L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Qui ho netejarà? Sonarà la Dipu?


Des dels primers temporals fa més d'un mes, i no sólament dels ocorreguts fa uns dies com es vol fer creure, la platja està feta un desastre. Canyes, més canyes, deixalles de la mar… un munt de merda (amb perdó) que despedeix pudor per putrefacció de la materia orgánica.
I el nostre govern municipal del PP sense enterar-se. Ara, el nostre alcalde, Manolo Vidal, quan la situació se’n va de mare, ens diu que no pot atendre la neteja perquè li falten efectius i perquè els que té están arreglant els camins.
La gent de la Cotorra li proposa una solució: ¡A contractar personal, que gent sense faena n’hi ha. No cal tampoc dir que diners també en teniu, almenys per allò que voleu. I si voleu exemples de que hi ha diners per als vostres interessos, em podem dir! I amb molta “seguridad”.
El nostre alcalde ha deixat escapar una altra perla dialèctica i afirma que, com passa a Cullera, cal la implicació de Costes i de Medi Ambient. O siga a Cullera, sí que netegen. A Tavernes, no.
¿A Cullera, no governa el PP com a Tavernes? O será perquè els de Tavernes no "sonen" res?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

homee! xè clar que no hi an diners!
mira primer s'ha de comprar una patera i un remer per poder dur la gent a la platja més de la gent que ho a de netejar!(que quan plou pareix venecia),i lo de l'ajuda de costes es perque l'exelentissim alcalde ha fet numeros i ix més rentable que un vaixellet de costes porte la gent des d'eivissa a la platja que anar des del poble.
per cert aprofite per felicitarte per la web llestima que no s'en fassa massa difusió pel poble.... es podria fer per local juvenil o pel nou institut, etc

La Cotorra de la Vall ha dit...

La gent de La Cotorra t'agraïm la felicitació.