L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 de novembre del 2009

Seguim amb "Un beso y una flor"

Ahir a les vuit de la nit es presentava a Tavernes el nostre televisiu Ivan, amb l'equip de la Flor. Tot un espectacle amb la plaça plena. I algú se’n va recordar i es preguntava, com ho feia tota la gent, com es que mai no es pot omplir en festes del poble. I d’això encara es parlava i molt, al llarg del matí.
Ja hem dit que Ivan pot estar content amb la resposta de Tavernes. Només cal comparar-la amb les altres poblacions que tenen concursants a “Un beso y una flor”. Ivan és un espectacle i és apreciat. La prova era que per a les fotos del final alguns joves van arribar a casa cap ales onze de la nit. Ho podrem vore el proper dilluns a Canal 9.
I això, sens dubte, amb la profesionalitat de les actuacions de Ivan, que ja hem comentat son tot un espectacle. Però ahir qui va actuar va ser el poble de Tavernes donant un recolzament dificil d'oblidar. Bandes de trompetes i tambors, caleses, cavalls per l'entrada a la plaça, motoritzats amb potents vehicles. En fi, un espectacle comparable a les actuacions del nostre veí Ivan. Així és un finalista segur. Sort

5 comentaris:

Rabosa ha dit...

Tot plegat em sembla una xorrada monumental. Hi passen coses molt més importants al nostre poble i ningú no en fa ni cas. Posem per cas actes solidaris als quals només acudeixen quatre gats i la gent no hi acudeix.
Tant de soroll per a tan poques nous! D'ací a quatre dies ningú no se'n recordarà de qui són eixos del "Beso i la Flor", un programa que em sembla tan deplorable com el canal de televisió que el produeix i emet, que ni tan sols és capaç d'utilitzar la nostra llengua.

Anònim ha dit...

che rabosa no siges tan radical en les critiques pues cada escu es lliure de fer lo que creu convenient tu tes unes idees que altres no compartim y no som tan radicals

foraster ha dit...

En primer lloc pregaria a tots signeu els comentaris amb pseudònims que no siga "anònim" per evitar confusions ja que sou prou els que l'useu.

Ho dic perquè vull contestar el comentari de l'anònim que fa referència a l'escrit de Rabosa.

No copartisc, en cap mesura, que qualifiques una persona o un comentari de radical en defensar i opinar el què pensa. Eixa actitud teua pot ser siga més radical, per usar el mateix terme que fas tu, que no pas la que expresa Rabosa.

Tu mateixa ho dius: que cadascú siga lliure de pensar i opinar allò que creu... I tant, anònim. Per això no sentències ni qualifiques allò que fan o diuen els demés perquè, en cas contrari, més que radical seràs considerat un intolerant, reaccionari i dictador.

valle ha dit...

eso que dide la cotorra de que la plaza estaba mas llena que en fiestas de eso nada,en el festival de los cantantes locales la plza estaba mucho mas llena que el dia de la flor y habia mucho mas lujo porque empezando por el sonido y terminando por el presentador fue todo muy vulgar y otra cosa despues dice el auntamiento ,que no tiene dinero para cosas mucho mas importantes ,que hacer esas chorradas

Dayama ha dit...

Per cert, parlant de cantants locals enguany s'organitza alguna coseta a la casa de la cultura com sol ser habitual en aquestes dates?