L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 17 de març del 2018

I que voleu que hi fem, si no s'assabenten i desconeixen que hi ha a Tavernes

Porta d'entrada enfront del CEIP Alfàndec

Mare meua, la que porta el diari.... és una frase que solem dir a Tavernes quan hi ha alguna cosa que resulta riallera o cridanera en la premsa, bé per exagerada, o bé perquè no s'adiu amb la realitat i cau pel seu peu que és una mentida.. 

I això és el que ens ha passat avui, llegint això que porta el diari del PP que, una vegada més i no sabem si per ignorància, torna a mentir, o  si ho fa per qüestió de tàctica per confondre i crear alarme al veïnat de la ciutat.

Porta entrada per Violant d'Hongria

El PP ens demostra que desconeix tot sobre el Camp d'Esports. ¿Saben on està ?  Perquè... Quantes portes d'entrada hi ha al Camp d'Esports municipal? Si hem de fer-li cas al diari del PP, on sembla ser escriu una determinada regidora de l'ofici, només hi ha una: la porta que dona a la placeta del Passeig Colom.  I això és mentira.

Porta d'entrada pel Parc dels Vents, Avinguda Corts Valencianes

Tot el món sap, ells no, que el Camp d'Esports té moltes portes per on cap perfectament una ambulància per entrar al recinte: hi ha dos portes laterals que donen a Violant d'Hongria, hi ha una porta d'entrada pel parc dels vents i hi ha una altra entrada pel costat del frontó, enfront del CEIP Alfandec.  Quatre portes,  per on pot entrar perfectament un vehicle i gran sanitari, de bombers, de policia o de servei de l'Ajuntament. I damunt son millors entrades i sense cap impediment en dies de falles. 

No hi ha cap normativa ni ordenança que obligue a entrar només per la porta que dóna al Passeig Colom.  Sempre hi ha que buscar alternatives i com s'ha vist i es comprova, les hi ha. I encara més: es pot accedir fàcilment pel carrer reservats als veïns que hi ha darrere del Passeig de Colom, i que podeu vore en la foto. Però ni ho saben. 

Carrer d'ús veïnal que du a la porta del Camps d'Esports

Deduïm que... 1) no tenen ni idea ni coneixen les instal·lacions del Camp d'Esports 2) han dit que, per culpa la fira, no pot entrar un vehicle d'urgència en el Camp d'Esports amb l'únic motiu de crear alarma en el veïnat. 

Però hi ha més encara: ¿què pot passar en un Camp d'Esports, on no hi ha  competicions esportives aquest cap de setmana per la festa fallera? És que ni això coneixen: les activitats esportives del poble.

Fotos avui mateix