L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 2 de maig del 2009

Pas de "zebra" a cap lloc


Les obres del PZ ens ofereixen curioses fotografies. Com aquesta, d’un pas de vianants que no dóna a enlloc perquè està prohibit passar a la vorera d’enfront.
La cosa no tindria major importància si fóra qüestió d’un dia o dos... o una setmana per executar les obras. Però ja hem entrat en el tercer cap de setmana i d’obres ací... res de res!.
Els treballadors van arribar fa dies, moltes dies, posaren les tanques i prohibiren aparcar a tota l'illa de l'edifici. Uns dies després desferen un tros de vorera, però han passat les setmanes i encara no s’han molestat en llevar la mundícia. Allí han quedat els enderrocs, molestant als que vénen de la zona esportiva, del Vergeret o van a Correus o la Clínica Veterinària.
En resum: Una falta total de planificació i de pensar en com evitar molèsties al veïnat i facilitar el transit a tots els usuaris del servei en general.
¡¡I damunt ens diran que som uns criticons per denunciar-ho... tres cap de setmana després !!!.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha que vore la efectivitat de les denúncies que fa la cotorra, és eixir alguna notícia a la cotorra i en breus moments la cosa està sol·lucionada.

Ahir diumenge el pas de "zebra" ja estava habilitat. Una altra cosa són els enderrocs, però... ja sabem com gestionen els nostres governants locals.

Això va bé, cotorra!