L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 31 d’agost del 2011

El govern municipal informarà els ciutadans sobre les festes locals d’enguany


El govern municipal anuncia per al divendres, dia 2 de setembre, una roda de premsa per presentar i explicar la programació de les Festes Locals d'enguany. L’acte tindrà lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament a les 19 h de la vesprada i estan convidats, a més dels mitjans de comunicació, els veïnes i veïnes que hi vulguen anar per tal de conéixer de primera mà els actes festius.
 
La roda de premsa comptarà amb la presencia de l’alcalde Jordi Juan i de la regidora de Festes, Pilar Altur. Servirà per a informar i presentar als ciutadans vallers la programació de les festes de la localitat, alhora que es donarà a conéixer les novetats que el govern municipal ha imtroduït en la nostra setmana festiva. Es preveu un torn de preguntes obert als assistents.

L'alcalde ha assenyalat que “la celebració de les nostres Festes Local està pròxim, i davant la polèmica sorgida les últimes setmanes amb moltes inexactituds sobre els actes de festes, pensem que cal efectuar la roda de premsa amb l’objectiu de mantindre informats als ciutadans de Tavernes i a l’hora descartar qualsevol informació falsa sobre les activitats que es duran a cap  en festes”.

- Segons la nota oficial de l'Ajuntament
-

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Como forastero agradeceré mucho esa información ya que el pueblo es poco integrador y así sabré donde ir.

Anònim ha dit...

no te preocupes anònim, que la roda de premsa és també perquè no hi ha persona en el poble que sàpiga res amb certesa de les festes. No te pueden ayudar porque no saben nada aún de qué y dónde se va a hacer. En la rueda de premsa te enterarás tú y el resto de vecinos.

Anònim ha dit...

És una bona costum informar directament els ciutadans sobre els esdeveniments. Un 10 per al govern unicipal.

Si a més es dinamitza la participació ciutadana directa en el quèfer municipal aquest govern estarà en camí de propiciar realment un canvi molt important a Tavernes. El PP li va negar la veu directa al poble. Cal recuperar-la (Consells, pressuposts participatius, ...).
CAP A LA DEMOCRÀCIA REAL!!!

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 22:07:

Tu no saps més de les festes perquè no t'has preocupat més de saber.
Anem a vore: Preguntant ací a allà, mirant la web municipal, escoltant el que els interessats (clubs, associacions, etc) i el que han dit els de la Festa Jove i l'Ajuntament jo he pogut saber que es preveu açò:

-divendres, dia 9, comença el futbet, hi ha halterofilia, la festa Estelles i Sona la Dipu,
- el dia 10 tenim xarangues, bàsquet, petanca, natació, mascleta, motos clàssiques, la baixa, Hora Zulu i Xacra
-ell dia 11 hi ha ralli fotografic, concert de corals, tir i arrossegament, Bous al Carrer, passeig de carrers engalanats, Fetival de Bandes i Festa Jove
-el dia 12 tenim la paella dels majors, programacio familiar en Casa de la Cultura, processo de la Divina Auiroa, Nit de varietés i Festa Jove
-el dimarts 13 tenim escacs, campionat de pilota, una actuacio de la falla Passeig i el FEstival de Cantants Locals i Festa Jove
- dimecres 14 comença la Marato de Rock local, l’ofrena a la Verge de Lourdes, presenten els equips del tavernes i tenim básquet, l’especial Xavi Castillo
- dijous dia 15 el campionat de truc, Bous al Carrer, les paelles i ball amb La Patrulla
-divendres 16 matinal de jocs esportius i d’animació de menuts, Bous al carrer, ball de disfresses amb Las Vegas i Festa Jove de disfresses amb Kustom Band
-dissabte 17 ral•li fotografic, la pujada, Castell de foc i Metall i So, la Gossa Sorda i Panoramix

TU T'HAS PREOCUPAT? NO!!!!

Anònim ha dit...

Per a l'anonim de les 22:07, que poc interès tens en les festes i quant en criticar, ja hi ha gent que comença a estar fins al pardal de que els paperets ho crtiquen tot, fins ara vos han tapat la boca en totes les critiques, aneu a estar així 4 anys? Poseu-se a treballar pel poble i deixeu de criticar.

bonic ha dit...

Xe Tranquils! Que com en una familia de vegades la mare fa coses i després li ho ocnta al pare. Però al dinar s'ho conten tot.Això es la roda de premsa. Però en la realitat sempre fan falta els medioadors socials, i aquest equip com vorem ho esta fent molt be. Al temps per vore les preguntes. Però recordem si no es pot fer putxero farem arròs caldós però la familia unida. Salutacions i no s'enfadeu que teniu molt a perdre.

Anònim ha dit...

On actuarà Xavi Castillo?

Anònim ha dit...

al anonimo de las 22´07 mucho sabes de la programacion de fiestas o eres el concejal de fiestas o eres muy listo que no lo dudo ni cuestiono

Anònim ha dit...

pràcticament tota la programació, ja fa més de un mes que era vox populi pel carrer. així és que el que no sap, és perquè no vol...
i en tot cas, ja saps,pots acudir a la roda de premsa, que ja veus que és oberta, participativa i per a tots els ciutadans del poble.
Salut i festes!!!

Anònim ha dit...

Xavi Castillo, la gossa. Aço este any esta que s'en ix. Acostumat a rios de gloria, la madre tel topo, bustamante 7 anys despres de ot. Este poble esta irreconeixible. Almenys quant vaja a valencia a estudiar els meus companys ja no es burlaran de les merdes de festes de tavernes

Anònim ha dit...

