L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 11 de desembre del 2008

En quin país (Valencià, clar) vivim?

El Govern Valencià del senyor Camps el pròxim 2009 disminuirà en 4 MILIONS D’EUROS els diners destinats a les “assegurances agrícolas”. La cosa és greu, però ho és més encara davant la crisi del sector i després que el PP ha criticat al Govern de Zapatero i li ha demanat que aporte més diners a aquest fondo assegurador.
La Generalitat Valenciana té les competències en matèria agrícola i és el màxim responsable del que passa a la nostra agricultura. Però, a pesar d’això, els nostres llauradors ben poc poden esperar del Govern Valencià del PP i com a mostra tenim un altre fet: el Govern del senyor Camps destinarà 2 MILIONS D’EUROS per implantar empreses en el exterior del País Valencià.
Ara, quan més crisis hi ha i més cal fomentar el treball al País Valencià, el PP es dedica a subvencionar projectes perquè les empreses es creen fora.
I mentres tant, les taronges podrint-se als camps per falta de qui les culla. I cada dia més gent a l'atur.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I mentrestant donen 1 milió d'euros (el 25% de l'ajuda a estes assegurances) per a fer un concert de l'MTV a València, però clar, com segons diuen té molta repercussió mediàtica, a gastar diners, mentre a Madrid el mateix concert el seu govern (del PP)no posa ni "un gallet". De què ens serveix eixa repercussió si ací no tenim ni x collir la taronja? I si parlem del retall en 60000 euros de pensions de funcionaris i altres coses ja...

Anònim ha dit...

I no cal ni parlar de la situació de la música -la de banda, orquestres, conservatoris, cantants i grups en valencià- sense ajudes de cap classe ni promoció en els mitjans públics.

Anònim ha dit...

i que s'asperaveu? si es el que interessa al govern
1, així la gent creu que com la cançó "la taronja no funciona" i venen les terres a preu de duro tot pel progrés de la rajola. amés (va eixir al diari) si l'augment de pressupost que han rebut se l'han gastat en augment de sous (reduint les inversions!, espectacular)