L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 2 de novembre del 2009

Antonio Clemente, secretari general del PPCV


Antonio Clemente Olivert, persona molt lligada a Tavernes per motius familiarias i fins i tot de residència - ha tingut casa a Tavernes i la platja- ha estat nomenat Secretari General del PP al País Valencià.
Va treballar i molt com a responsable de la comarca de la Safor dins del partit popular, porta tres legislatures com a diputat valencià i ha estat portaveu adjunt del grup parlamentari. Els ultims moviments l'havien situat a la mesa de les corts com a vicepresident.
Esperem que tinga sort en sanejar tota la situació que porta el PP, ja que ho necessita la societat valenciana per estar ben situats en el ranking de l'etica politica.
Des de la Vall i per a un valler, sort

1 comentari:

falcó ha dit...

Eu! Estem d'enhorabona a Tavernes. Ens acaba de tocar la Grossa de Nadal sense jugar i encara que no és hora.
Ara veureu si fan coses a Tavernes. Els vallers/es que visquen fora, quan tornen de vacances no coneixeran el poble del canvi tan gran que experimentarà en pocs mesos. La gran capicacitat per a fer coses que tenen els governants locals, junt al desembarcament de diners que ens vindran de les més altes instàncies, no donarem abast. si no, ja ho veureu. En pocs mesos tornarem a parlar-ne.
"Què fàcil i barat és somiar"