L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 28 de maig del 2009

Propostes per al cap de setmana

La regidoria de Joventut i Festes organitza aquest dissabte 30 de maig al passeig, un Parc Infantil durant el dia i revetla per la nit. L’acte ens informen que el pagarà l’ajuntament. Prou normal si ho organitza la regidoría de Joventut i Festes.
I perquè ho organitza?
1- Potser amb la sana intenció que ens oblidem les penes de la situació económica.
2- Perquè comprovem que el passeig encara es un poc nostre i no tot de l’empresa del parking .
3- Això no ho creguem, però potser per celebrar el triplet del Barça.
4- Per celebrar que s'acaben les classes per la vesprada.
L’acte no estava previst i el regidor responsable tampoc no va informar a la resta de partits en la Comissió Informativa de dimarts.
Pel poble ja s’ha corregut la veu que el PP organitza una “verbena” el dissabte. ¿¿És que de cas venen eleccions???
Ah, i si no us agrada el programa de Tavernes, en el nou auditori de Benifairó actua Xavi Castillo a les 10'30 de la nit. Risa garantida.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Cotorra, la data que heu publicat és errònea,serà 30 de Maig, dic jo.

Per cert a mi ja m'ha arribat una invitació de la verbena al Facebook.

Podrieu donar un poc més d'informació de l'actuació de Xavi Castillo.

Gràcies!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per corregir-nos la data. Un lapsus. I és que tenim tantes ganes de prendre vacances.... però tranquil, que no tancarem la paradeta.

I per cert, qui envia les invitacions a la revetlla(verbena)?
Simplement per contrastar la noticia. I fer-li un retret, perquè a nosaltres no ens ha convidat. Per què serà??

I ara el que ens demanaves:
XAVI CASTILLO – POT DE PLOM
OBRA: CANVI CLIMÀTIC CIRCUS

Després d’espectacles com “El Chou” , “L’estrany Viatge” o “L’heretge de Xàtiva”, Pot de Plom i Xavi Castillo proposen “a new experience”: Una historieta sobre el Canvi Climàtic, un espectacle còmic-apocalíptic que jugarà amb el calfament global, l’efecte hivernacle, la pujada del nivell del mar, el desglaçament dels polos, les sequeres, la revolució de la fauna i flora, la deforestació, el G-8… en resum: la Terra està calenta! De manera que Pot de Plom proposa: Folleu, folleu que el món s’acaba!!


FITXA ARTÍSTICA
Autor, actor i director: Xavi Castillo
Cantant en escena: Núria Martín
Banda sonora: Panchi Vivó
Tècnic so i llum: Toni Sancho i Calleja
Vestuari i utilleria: Ferran i Vicent (El Taller)
Producció: Pot de Plom Teatre
--
Ajuntament de Benifairó
Regidoria de Cultura

Anònim ha dit...

Si es aixina com digueu, que no han dit res al demés partits i damunt s'ha fet correr la veu que el PP fa verbena, es de jutjat de guàrdia.

el criticon ha dit...

Supose que sera per a distruere a la gent per a que no pense en les properes eleccions i valoren un canvi de vot. Este poble es massa blavero...

Anònim ha dit...

jo no m'aclarïxc. A vore si digueu qui hu fa el ayuntament o el PP.
Esta mati estaven els empleats montant l'entaulat i pense que sera una cosa del ayuntament.
Tots dieun que es una festa del partit popular. A vore si hu aclariu.

Palometa ha dit...

Bé, jo crec que està prou clar no? Almenys aixina ho veig jo. El Partit Popular de Tavernes ha pagat amb diners publics una festa amb al que fer-se 'autobombo' just una setmana abans de les el·leccions europees. Ha pagat el PP un acte de campanya electoral amb diners de tot el poble? Jo crec que sí i si aixina és, estem davant una cosa molt greu.

Una altra qüestió que caldria preguntar-se és perque justament s'ha triat de fer al Passeig ara que el tema del pàrquing està en el centre de la polèmica. Intencions el·lectorals? intencions de publicitat per al pàrquing?

Una última pregunta: Pel poble es rumoreja que el muntatge de l'antiga font del passeig al centre de la rotonda de l'entrada ha costat a les arques municipals 30.000 euros. Si és aixina i encara que es justifique amb les ajudes del Pla Zapatero, no hi havien altres assumptes més urgents al poble i a la platja per a gastar-se eixos 30.000 euros???

Com que no crec que cap concejal es conecte a La Cotorra per tal de contestar a les nostres preguntes i com confiem que cauran en sac trencat, esperem que almenys estes qüestions, retòriques clar està, servixquen almenys per fer-nos reflexionar una miqueta de per quina classe de gent estem governats.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El puc assegurar que molts regidors ens segueixen, sobre tot del govern municipal. I alguns d'aquests no s'amaguen d'entrar a consultar "vaig a vore que diu hui La Cotorra" desde llocs oficials i amb gent davant.Això ho tenim confirmat i ben confirmat.
Ara que contesten... això son altres calces!