L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 d’octubre del 2008

Gran éxit del Festival de Cançó El Vergeret

El “dissabte nit” , com tots els caps de semana, al final de l’Avinguda de Malta va tindre lloc una nova edició del tradicional Festival de la Cançó El Vergeret. A la primera part, els “artistes locals” obsequiaren el veïnat amb la serenata habitual de crits i altres sorolls del botelló. Els veïns assomats al balcons agrairen amb molts “aplaudiments” les actuacions.
La segona part del concert la va protagonitzar la música dels tubs d’escapaments de motos i cotxes pegant voltes a tota pastilla per la zona.
Encara sort que els participants demostraren un poc de sentit cívic abocant les botelles de beguda i gots a les papereres. Però com que sempre hi ha alguna cabra loca, alguns van preferir estrellar-les contra el pis del passeig i deixar les sobres del menjar damunt dels bancs.
I fins “dissabte nit” que ve.

1 comentari:

Anònim ha dit...

NO SE SI LA COTORRA S'HA DONAT QUE SOLS VAN LES LLUMNS DEL PASSEIG LES FAROLES DE LA URBANIZACIO ESTAN FICADES I NO FUNCIONEN L'AJUNTAMENT DIU QUE ES EL URBANIZADOR I EL URBANIZADOR CONST. ESTRUCH DIU QUE ES L'AJUNTAMENT. A LES HORES JA FA MES D'UN ANY QUE NI HA GENT VIVIND