L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 19 de desembre del 2008

Sobre vivendes VPO

Sembla ser que per fi s'han donat les claus als adjudicataris de les vivendes VPO del Vergeret. Almenys això és el que informa la premsa d'avui que no diu res dels problemes haguts amb la confederació ni el perquè de mesos i mesos de retard.
Tampoc ens han informat que passa amb les 750 vivendes VPO dels sectors "Fontetes" i "Marjaletes". El projecte havia d'estar acabat el passat febrer... caldrà vore finalment quin febrer i de quin any.
La Cotorra ha pogut saber que l'oposició no va assistir a l'acte d'entrega de les claus. ¿Serà perquè a l'oposició no els interessa la vivenda VPO o serà perquè no van estar informats ni convidats a l'acte? Please, que ens ho aclaresquen.