L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 d’agost del 2011

El govern municipal i el PP s’enfronten en el canvi de bancs en la Plaça de “Fhad Ben Abdelaziz”. El govern en nota de premsa qualifica de “falsetat política” el posicionament del PP respecte al canvi.





El PP en nota de premsa enviada a la premsa, havia criticat el canvi de bancs a l'estiu de la plaça Fhad Ben Abdelaziz de la platja i deia entre altres que despres d’algun temps no s'havien reposat  i els veïns de la zona es baixaven  de sa casa les cadires per asseure's

El regidor de manteniment urbà, Josep Llàcer, responia manifestant que la postura del PP en el canvi dels bancs és un cas de “falsetat política” perquè “l’obra és un projecte aprovat i adjudicat pel PP en la passada legislatura. Els terminis d’inici i acabament de les obres no és cosa del govern actual”.  El regidor asegura que “no comprenem com ara culpen al nou govern d’haver fet les obres a l’estiu, quan el projecte es va planificar per l’anterior govern en la passada legislatura i no pel govern actual”.

També el PP  i el seu portaveu Manolo Vidal,  preguntaven si era convenient  fer eixa despesa en un temps de mala situació econòmica i més quan els bancs anteriors donaven un servei excel·lent.

Davant això, Josep Llàcer ha indicat que resulta incomprensible i de molt mal gust que el PP manifeste en la seua nota  “que no s’haurien d’haver canviat sis bancs que donaven un servei excel·lent” quan resulta que foren ells qui aprovaren i adjudicaren el canvi de bancs en el govern municipal anterior, fent ús d’uns diners remanents de la construcció de nínxols en el cementeri.

El PP afirmava també en la seua nota que  Hay otros casos de escasa agilidad política, por ejemplo, este fin de semana, el de mayor afluencia de gente en la playa, la Avinguda de a Marina estaba prácticamente a oscuras».

Segons Llacer està clar que el sr. Vidal i el PP  no ha assimilat el canvi de govern per això, en el seu afany de criticar per criticar, estan encegats fins al punt de criticar les obres i projectes que ells van planificar i aprovar com són les obres de l’Avinguda de la Marina  o el canvi dels bancs de la plaça Fhad Ben Abdelaziz.

Per a Llacer la intenció del PP és confondre a l’opinió pública i que el nou govern assumisca la falta de planificació d’actuacions de la passada legislatura.

- Informació feta a partir de la nota de premsa del govern municipal i del PP 
-

15 comentaris:

Una pregunteta només ha dit...

La nota de premsa del PP valler estava escrita en castellà?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabem. Si que sabem la llengua en que estava escrita la nostra font

http://www.lasprovincias.es/v/20110820/safor/plaza-abdelaziz-vall-lleva-20110820.html

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

no ens confundeix ja ni el PP ni manolo vidal ni la madre que lo fundó...
Cada dia van eixint més empastraes del govern del PP, que tot ho fan igual.
I amb declaracions com estes, clar, com sempre, en las provincias, no fan sinó donar-se a conéixer ells mateixos, cada volta més. Criticant els seus propis projectes!!!
És per a pixar-se de risa, tu!!! Si no fóra que per a riure's està el tema... ara vindrà Xavi Castillo a festes, a vore si ens riguem un poquetet!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

També es van publicar en Levante el dissabte.
Per favor eixe llenguatge! Ja sabem que és una expressió d'us habitual, però no queda massa elegant.

Anònim ha dit...

El govern pot llevar el punt jove, llevar els animalets del parc dels ventes, canviar els contenidors de Metge Grau, llevar la actuacio de Arevalo, llevar els bous de les festes, canviar la fecha de les festes, posarse un bon jornal, etc, etc ..... tot en un temps record i ara que ells i soles ells tarden tres setmanes en acabar una obra planificada pel PP, que tambe haberen pogut llevar, li donen la culpa al PP.

Soc del PP pero crec que el tripartito no pot donar-mos la culpa de tot el que fan mal i voler posar-se les medallles del que fan.

El PP esta fent el que el BLOC, PSOE i EU no han fet en molts anys que es, com a oposicio que son, fiscalitzar el que fa el govern.

Jo discrepe ha dit...

I descrepe perquè el PP no ha tingut ni tan sols això que es diu donar el periode de 100 dies de gràcia.
Des del primer dia, estan matxacant en coses com l'Avinguda de la Marina, els parquings de la platja, els contenidors, els allibertats, els cicles formatius, etc, etc.
Heu fet en política el mateix que ha fet el R. Madrid en la supercopa: no es quedaren en el camp a homenatjar el campio (No sóc del Barça, per cert)

Tu això li dius oposició. Jo li dic maniobra de distraccio per no parlar de temes com l'aparcament, la piscina, el deficit municipals, el 1'6 milions en factures sense consignar, els centenars de mils d'euros pagata s troyanos, etc, etc.

Anònim ha dit...

