L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 21 de desembre del 2008

Qué contracten l'empresa de l'aparcament

No sabem si riure o plorar de les manifestacions que ha fet sobre la piscina el govern municipal del PP i que publica la premsa. També podem cabrejar-nos en comprovar que ens tracten com si forem “tontos” o que el poble es mama el dit.
Ara va i resulta que les pluges han paralitzat la piscina i són les que han impedit l’accés de les màquines. Però… no hi ha un bon camí asfaltat per arribar? Però les màquines d’avui dia treballen dins de l’aigua, dins del riu o dins del fang en zones inundades….
Menuda trola! Si fos així, no es contruirien ponts dins dels rius, ni l’AVE per arribar a València travessaria embassaments….
La Cotorra li vol donar la solució al govern del PP. No volem que ni ara ni mai pensen que no volem la piscina: Contracteu l’empresa que va fer l’aparcament del Passeig.
¿No us en recordeu? Els fonaments dins de la zona freàtica, les màquines sempre buidant l’aigua, també va ploure i prou eixos anys …. però aquella empresa no va parar. ¿Qüestió de tecnologia? O de solvència econòmica?
Mentrestant, i per tallar els rumors sobre els problemes financers de l’empresa adjudicatària i els rumors sobre falta d’avals, un dels seus responsables afirma que a febrer vorem part de l’edifici. Vorem, vorem…. si el veiem!