L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 de novembre del 2009

Serà per medalles


L’ajuntament de Tavernes ha aprovat el conveni de col·laboració amb Instituciones Penitenciarias i qualsevol veí que siga condemnat per un jutge a treballs per a la comunitat les podrá fer sota les ordres de l’ajuntament (jardinería, neteja, etc).
La firma del conveni es va aprovar en el passat ple de noviembre i la premsa comarcal ara ens informa de la próxima posada de la mesura que afectarà a penes del tipus conduir amb alcohol, condenes per lesions o per maltracte.
Res a dir a la firma del conveni. Però la manera com s’ha publicat amb algunes omissions ¿¿intencionades?? del que va passar en el ple no ha agradat a la gent del Bloc. I no s'han privat de dir-nos-ho. En el ple, els valencianistes ja li van tirar en cara al PP que eixa mateixa proposta l’havien presentat ells fa temps i el PP la va rebutjar i votat en contra, cosa que també va fer el PSOE, amb la qual cosa Tavernes, amb el vot en contra del PP i PSOE, no va poder gaudir de la mesura des del primer moment.
Ara, al cap del temps i uns quants anys, i potser perquè es pensaven que ja no se’n recordarien, l'ha presentada el PP i ha tingut el recolzament del Bloc, cosa normal si era la mateixa proposta, i, també, ara sí, del PSOE.
En fi, com ens ha dit un bon amic a la gent de la Cotorra, al final sembla ser que el govern municipal ja té el que volien, que era posar-se la medalla.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig anar al plenari pel fum i el del Llevant no estava i el de Les Provincies com si tampoc perque la informació que donen es per riure.