L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 6 de maig del 2009

Més sobre el Pla Camps

Ampliem la informació sobre el Pla Camps per tal que en tingau coneixement de les previsions
1- CENTRE EDUCATIU I ESCOLA INFANTIL
Compra d’un solar de 1242 m per a construir una nova guarderia més un gran aulari per diverses utilitats. (5 aules per l’escola infantil, amb 100 places. 8 aules de 25 alumnes per cadascuna per Escola d’Adults i 2? aules per l’Escola de Ceràmica i pintura.

2- RESTAURACIÓ MOLI VELL I ERMITA SANT LLORENÇ (de l’Alcudiola)
Convertir al Molí Vell en un Museu de l’Aigua .
Restaurar teulada, pintura i tancat al voltant i reparació de l’entorn de l’ermita amb el seu cementeri moro d’Alcudiola.

3- REURBANITZACIÓ INTERIOR CAMP DE VERGERET
Il·luminació i formigonat del voltant del camp de rugbi, més adequació de l’actual caseta prefabricada.

4- VESTUARIS I CAMPS DE PETANCA CAMP MUNICIPAL D’ESPORTS
Al voltant del futur camp de futbol 7, pendent de conveni amb la Diputació
Construcció de 6 pistes homologades de Petanca, per fer-hi els campionats, vestidors i magatzem per material i WC públics.

5-BASSES FITOSANITARIES EN EL TERME MUNICIPAL Y REPARACIÓ FORMIGÓ CAMINS RURALS
Construcció de basses per a arruixar els horts.
Possibles ubicacions: l’ombria, camí Hort d’Herrera, Camí de Puça (zona Ràfol), Depuradora o La Goleta. El camí a reparar amb formigó seria el Camí de la Granata.

6- REURBANITZACIÓ AVINGUDA LA MARINA
Col·lector a la Avinguda la Marina. Arribar fins on es puga, segons la dotació econòmica. El crèdit que hi havia previst per dur a terme aquest obra, no ha segut concedit per l’ICO.
El col·lector es deixaria inutilitzat fins l’autorització d’abocament d’aigües pluvials, tràmit que pot costar-li a la conselleria un parell d’anys. L’inici de les obres serà després de l’estiu i no se sap la durada. La avinguda nova es farà per trams en funció del pressupost restant.