L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 de maig del 2009

El Bloc demana abaixar els preus de l'aparcament

Nota de premsa remesa pel Bloc.

El Bloc lamenta que el PP regale vint anys més d’explotació de l’aparcament del passeig a l’empresa concessionària i ho faça a canvi de res.
El PP de Tavernes va aprovar en el ple de maig prorrogar-li la concessió a l’empresa de manera que siguen 60 anys els que explotarà l’aparcament en comptes dels 40 anys aprovats fa uns anys en el conveni. Aquest augment de 20 anys a canvi de res ha sigut qualificat pel portaveu de Bloc, Jordi Joan, com a “un regal del PP a l’empresa on el més perjudicat és Tavernes, ja que la nostra ciutat ara tardarà vint anys més en recuperar la propietat de l’aparcament del passeig”.
El Bloc, segons ha confirmat el regidor Jordi Joan, va presentar en el ple la proposta de què “l’empresa abaixe els preus de les places d’aparcament. Actualment aquest preus són molt elevats, fora dels preus de mercat i fora de la possibilitat econòmica de molts veïns”. El regidor ha comentat que abaixar el preu és la millor manera que té l’empresa per a vendre les cotxeres que fins ara no ha pogut vendre i així fer front a les pèrdues econòmiques que, segons diu, està tenint per la falta de vendes.
El Bloc vol recordar que després dels informes de viabilitat estava molt clar que la concessió no anava a ser solvent econòmicament, però el PP no ha fet cas dels informes i ha demostrat la seua incapacitat per gestionar la concessió de manera que no donara problemes.
El Bloc no entén com el PP es posa al costat d’aquesta empresa privada i no dels interessos dels ciutadans de Tavernes. La prorroga de 40 a 60 anys és un regal del PP a l’empresa concessionària a canvi de res i els que resulten perjudicats són els veïns de Tavernes, que tardaran vint anys més en recuperar la propietat de l’aparcament del passeig.
El Bloc denuncia també que el PP està perjudicant els veïns de Tavernes i al nostre comerç local suprimint places d’aparcament que hi ha al centre del poble per tal de potenciar el pàrquing privat. I aquesta mesura es més censurable perquè posa en perill a molts comerços del centre de Tavernes.