L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 1 de novembre del 2009

Llei del Territori - Infraestructura Verda i PGOU de Tavernes

Donat l'interés que per a Tavernes pot tindre, us incloem dos enllaços de la premsa d'avui que hem rebut del grup municipal del Bloc (gràcies) i que tracten sobre les modificaciones de la "Llei del Territori" i el Pla d'Infrastructura Verda per definir per on i com podrem créixer.

http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2009/11/01/brujula-crecer/647145.html

http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2009/11/01/pioneros-politica-paisaje-aplicacion/647146.html

No sabem com afectarà a la revisió del PGOU pero molt ens temem que, tota la faena feta fins ara, servesca per a res i mes si algunes zones afectades (litoral, etc) queden dins de zones protegides.