L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 18 de novembre del 2008

Ja no tornaran a casa per Nadal

Un any més i de cara els Nadals, els agrets tornaven als ¿¿jardins?? de l’Avinguda de Malta. Com el torró “El Almendro” que ens alegra les festes, els agrets volien alegrar els descampats secs i sense plantes per falta d’atenció en que s’han convertit els jardins de l’Avinguda de Malta.
S’imagineu tot una catifa de floretes groguetes entre el verd de les fulles... ? i més amb la falta de verd (vegetal, eh? no penseu malament) que hi ha en aquest poble després del sequer en que s’ha convertit el passeig!.
En resum: que tenim a La Cotorra cabrejada i enfadada: “No hi ha amor per les plantes, ni pels jardins ni per res, ens ha dit malhumorada en comprovar que a l’ajuntament no se li ha ocorregut altra cosa millor que polvoritzar-los AMB RONDUP. Ni més ni menys que un herbicida. Igual un dia ens maten les mosques i els mosquits a canonades!!
Llastimós: l’ajuntament usant herbicida en un jardí de la població!! Això on s’haurà vist? I no és la primera vegada, no que a l’estiu ja varen usar el mateix mètode per eliminar tota la vegetació. Això si, de cuidar el jardí, vigilar-lo i tindre’l en condicions, res de res.
A les dues fotos teniu els agrets i la imatge acusadora, perquè fins i tot s’han fet publicitat de la malifeta!!!!