L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.861
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 9.266

dimarts, 16 de desembre de 2008

Una de tapes (No del bar, eh???)

Els dies passen i la tapa del clavegueram continua solta, no s’arregla i cada volta pitjor. La solució que han donat: simplement col·locar una tanca metl·lica que, per cert, no abraça ni la tapa ni l’asfalt trencat que l’envolta.
I estem parlant d’una deficiència en ple rovell de l’ou, en ple centre del poble, on tots ho veuen.
Una deficiència en una zona on la circulació no para un moment ni de dia ni de nit. I vehicle que passa… la roda per damunt de la tapa. Fins que l’enfonsen del tot! O hi haja un accident!
I si això passa en ple centre del poble....
Tenim curiositat per saber si es repetirà la historia i passarà com en una altra famosa tapa solta, la del Passeig Colom. ¿Quants anys du sense arreglar? I tots els dies, els matins, migdia, els plemigjorns, les nits… se sent el cloc, cloc i cloc quan passen els cotxes o motos.