L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 11 de novembre del 2008

A l'estiu, botulisme i a la tardor, legionella?

¿Què passa al Col·legi Magraner? ¿Per què s’ha informat ara als pares d’un pressumpte brot de legionella si fa dies que l’ajuntament tenia l’analítica de les aigües?.
Diuen que el virus s’ha trobat a un calentador del col·legi, però quin és l’origen?
¿Es troba a les canonades i afecta a la conducció general de l’aigua potable? Perquè si és així pot afectar a la barriada i el virus es transmet per inhalació i la gent de la barriada es dutxa i quan es dutxa es forma baf, el millor mitjà de propagació. Però a la gent de la barriada ningú no els ha dit res ni els han dit mesures preventives. I els veïns estan calents per l'oblit.
I ara diran que La Cotorra crea alarma social. Ai mare! Encara sort que no hi ha hagut cap cas de malaltia. Perquè ¿s’imagineu si algú haguera caigut malalt i després se sap que l’ajuntament ho coneixia?

6 comentaris:

Unknown ha dit...

hola, ai mare meua quin ajuntament tenim, ens torra a 'troles'.
Aa una coseta: La legionella no és un virus, és un bacteri.
Molt bon bloc on podem informar-nos de les coses que l'ajuntament i companyia no volen que ens assabentem. Continua així.

Anònim ha dit...

la culpa la té el director, què done la cara !

Omar ha dit...

Uy si clar, el director ha posat a sabendes la bactèria??? O és competència d'ell fer els anàlisis pertinents???
No tireu les culpes a un pobre home que fa la seua feina molt eficientment i amb dedicació als seus alumnes, entre ells jo. Així que si hi ha o hi haguera algun culpable les entitats sanitàries encarregades ja m'ho dirien.

Anònim ha dit...

El director no ha possat a sabendes cap bactèria però tampoc les autoritats. No es competència d'ell que façen anàlisis però és el primer que ha de saber el que passa i es fa al centre.
De pobre home justetament no diria que és i bon exemple tampoc diria que dóna.
Un director ha de velar pels seus alumnes, i si ha d'exigir al govern, que això segur que li agrada fer-ho (es del PSOE, no??, que coincidència que el protegiu tant).

La Cotorra de la Vall ha dit...

Demanaríem que no dirigíreu el tema cap a qüestions personals.

Anònim ha dit...

No es cert. Dijous es reben les analítiques, dijous s'informa al Centre i dijous s'informa a l'AMPA del centre. Dijous està solucionat per part de les autoritats sanitàries. Dilluns següent s'informa a tots els pares i mares de primera mà. I dic jo...
que havera passat si no haguera contractat l'Ajuntament una empresa de control anual de la legionel·la?
Potser hauríem de lamentar alguna desgracia a estos moments.