L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 17 de novembre del 2008

Ja s'acosta.... la piscina.

Les obres de la piscina han començat. I els problemes del PP a l'hora de contractar els monitors de les intal·lacions. La nostra Cotorra pensava fer un curs de monitor, però s’ho ha pensat millor després d’escoltar el que ha escoltat i comprovar que no té cap oportunitat .
I és perquè, si hem de fer cas al que es diu, són molts i moltes, amb noms i cognoms, els que afirmen tindre la promesa que treballaran com a monitor/a de la nova piscina. ¿Hi haurà llocs per a tants? Ja vorem com coloquen a tanta gent.
L’oposició que s’ho mire bé no siga cosa que la futura piscina municipal siga una agència de treball.
I que comence l'oposició a mirar la futura oferta pública de treball de l’ajuntament. Algun sindicalista està que bufa perquè s’ha parlat de posar com a mèrit ser membre de Protecció Civil des del segle passat. I això dóna a pensar si, pressumptament, no es fa el vestit a la mesura d’algú.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

cotorra, les coses que contes estàn molt bé. es nota que estàs informat però deuries explicar millor les coses.
Si vols contar una cosa deuries dir quines son les teues fonts, o al menys d'on has tret la informació. No és el mateix una cosa que et conten des d'algun organisme mitjanament oficial que una cosa que et conten tres o quatre amics pel carrer.
Pense que et passa molt, deixes moltes coses a l'aire i els que no vivim al poble, no ens enterem molt bé del que vols dir. A lo millor és que som curtets i no som tan llargs com tu, però note que deixes les informacions inacabades.

La Cotorra de la Vall ha dit...

És la teua impressió. Per a nosaltres les coses que diem estan ben clares. El que no podem és dir nom i cognoms de la gent ens conta una reunió o l'empleat laboral que ens diu les coses, per raons obvies.
Les fonts que s'usen són sempre fiables. Per això no contem sis o set coses al dia, només les que tenim certesa.

Anònim ha dit...

Anònim: pense que per més informació només cal comprar la premsa oficial.
Allí si que t'enteraràs del que passa al poble.