L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 5 d’agost del 2011

AVUI DIVENDRES: Cursa a Peu i inici de la Concentració Motera



 La  XXIII Cursa a Peu a la platja de Tavernes té lloc aquesta vesprada, la del primer divendres d’agost com és tradicional, amb el punt d’eixida i d’arribada dles participants en la zona punt 2 de la Platja de la Goleta.

La cursa esta organitzada pel Club d’Atletisme La Valldigna i compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tavernes i altres empreses colaboradores. Serà un recorregut totalment urbà de 8 quilòmetres per a totes les categories amb edat mínima per a participar de 16 anys.  La inscripció es pot fer a la pàgina www.calavalldigna.com  i està reservada a 1.500 atletes amb un preu de 3 euros.

També avui divendres, a partir de les 5 de la vesprada, s’inicia la VI Concentració Motera organitzada pel Motoclub Penya Motera Valleros. El lloc de celebració és la zona sud de la platja vallera i finalitzarà el diumenge 7 d’agost. El preu de l’entrada serà de 35 euros si és anticipada, de 40 si es paga en taquilla i per a la Matinal Motera del diumenge el preu serà de 8 euros.

L’acampada motera será a primera línia de platja i al llarg dels tres dies els assistents i visitants podran gaudir d’espectacles nocturns, sorteig de regals, concerts, jocs moters, voltes turístiques per la platja i comarques de la valldigna, i un espectacle d'stunt a carrec d’Emilio Zamora, moter reconegut nacionalment en esta categoría. Els desdejunis, esmorzars, menjars i sopars es realitzaran en el recinte habilitat per a la concentració.

- Segons la nota oficial municipal
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Y como no a dar por c... a los vecinos que y eso a quien le importa, 3 dias, 3 dias con sus 3 noches alguno nos puede afectar la salud, se de más de un vecino que ya tiene el orfidal, valium etc preparados para los tres dias .. porque a quien le importa la salud de los que vivimos en esa zona, a NADIE.
QUE VIVA LA FIESTA

PAL POBLE ha dit...

y yo se de más de un comercio, establecimiento, bar, restaurante, inmobiliaria, etc que estan diciendo: acontecimientos de este calibre, uno a la semana, a ver si podemos sobrevivir!!!

Anda que...si uno busca tranquilidad, se queda en el pueblo o se va al Monasterio de El Pueyo.
O tiene un poco de paciencia y vive y deja vivir. Que el sol sale para todos. A ver si somos menos egoistas. Y conste que donde yo vivo tengo el jolgorio y las molestias todo el año. Que se de que hablo.

Anònim ha dit...

Que divertido aquí somos los mismos de siempre pero hablando en castellano, yuhuuuuu!!! Tindrà ous la cosa!!! Perdón!!! Tendrá huevos la cosa!!!! Ya que escribís en castellano, cual vecino de Madrid, no hagáis falta típicas de gente que escribe en Valenciano, disimulad cojones que correctores en internet hay muchos!!! (eso es lo que hacéis y por eso la erráis, estudiad gramática y ortografía narices).

Anònim ha dit...

Escolta PAL POBLE el Monasterio de El Pueyo és on anava Manolo Vidal a fer meditació i exercicis esperituals? Simple curiositat.

Anònim ha dit...

pal poble a dit, pues sabes que que se pongan ellos todos los dias el botelllon y los choches discoteca a la puerta de su casa , no tienes ni pajolera idea de lo que dices guapo/a yo tambieroquiero viesta pero no las 24 horas del dia enfrente de mi casa y TU, MENOS CINISMO que tampoco la aguantarias, que lo poco gusta y lo mucho cansay aquien esta zona estamos muy cansado, si tienes hijos en edad de hacer botellon mira donde van y como salen de alli que yo podria escribir un libro aunque se con faltas. te entaras que te lo ponga a ti enfrente de su casita linda ......andando

Anònim ha dit...

Soc una veina de la zona de Padur i puc dir sincerament que els que es queixen tan sols son 4.Estic farta de sentir que tenim una platja dormida pues ja es hora que es faja ruido.La policia local sol patrullar la zona per evitar el botellò i els cotxes discoteca i jo puc donar fe d'això perque ho veig.AH!!!!!! UN 10 PER ELS ORGANITZADORS DE LA CONCENTRACIO MOTERA.S'HEU HAU CURRAT I PODEU ESTAR CONTENTS DE LA FEINA QUE HEU FET.ENHORABONA CADA ANY ANUE MILLORANT.ESPERE QUE L'ANY QUE VE TAMBE L'ORGANITZEU I QUE ELEGIU EL LLOC D'AQUEST ANY(en el parking de davant)Gracies a tots per fer FESTA en aquesta platja DORMIDA.

Anònim ha dit...

Jo aniria més lluny i diria perque eixos 4 que es queixen no ho feien els darrers anys. Si ara ho fan es perquè no manen els seus i cal armar gresca. Tot es bo si critiquen el govern actual.

Anònim ha dit...

NO ES DE VERES FA MOLTS ANYSQUE ESTEM QUEXAMOS, y me juego lo ue quieras que los dos que an escrito ni viven pot aqui niles importa un pepino , ayer se rompio una paret y casi le cae a un niño encima no teneis ni idea de lo que hablais ni sois vecinos de esta zona tampoco, pero sobes que que es la última vez que escribo porque cuando dices algoque no os parece bien acusais que son de PP, y escolta res mes llutn ale que vos aproveche.

4 Gats ha dit...

De veina de esta zona NO TEN RES no et comufles, no són 4 persones són 4 edificis ( i encara que forem 4 gats també ens mereixen un respecte).Voldria fer un incís en el tema de valencià/ castellà , es heu pogut plantejar la idea de que ací intervenen persones de totes les edats ,
( independentment del ideal polític) algunes d´elles sense el coneixement correcte de la llengua i que molt a pesar d`aquesta limitació volen aportar la seua visió.
Digueu-me per dalt dels 60 anys quin % escriu un perfecte català a Tavernes?
A lo millor m´he perdut algo i el Consell ha fet una de les seues campanyes per reforçar la llengua en aquest sector. La realitat és la realitat i desgraciadament no fa falta pensar en `` un vecino de Madrid´´ és el dia a dia en Tavernes.

Anònim ha dit...

Clar està, com ara ja no tens suficient influencia com per a enviar a la policia local per a que ronden t'ha casa (es alquilada NO? T'ha dit que soc una veina i que conec perfectament de que va el tema.