Anonim 23/08/2011 12:06:00 :
Si vols ser ignorant, sigues ignorant, però no penses que els demes ho som. Els animalets estan passant l'estiu a una granja per a evitar la calor, si has de caminar 20 metros mes per a tirar la basura els camines (quan em talleu el carrer amb la vostra falla PPerea i tinc que aparcar a 1/2 KM jo no vos dic res), i si donada la situacio l'unic que et preocupa son els bous i arevalo, ahi ja mho has dit tot... I es curios lo del jornalot del alcalde, agarra i busca que cobrava Manolo en la seua epoca... Ara, pq no es expliques la fallida del parking, o pq la piscina no esta en funcionament, o pq estem en crisis... Bous? Explicans aço PPero covard...

Anònim ha dit...

El del PP diu:

Voleu 100 dies per al govern i vosaltres esteu desde el primer dia esteu donant al culpa de tot al PP.

Que voleu? Criticar sols vosaltres?

UNA INDIGNADA ha dit...

Estos del PP tenen molt poca vergonya. L'oposició la deurien fer de forma constructiva i donar solucions a moltes de les "empastraes" que ells han deixat i han fet. On s'ha vist que ú mateixa critique el que ell ha fet? TAN SOLS EN EL PP!!!!

Anònim ha dit...

primer ens lleven els cicles formatius després de tant de temps a tavernes i que quasualitat quant està el tripartit, després no acaben la piscina per que no hi han diners, pero diners per a comprar la casa de les indalencies si hi han!! ens lleven el punt d'encontre jove, ens lleven els animals del parc dels vents,ens lleven llum al poble i a l'avinguda de la mar, per no dir que a saber quant s'acabara l'avinguda i per a postres després de 30 anys ve el senyor Jordi i ens lleva els bous....i tot en 2 mesos!! i menos mal que ara estan tots ací, perque a setembre comencen les classes i son tots mestres....vorem,vorem!

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

Cotorra, ja sé que no sóc masa elegant jo..per a elegàncies està la cosa.... A voltes, la claritat i la elegància no són molt bones amigues...

no volia dir que els del PP es dónen a conéixer per publicar en un mitjà o en un altre (que també ), sinó pel que estàn fent i diguent.

I dir a l'anònim de les 12.06 que, de moment, lo únic criticable o que "estàn fent malament" com tu dius, el nou govern, són executar sense modificacions els projectes i les obres planificades i executades pel govern anterior. Pensa un poc qui ho ha fet les coses malament... que este nou govern, apenes si porta eixos 100 dies de gràcia.
Lo que sí que no em fa gens de gràcia a mi, és com han deixat la gestió del poble i el deute que han deixat el govern anterior.

VOTANT DEL BLOC ha dit...

Acò és de risa, alguns dels exconcejals del pp d'aquest ajuntament haurien d'estar davant d'un jutge i si tingueren un poc de vergonya no soltarien aquestes barbaritats...se m'ha llevat la risa, AÇÒ ÉS PER A PLORAR...!!! Ànim Jordi encara que de vegades siga crític tens tot el meu suport, falta molt de treball per arreglar aquest desastre massiu que ens ha deixat en herència aquests desvergonyits.

Anònim ha dit...

El que no m'explique jo, mirant els comentaris, com una notícia que parla sobre la situació econòmica de l'ajuntament té 12 comentaris i en canvi un tema com és el dels bancs de la plaça esta, que per cert és una patata de tema, té 18 comentaris en la primera entrada i ja en té 16 en la segon. Vergonyos!!! Com es nota les ganes de desviar el tema dels peperets!! Balons fora!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Per favor, a eixe baix comercial en quatre maquines i ordenadors li dius punt jove?? Que escasos anaveu d'idees i aixina mos va. El que no es podia fer era pagar un alquiler per algo de l'ajuntament, pagar vigilància, etc. Per algo tan absurde com aixo... Normal que ho lleven i intenten fer un cassal jove com toca. Temps al temps. No inteneteu despistar en "ai, animlets, el punt jove" quan vosaltres els animalets" vos importen un pepino, sino no havereu fet eixa barbaria. Heu gastat sense trellat i ara no hi ha ni per a pipes, no confundiu tant.

LSP ha dit...

Fent un símil futbolístic, ja que en un comentari l'han esmentat, el govern ara mateix ha de fer com el Barça, anar fent les coses bé, anar resolent problemes del passat (que hi ha per cobrir aquesta legislatura), anar resolent problemes dels veïns, etc... objectiu, fer un poble millor, com el Barça tindrà com objectiu tornar a guanyar-ho tot... i cal que, també com fa el Barça amb el Madrid, podrem deixar que ens posen el dit a l'ull sense posar-nos nerviosos, deixem que el seu cap (Manolo Vidal), si es que no hi ha algún altre a la sombra, continuen manipulant la informació, negant la realitat en quan se li va presentar, al plenari, el deficit que ens ha deixat, deixem que faja el que saben fer i molt bé, com també fa la CAVERNA MEDIÀTICA (Premsa espanyola)vulga passar el seu "rodillo" manipulador que durant tants anys li ha funcionat... Senyors i senyores del govern actual, estiguen tranquils que el poble cada cop més sap el que passa i com està la situació, no caiguen a la trampa que vol posar-los la dreta, si hi cap, extrema.
A tu Jordi et dic, sigues el PEP GUARDIOLA de la política Vallera, deixa que altres, neguitosos ells, siguen els MOURINHOS de la nostra política... aquest ja ha amenaçat en marxar, Manolo Vidal no tardarà molt més temps. Salut