L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dimarts, 7 de novembre del 2023

El Col·lectiu Anarquista Valldigna ofereix una xerrada sobre el genocidi a Palestina a la Casa de la Cultura


El "Col·lectiu Anarquista La Valldigna" organitza per al dimecres, dia 8 de novembre, a les 19 hores de la vesprada una xerrada informativa a càrrec de Marc Cabanilles Martí, brigadista a Palestina, en la Sala d'Exposicions de la Casa de la Cultura.

L'entitat organitzadora, en una nota de premsa remesa, assenyala:

Estem assistint a l'enèsima ofensiva militar israeliana contra el poble palestí, i igual que les anteriors, es reprodueixen matances indiscriminades sobre la població civil. Per això, és necessari redoblar el compromís solidari i internacionalista de la societat, donant suport a les mobilitzacions contra el genocidi i l'apartheid, i per la fi de l'ocupació i una Palestina lliure.

Israel és un estat dependent econòmicament dels EUA i la UE. Si decidiren imposar sancions a Israel, el genocidi pararia. I si no ho fan, són còmplices.

És urgent una acció internacional que reculla quatre punts:
•  Cessament immediat de tota agressió i alto-el-foc a Gaza.
•  Posar fi al bloqueig de Gaza.
•  La devolució de tot el territori al poble palestí.
•  Posar fi a l'ocupació israeliana de Palestina.

Per tot això, ens bolquem i agermanem amb el poble palestí en sentir un gran dolor, indignació, impotència i ràbia davant el genocidi que du a terme el sionisme criminal de l'estat d'Israel.

Amb aquest panorama, són molts els que, encaridament, demanen la pau en Palestina. Però eixa petició de pau, cal dirigir-la als qui porten mantenint aquesta situació injusta des de 1948, quan es va partir Palestina en dues, per a regalar més de la meitat de la terra a jueus que venien de tot arreu del món amb l'excusa que un suposat déu li la “va prometre” fa 3.000 anys.

No hi haurà pau mentre continue el règim d'apartheid israelià, que tan poca crítica genera, contràriament a l'ocorregut a Sud-àfrica. No hi haurà pau mentre el poble palestí no tinga esperança. I és suficient analitzar dades i lleis, per a deduir que, ara com ara, esperança no hi ha, i per tant, la pau és impossible.

Tant costa entendre que qui ho ha perdut tot, actue com si no tinguera res a perdre? Hem de fer aquest clam el més gran possible, perquè en això, ens va la humanitat i la dignitat.

 Remés pel CAV