L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de novembre del 2008

Més sobre l'Agenda 21

Fa uns dies es va reunir la mesa que, a l’Agenda 21, tracta la revisió del Pla General de Tavernes. A més de la gent habitual, s’hi van presentar un exalcalde, exregidors de dos partits diferents, un exarbitre de futbol i altra gent vinculada als grups ProPai. El tema donava, clar.
Arriba un moment i el tècnic municipal afirma que la información del web de l’ajuntament sobre el procés de la revisió per incloure els PAIs no aprofita per a res i que tot el procediment s’està fent de manera il·legal.
La gent ProPai no diu ni mu. I suposem que eren conscients que els han estat - o ells han estat enganyant- als ciutadans sobre els PAI.
I d’ací ve la pregunta: Si el procés no és legal, ¿perquè es dóna informació al web d’un procés que no aprofita per a res? Per informar o per a desinformar al ciutadà?
Per cert, des de principi d’any que s’espera el protocol de Conselleria que ha d’informar a l’Ajuntament dels passos legals a seguir per a modificar el Pla General.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ayyy com m'hagués agradat poder participar en l'agenda 21 del poble, ja que ben usada es una eina molt profitosa per poder millorar un poc l'estat del poble, llestima que, com que no hi sòc durant la setmana (coses que te ser estudiant) no puc asistir a les reunions.
PD: ja se que no ve massa a conter però tenia ganes de dir-ho

Anònim ha dit...

Tan sols van poder anar aquells que estàn a favor del PAI, ho sé perque un conegut constructor del Vergeret va rebre un missatge de l' exalcade al mobil diguent-li que anara a l´acte a donar suport, aixó és saber aprofitar l´ocasió i traure les seues terres comprades en el seu mandat a subhastar, si li les té que comprar l' amic de Manolo Vidal.

Anònim ha dit...

Tan sols varen poder anar aquells que estan a favor del PAI, ho se perque un constructor del Vergeret va rebre un missatge de l´exalcalde al mobil diguent-li que anara a l´acte per donar suport, la cabra al monte, té que traure les seues terres comprades baix el seu mandat a subasta, si li les té que comprar l' amic de Manolo Vidal, un inversor de Valencia.