L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 10 de novembre del 2009

Més sobre "Beso y Flor"

El muntatge que tinguerem a Tavernes amb un esforç considerable d'una part jove del poble, no va servir per a res i ahir dilluns, en el programa, tot es va resumir en una arribada a l'ajuntament, a que els rebia l'alcalde i quatre plans de l'actuació. Va servir molt poc per al director o directora del programa. Això sí, l'alcalde no podia faltar. Algunes llengües diuen que no tardarà en fitxar el cantant per al seu programa futur. Repetim, ho diuen algunes persones i no son ufòlogues.
Respecte al programa d'ahir dilluns es nota que ser crític no li va al nostre representant Ivan. Li n'estan caiguent totes damunt. Faltaria saber si es eixe el paper que li demanen que faça, o bé ho hem d'entendre com un càstig al canvi de capitans. En pla benevol, volen que se situe més en la faceta de cantant, més de professió que de mantenidor, que per això ja li paguem al Bertin. La cançò ens va agradar, però tornaren a fer-lo perdre, eixa és l'expressió. És per a dir després de tot el que moc per a pagar-me la carrera, no em trobe compensat.
Ara el pobre Alex, el més jove, si que no sap on està. Però és el més exigent amb el jurat: jo vinc a educar-me i vosaltres jurat cada vegada em dieu una cosa diferent. No saben on estan.
El que esperem és que traguen alguna cosa de profit. De valencià, el minim, res de res, quan ahir digueren que anaven a cantar cançons de valencians, pel moment vam somniar, però res: Camilo i el Nino Bravo. Només vaig sentir parlar valencià a la gent de Tavernes, però els presentadors ni una, ni mitja, ni cap… ja no canta el capellà.
Sort Ivan, perquè sembla ser que no ho tens tant bé com esperàvem

2 comentaris:

pepegall ha dit...

Buenas a tothom. Pareix que el programa vol fer un canvi, arreglo a les intencions de vot, i com si fora un night-late en tota regla, tenen que anar tirant escombreries uns als altres. Jo creec que les valoracios del jurat haurien de ser despres de haber cantat els dos concursants de cada repte, mes que res per no donarli idees al que canta en segon lloc, exemple Fanny versus Veronica. ES pasen tots els programes diguent que li donen el seu gust particular, i despres volen dirigir la canço. Per a mi Fanny va cantar la canço de Mecano, donanli altre aire, i Vero la va cantar arreglo, li va recomanar Jesús Gluck en la valoració a Fanny. També opine que l'equip de la flor no hauría de queixarse tant. Hi ha que estar a las "duras y a las maduras".

Per a mi el programa es fa molt llarg.

Força per la "flor". Pepe.

Dayana ha dit...

Hola Jo aquesta setmana no el vaig vore,ahir vaig vore algunes actuacions per internet. Per a mi Ivan va estar molt millor en l'actuació que la seua contrincant. Shaina té molta gràcia per a actuar i per a moure's per l'escenari, però la veu li segueix eixint forçada i apretada només cal mirar-li les venes del coll. Està vist que per al jurat no però a mi més que gaudir em fa patir.
Del repte de Vero i Fanny em quede amb la versió tan personal que va fer la concursant de l'equip flor Vero no va aportar res nou.
M'unisc al crit de Pepe Forçaaaaaa Floooor!!!!!