L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de novembre del 2008

Joves de primera i de tercera?

Les obres de l’institut nou per fi han començat i no sabem si per refregar-ho a la gent del gremi que tant va criticar al PP la paralització d’anys o per previsió, l’ajuntament va convocar el Consell Escolar Municipal. Tema: la futura adscripció de la Valldigna. Presents els dos inspectors, el de primària i de mitges, i convidats els directors de Simat i Benifairó, amb veu i sense vot, que finalment no acudiren.
El regidor responsable a Tavernes del tema educacional va fer la proposta que, quan comence a funcionar el nou institut, allí vagen els xiquets del “poble”, que els de Tavernes han de ser els primers en aprofitar-se del nou centre.
I que els joves de Simat, Benifairó i els del Magraner, aquest per proximitat, vagen a l’institut vell, al “Jaume”. I que això no podia molestar molt als de Simat i Benifairó perquè una vegada dalt de l’autobús igual donava baixar en un centre o en l’altre. Encara sort que no els va tractar de “forasters” (La Valldigna, la Valldigna, y nadie más, ra ra ra!!!!)
No cal ni dir les cares de vergonya aliena que van posar tots els assistents. Queda clar que la proposta va quedar en això, una proposta. Quan arribe el moment, l’inspector farà la seua i Conselleria ja dirà.
També es va parlar de les beques de transport per als joves de Simat i Benifairó: ningú no sap res quan anem cap a la fi de novembre. Coses, com l'anglés de ciutadania, de la Conselleria d’Educació i que l’inspector va haver de torejar com va poder.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal afegir que la proposta més secundada pels presents, de caràcter consultiu i no vinculant, fou que els alumnes del Sant Miquel, Divina Aurora, Patronat, Monges i Simat i Benifairó anaren a la Valldigna, i que els alumnes del Alfandech i del Magraner anaren al Jaume.
"La valldigna propone y conselleria dispone"

Anònim ha dit...

Els joves de la vall també volem que deixe d´anar-se´n la llum tots els dies, que encara que siga per 20 segons, està fotent-mos els ordinadors. Caldria que la Cotorra es pegara una volteta per la xarxa, electrica en este cas, per tal d'esbrinar que passa. I com diuen en el poble "Aço es un catxonedeo de llum".

Anònim ha dit...

Em pareix molt bé la proposta que ha fet el regidor d’educació: si l’Ajuntament de Tavernes ha adquirit els terrenys, ha pagat la urbanització de la zona i ha tingut que negociar amb altres administracions per a aconseguir el nou institut és lògic que primer siguen els alumnes de Tavernes i despres els d'altres pobles.

Anònim ha dit...

Per la mateixa raó, per exemple, el regidor de Sanitat de Gandia pot demanar que a l'Hospital nou comarcal només ingressen els de Gandia.

Anònim ha dit...

I jo em pregunte: Va a tindre millors prestacions o instal·lacions este institut respecte a l'altre?

Perquè de ser així, també estaria discriminant-se als xiquets del Magraner a més dels dels altres pobles i no seria correcte.

Si no és així, qué més dona que vagen a un institut que a l'altre?

El que s'hauria de fer és quan estiga acabat el nou institut, deixar el vell en condicions.