L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 3 de novembre del 2009

Sona la Dipu

Tavernes acull la nova edició de balls per a majors de la Diputació. L’acte tindrà lloc aquesta vesprada en el pavelló i s’espera la presencia de vora 1200 persones a l’activitat de “Sona la Dipu: el majors ballen” i també d’autobusos provinents de diverses ciutats.
Hi haurà un conjunt que interpretarà peces musicals per al concurs de ball que, si no passa res, comptarà amb la presència del president Alfonso Rus. Les inscripcions fins les 5’30 i la condició, ser major de 65 anys.
Associacions veïnals i ames de casa han ajudat a l’acte i empreses locals, cas de Federico Giner que ha cedit els taulons de la pista o l’ajuntament de Gandia la moqueta.
L’empresa de neteja ha prestat també el seu suport amb una neteja general de tota la zona, cosa que és molt d’agrair perquè els voltants del pavelló deixen molt que desitjar massa vegades i els operaris municipals han deixat el treball normal per a muntar, preparar, etc l’escenari, així com els agents de la Policia Local a vigilar i controlar el lloc.
No sabem si eixes hores les pagarà la Dipu o l’ajuntamnet, però no passa res: tot siga perquè la gent de la tercera edat s’ho passe be, que s’ho mereixen. Au, a gaudir del ball