L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de novembre del 2009

Demà tots a Madrid! L'ajuntament posa l'autobús

La Cotorra ha sabut, de fons ben informades, que el nostre ajuntament s'ha sumat a la manifestació convocada per a demà dissabte a Madrid, i sobre la qual ja hem informat des de fa uns dies, i ha posat a la disposició dels llauradors un autobús. Segons hem sabut, l’eixida es farà de bon matí des del Bar Avenida.
Aplaudim la decisió presa pel nostre ajuntament, però lamentem que d'eixa decisió de posar un autobús no s’haja informat des del principi de setmana per tal que pogueren anar tots els llauradors interessats. Com si fóra una cosa decidida a última hora.
Cal sumar gent a la manifestació, quant més millor, i en això estem d’acord, però si no es diu, no es fa propaganda i no hi ha bona difusió, poca gent podrà sumar-se al viatge.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aniran els de sempre, els de AVA i els grans propietaris perquè els llauradors han d'anar a collir per poder menjar.
L'ajuntament haurà posat l'aubotus per això?

Anònim ha dit...

Però les competències d'Agricultura no les tenia la Generalitat Valenciana? On caldria manifestar-se és a València i contra el govern del PP...

falcó ha dit...

I jo em pregunte.

Per què l'ajuntament de Tavernes no patrocina manifestacions i/o concentracions davant la Generalitat Valenciana pel desgovern i mala gestió que han estat fent, durant tots els anys que estan al poder, envers l'agricultuta valenciana i en especial la citricultura?

Si voleu contestar-me podeu fer-ho perquè, jo peque d'ingenu i no sé el per què.

Anònim ha dit...

Home falcó... no ens faces preguntes tan complicades.
Si el PP governa Tavernes i el PP governa la Generalitat... no voldràs que Tavernes vaja contra la Generalitat.
Au, ja ho saps. I de veritat si que has pecat d'ingenu.
Salut.