L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 3 de novembre del 2009

I seguim amb el ple: més impostos al 2010

El govern municipal va aprovar en el ple d’ahir la modificació de la taxa de fem, o si voleu la taxa de la gestió de residus urbans. Tal com s’ha aprovat, en els 2010 els ciutadans de Tavernes pagarem un doble concepte:

1- La taxa corresponent a la recollida de fem, el rebut de la qual el lliurarà el nostre ajuntament.
2- La taxa corresponent a l’eliminació de residus urbans i recollida selectiva a la planta de Guadassuar, el rebut de la qual ens el lliurarà el Consorci del Pla zonal de residus.

No podem informar-vos de quantitats exactes. I no podem perquè, en el ple de dilluns, el PP no va aclarir quin serà el cost per als veïns de la part del Consorci i per tant si al final, tot sumat, pagarem el mateix que enguany o pagarem més per la prestació del mateix servei.
Totes les dades indiquen que el cost de la part del Consorci ha pujat sobre un 40% - eixes almenys són les dades que coneixem de poblacions de l’Horta i Camp de Túria- després que la Diputació haja increment sobre eixe valor el servei. Encara que hem de prendre els números amb reserves, al final vorem si és també un 40% més que en el 2009.

I com a novetat, la taxa serà igual per a tots. Tots pagarem igual. No hi ha diferencies entre el que paga una casa, un pis, els bars, tendes, comerços ... cosa que realment no comprenem ni explicaren perquè hem de pagar tots igual i l'ajuntament no aplica la norma de “Qui més embrute que més pague”.

1 comentari:

Robin Hood ha dit...

Respecte a la taxa de fem aixo es fer el contrari que faria Robin Hood, robar als pobres per a que paguen menys els rics. Com pot igualar-se la taxa la de una viudeta de vuitanta i tants anys amb la seua caseta que el Mercadona, o els altres comerços ? Home que acabem de vore Agora, la pel.li d'Egipte i de la pobra astronoma. En aquella època ni s'hagueren atrevit que a fer una proposta com esta de pagar tots igual.
Va vinga la proxima que serà la declaració de la renda. I estos eren els que no anaven a pujar impostos. que els ajuntaments eren com una empresa, puix jo no he vist cap politic que s'haja rebaixat el sou. En fi, viure per a vore.