L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 de maig del 2009

El riu Vaca continua igual de brut


Avui dimarts dia 19. Després de les manifestacions de la setmana passada fetes a bombo i plateret del regidor encarregat: “vamos a intensificar”, “vamos a retirar”, “mantendremos el control” referint-se a la neteja del riu Vaca, la neteja no s’ha produït.
Les tanques, el carret de Mercadona, l’extintor, les bosses de fem… tot segueix igual. Tot apunta a indicar que el regidor espera a que el fang del riu les tape, com veieu en la fotografia ja comença a pasar, i una vegada ben tapades dirà: ¡Ja no están!! I missió complida!

Un amic de La Cotorra reflexiona sobre aquests fets, el del riu i el del muro, i ens diu que li pega voltes al tema de la brutícia al muro i la seua relació amb els incendis. Tothom sap que a les zones d'acumulació de fem i deixalles solen sorgir incendis i a la zona del muro hi ha brutícia dins del canal i també per la muntanya on hi han muntades "saletes d'estar" amb sofa, matalàs i on sols falta el ventilador. I continua: Per no parlar de la, simplement, merda que hi trobem. L'Ajuntament no es pren en serio la neteja del muro i la zona de muntanya que limita amb el cas urbà. I això també és un perill de cara als incendis. Per mantindre un lloc net la millor política és netejar. Un lloc brut s'embruta més. Si hi ha una bossa de fem, al cap d'una hora n’ hi ha 3 o 4. Si algú aboca deixalles de construcció en un lloc, al cap d'una setmana tenim un abocador de deixalles de construcció. La neteja s'ha d'acompanyar de sancions, quantes sancions es posen per abocar o tirar fem?
I nosaltres afegim: I quantes pels incendis? Per cert, ¿què se sap de l’autoria de l’incendi últim? Ací ens arriben rumors de tota mena, fins alguns que apunten a que estarien identificats els pressumptes autors.
Avui dijous dia 21, una setmana després del gran anunci de neteja, el riu sembla, repetim, sembla net. Han tret usant el mètode de pescar les tanques d'obres i el carret de Mercadona. S'han deixat dins l'extintor i un senyal de transit.
Per cert, el carret de Mercadona l'han deixat abandonat al costat del pont.... segur, segur perquè el tornen a tirar dins!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bueno cotorra, jo crec que d´ara endavant si que es podra netejar el riu, ja que en el bon temps l´aigua ja no molesta tant, no creus? o l´any que ve encara vorem les mateixes deixalles en els mateixos llocs?