L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dilluns, 24 de novembre del 2008

Tot és qüestió de propaganda

La Cotorra avui ens ha vingut contenta. I ha sigut després de llegir a la premsa que l’alcalde i la regidora d’Hisenda están desvanits per haver cobrat els 300.000 euros que l’Estat els devia de la contribució rústica de l’any passat. Però això eren diners segurs. És l’exempció als llauradors pels danys de les pluges del 2007, per entendre’s.
“Confirma que Tavernes ha presentado déficit porque tenía cobros pendientes” ha dit a la premsa la regidora que mai parla en el ple, mentre l’alcalde afirma que els comptes estan més rebaixats. Sort que no han repetit que el deute és un invent i que tenim l’ajuntament més ric del món.
Els dos s’han manifestat com si els 300.000 euros, només el 10% del déficit de tresoreria, foren la solución al greu problema econòmic de l’Ajuntament. I han contagiat l’alegria a La Cotorra. Tant que ens hem vist obligats a preguntar-li: ¿Creus que això tapa el forat de 3 milions d’euros de déficit de tresoreria i de 15 milions de deute?
I l’hem pillada. El pobre ocellet s’ha quedat pensant, després tot roig de vergonya ha dit: Mira que fa la propaganda. Si m’havia cregut que tot estava solucionat! Ens enganyen com a xinos!