L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de novembre del 2009

Debat a Localia sobre la gestió del monestir de Valldigna


Avui divendres 20 de novembre a les 9'45 de la nit LOCALIA TV Gandia emetrà un debat sobre la gestió actual de la Fundació Jaume II el Just del monestir de Valldigna.
La informació que podeu trobar al web de l'ajuntament de Simat diu que al debat participen "Eladi Mainar (Alcalde de Simat), Eugenio Pérez (ex-alcalde de Tavernes), Agustí Pasqual (ex-alcalde de Benifairó i posterior col·laborador de la Fundació Jaume II), Alberto Moncada (President UNESCO València), i Agustina Díaz (col·laboradora habitual del programa)".


http://www.simat.cat/pages/14/noti/605-debat-sobre-la-gestio-del-monestir-de-la-valldigna.html

7 comentaris:

Malet ha dit...

Ara sí que ho arreglen tot.
Almenys diuen clarament que l'ex.alcalde de Benifairó es ex-col·laborador de la Fundació jaume II, o siga del PP. Una manera com un altra de pagar al PP que li votarà per a president de la Mancomunitat. una part ja la va pagar estant a favor de l'alta tensió i recolzant les taules explicatives a favor al costat del senyor Eugenio Pérez. Com hui

Vicent ha dit...

Pense que Localia hauria d'explicar els criteris per a convidar a dos persones ex-.
Eixes persones, que com a tal mereixen tot el respecte, hui en dia no representen a ningú, ni son electes de cap ajuntament i per tant no tenen cap capacitat de decidir o exigir en nom dels municipis.
Això sí, fora es deixen als representants electes de Tavernes, Benifairó o Barx.
Un exemple més de la manipulació informativa que usen els mitjans de Gandia dels temes de la Valldigna.

sargantana ha dit...

jo crec que eugenio haurà dit: "si no va el meu amiguet Agustí yo tampoc vaig" jajajaja
desde luego m'agradaria saber el criteri utilitzar per a elgir els tertuliants.
¿x q no l'alcalde de Tavernes que és l'Ajuntamnt que més diners posa en la Mancomunitat?
¿x q no la gerent de la fundació Jaume II el Just qui és qui gestiona actualment el monestir?
¿x q no alguna persona històrica en la recuperació del Monestir?
¿x q no algun especialista o historiador en recuperació del patrimoni?

Anònim ha dit...

Jo no se com va la gestió del Monestir, ja que el actual President de la Mancomunitat, ho dona tot als seus amics del Grup Muntanya, gent a la que li agraden molt els diners, que és dedicaven a especular, i per supost si tens un tros de terra i ho dius a ells tin per segur que te la vendran, pèro sempre pagant un tant per cent. Ja que vosaltres sempre haveu tret les factures del Sr. Agustí, ara el Sr. Luis que diga que porta gastat amb el Grup Muntanya per fer quatre excursions. A més a més, tant que defensen la NATURA, com és que el Sr. President del Grup Muntanya li va tallar tots els arbres que tenia el Sr. Lluis Ferrando en l´hort , a més a més d´un datiler que tenia molts anys. Segur que contestará que el datiler tenia alguna malaltia.

falcó ha dit...

Company/a Sargantana. Si m'ho permets jo et conteste amb una resposta a totes les teves preguntes. Seré breu.

Perquè fer les coses com dius tiu convidant els representants que assenyales seria fer les coses bé i no els interessa.

foraster ha dit...

No sé si l'actual president de la Mancomunitat de la Valldigna és el que era (l'ínjclit Agustí) o un altre, però el que si que sé és que igual de malament va ara com abans i serveix per al mateix. Per a poca cosa de profit.

Per cert. No comentaré ni contestaré cap escrit que no siga sigant amb algún pseudònim que no siga anònim.

falcó ha dit...

Jo també, Foraster. No pense fer cas a cap escrit anònim si no va signat amb algún pseudònkim que l'identifique i diferencie dels demés perquè si no tornaran a haver malentesos i confusions com altres vegades. Feu el favor de posar un pseudònim, que no costa res.