, Karina i Pilar (estes dos últimes a Catalunya),de mestres. Sols quedarà Vanessa que ara esta de vacances i com no l'ALCALDESA CARME CANET. ole ajuntament

Anònim ha dit...

Canvis inutils? Desmuntar tota la paraedta d'amiguitos del alma, aprofitats, empreses, troians i candidats a regidors que s'apuntaven a la llista per presumptes promeses de treball a l'ajuntament i jornals ¿Això és inutil?
Mira, per a vacances les que han fet els quatree anys Manolo Vidal, dedicat a sus carreras i els altres, que no per anar més per l'ajuntament la gestió millora i hem anat a més. I són fets contrastras i clars: l'ajuntament i el poble fet una braga en tots els ordres per les "vacances" pagades de més d'un regidor.
Hem anat de cul, cap arrere amb regidors que han estat tot el dia a l'ajuntament ¿fent que?...
Que m'ho expliquen, perquè en el poble ni s'ha vist ni s'ha notat.

Anònim ha dit...

SI EM REAFIRME, CANVIS INUTILS!!!!a qui voleu enganyar??o es que ara els animalets se'n han anat a un SPA??? segur que el cerdet ja se'l han fartat i tots els altres animalets estaran en gabies molt més menudes que les del parc. quanta HIPOCRESIA

Anònim ha dit...

Els animalets han tornat al seu origen, a la casa o terreny a la Partida del seu amo inicial.
Per a què t'hem de voler enganyar? Si ja t'enganyes tu mateixa.

Anònim ha dit...

Jo espere que a partir de Setembre (sobre tot en Festes Locals) es note la nova Alcaldia, ja que tenim un Alcalde jove i per tant es deuría de notar als actes d´aquestes Festes Patronals. També m´agrada la idea del Carril Bici, encara que el trobe de moment un poc inutil, ja que només hi ha 2 trams i ho han solucionat la perillositat de circular en bici desde el poble fins a la mar. Espere que el Bloc partit al que e donat el meu suport, es pose les piles i començe a fer coses pel poble, encara que tots sabem que estem en epoca de vaques flaques.

Anònim ha dit...

Jo ne he votat al Bloc i em pareix molt be com esteu governant, i lo del parc genial. Com continueu aixi teniu tres vots mes per a les próximes eleccions.

Anònim ha dit...

Mireu jo he anat moltes vegades i puc dir que els animals no estaven ben cuidats...era una cosa que es veia vindre abans d'haver fet res s'havera degut plantejar bé el que hi anaven a fer.
Pq els animals no estan sols per a que els vegen i fer bonico en una gabia que era mes menuda que la del meu gos ho assegure, i tampoc per a ferir el burret ni molt menys així que no s'havera tingut que ficar eixe gasto.... que aixó qui ho pagà¿¿?? el POBLE i no crec que estigam dispostos a gastar diners a manta crec que les coses s'han de pensar primer abans de fer erros....

Tres Creus ha dit...

Però Cotorra, tu mateix digueres que els animalets del parc estaven de vacances a una granja. Ara resulta que era així, que els donareu el finiquito i no ens ho vau dir, transparència?

Tres Creus ha dit...

Anònim del dia 17/08 a les 13:23 h.
Totalment dacord amb tu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tres Crerus ens diu: "tu mateix digueres que els animalets del parc estaven de vacances a una granja".

Efectivament, això ho diguérem nosaltres. Estaven a la parcel·la que té a la Partida la persona que els va dur al Parc dels Vents. Com ens ho digueren ho diguerem. Però això era a principi d'estiu. Si la cosa ha canviat, millor ho preguntes a la persona indicada.

TR ha dit...

Ahi cotorreta, com et lleves les puses..., qui es va endur els animalets ho va fer perque li ho manà l'actual govern, i ara és ell qui hauria de dir-li que els torne, i a més, com els ha de tornar? ons els deixa? jugant als columpis?, ..... mo és mala idea, eh?

Anònim ha dit...

Com ens ho digueren ho diguerem. Però això era a principi d'estiu. Si la cosa ha canviat, millor ho preguntes a la persona indicada.

22/08/2011 9:52:00 Pero cotorra,di tù ho saps tot,hara perquè envies a que ho pregunten a qui ho sapiga?