L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 de desembre del 2008

D'INTERÉS PER ALS JOVES

Com que suposem que el Punt Jove no ho farà (bé potser ara sí perquè ens copiaran) informem als nostres amics del següent:
El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publica avui la convocatòria de beques per a la realització de cursos d'idiomes en països de la Unió Europea, Eurocursos 2009.
Les beques de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) permetran que jóvens residents en la Comunitat Valenciana puguen estudiar anglés o francés en països de la Unió Europea durant el pròxim estiu. En la present edició s'han convocat un total de 670 places per a anar a estudiar a França, Irlanda i Regne Unit, durant el mes de juliol del 2009. Precisament la incorporació del Regne Unit és una de les novetats d'Eurocursos 2009.
El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el dia 15 de gener del 2009.
Més informació:
I AFANYEU-VOS QUE ES FINS EL 15 DE GENER

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola!
Podeu informar-se d'activitats Juvenils en Xarxa Jove de la Safor http://www.calaixjove.com/