Per l'anonim de les 00:21, t'has deixat el campeonat de escalada el dissabte 17 a la seu del cetv.

Anònim ha dit...

La realidad es que la oposición (el PP) ha optado por liarse la manta a la cabeza y convertir a sus cargos electos locales y simpatizantes (que son muchos) en francotiradores de todo lo que haga el gobierno local actual.

Van por ahí, máquina fotográfica en ristre, para sacar en prensa hasta la gilipollez más absoluta, sin valorar contenidos y sin contrastar la información.

Y esta gente utiliza como vocero un libelo-blog que desinforma y maleduca (la redacción es peor que la que haría cualquier niño de primero de ESO) a sabiendas de lo que dice es falso.

Y hasta ahora lo único que están consiguiendo es mostrar una mediocridad extremada y hacer el ridículo una y otra vez.

Tavernes no se merece esta oposición. No se han dado cuenta de que ha sido precisamente la crítica constructiva la que ha propiciado un cambio de gobierno en Tavernes.

Anònim ha dit...

No se si haveu llegit la premsa de hui i la ¡una vegada mes nota de premsa del PP!.
No se n'adonen que estan fent el ridicul més espantós i que el que diuen no s'ho creuen ni ells.

Arevalo... Xè, quan actue Jo!!! ha dit...

Cal tindre amb compte, que fer oposició d'un govern que ho està fent prou bé, massa bé per a l'herencia que els han deixat, és força difícil... no li ho tingau amb compte a Sr. Manolo Vidal i tampoc a aquells, com el senyoret Anònim de les 22:07 que parla com parla... Pren-te una valeriana i gaudeix de les festes que van a donar-te, campió!!!

Anònim ha dit...

Soc l'anònim de les 22:07h, i em sorprén que sembla que tinc un club de fans!

A qui m'ha dit que no m'he preocupat per enterar-me de res, dir-li que està ben equivocat. No hi ha cap lloc on puga trobar hui bne explicadet i escrit el programa de festes. Ni al web municipal. Potser sí al mercat, on cadascú diu què li han contat pel carrer.

A qui diu anar cap a la democràcia real: això ho subratlla la Junta de Govern municipal, que actúa sense donar comptes a ningú.

A qui ha escrit el programa de festes: definitivament, eixa informació la tens de primera mà de l'Ajuntament. Qualsevol altra persona del poble no té ni la mitat d'informació que tu. Enhorabona.

I a la resta: no necessite cap valeriana. Això faltaria. No s'engresqueu, que només he dit que la roda de premsa ÉS NECESSÀRIA per tal de donar a conéixer les festes, tal i com seran realment. Ha hagut canvis (lícits) en la programació i la gent del poble (excepte el colega de les 0:21) no ho té clar. La resposta al foraster és clara: ningú no el podia ajudar fins ara (excepte el propii ajuntament que té tota la informació), perquè ningú no tenia la certesa de com anaven a ser les festes.
I dic lo de la certesa perquè m'agrada la informació constrastada i certa. Hi ha actes que tot el món sap quan seran, però d'altres que no.

Ale, club de fans, dispareu!

Anònim ha dit...

Sóc l'anònim de les 0':21

La meua informació no ve de l'ajuntament, ni de l'alcalde, ni de regidors ni familiarss de regidors, ni de l'àrea de cultura i festes ni treballe en l'ajuntament.

T'ho vaig dir: escolta, apunta a la llibreta, elimina coses no possibles i mira la programació d'anys anteriors. Igual arribes al mateix lloc que jo.

ramon ha dit...

Jo pense que si éste any no hi hagueren festes sería lo millor, perque no hi han diners per a pagar i no pasaría res, ni es moriría ningú si no hi han, que ja hi han prou durant l,any. S,estalviarien molts diners si ésta iniciativa la prengueren tots ajuntaments.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 22.07, pel que escriu a les 11.38:

dius:"Ha hagut canvis (lícits) en la programació i la gent del poble (excepte el colega de les 0:21) no ho té clar".

dius que la gent del poble no ho té clar,preguntar-te: ¿has fet una enquesta o algo per saber quanta gent del poble no ho té clar?jo ho tenia prou clar, llegint per ahi,preguntant, parlant, escoltant...i la gent amb la que he parlat, que és prou de gent,també sabien....

pareix com si parlares tu en veu de tot el poble...¿t'has auto-eregit en portaveu de la gent del poble?només per saber-ho...

si vols eixir de dutbes, ja saps, esta vesprada a les 19h, en l'ajuntament, roda de premsa, alli podràs saber-ho tot de primeríssima mà i participar i tot si vols.

Anònim ha dit...

De cap manera em considere "la veu de tot el poble", faltaria més. Però isc al carrer i pregunte i em pregunten, com a tots supose que vos passa. Si el cercle d'amistats en què es moveu ho tenia clar, perfecte. Però no és així per a tots els vallers.
Repetisc: encara este matí no estava per escrit la totalitat del programa (a hores d'ara no ho sé), més enllà de blogs que no són webs oficials de l'ajuntament i que, per tant, poden equivocar-se.
No es malhumoreu tan ràpid, feu el favor...

Anònim ha dit...

A l´anónim de l´1 de setembre a les 12:29.Ens podries dir quines webs estan fent el que dius?