L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 4 de març del 2018

L'Orquestra de la Societat Musical va oferir ahir un concert a l'auditori





L’Orquestra Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes, dirigida per Manuel Godoy, va oferir un concert ahir per la vesprada-nit en l’auditori de la seu social.

El programa oferit per l’orquesta va ser en la seua primera part el “Concert per a violins TWV 53” de George Philipp Teleman en els seus tres moviments “Allegro, Largo i Vivace” amb l’actuació com a solistes de Júlia Romero, Jéssica Sierra i Maria Ferrando, i “Obertura en fa menor Opus 1” de Juan Crisóstomo Arriaga.


Com a segona part l’obra “Cançó del mati Opus 15 nº 2” d’Edward Elgar i la “Simfonia nº 25 en Sol menor K183” de Wolfgang Amadeus Mozart en els seus moviments complets de “Allegro con brio, Andante, Menuetto i Allegro”. 


Un concert on l’escassa afluència de gent va contrastar amb la qualitat del concert i la meravellosa interpretació musical: Les tres solistes van brodar la seua actuació en l’obra de Teleman, i tant elles com l’orquestra van rebre el reconeixement i el calor del públic en forma de constants aplaudiments al llarg del concert.

Una molt bona actuació, dins la línia de superació de la nostra orquestra, i una direcció exquisida de Manuel Godoy, amb una perfecta coordinació dels instruments musicals al llarg del concert. Enhorabona a tots.