L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 d’octubre del 2008

I la festa continua.


Des del passat 12 de setembre Tavernes està de festa. Fa un mes que han acabat les Festes del Poble però això no importa!. La bona voluntat de l’ajuntament és que la festa continue, que siguem feliços, que estem contents, que no ens preocupem de crisis ni de les pujades d’impostos que ens han aprovat per al 2009.
I que millor que no desmuntar el cartell de festes de l’entrada del poble, de crear la il·lusió que tot és bonic a Tavernes! Res importa que cada dia se’n vagen més indústries del poble, que la construcció i els sectors de la platja estan paralitzats, que els projectes tarden més en eixir o que el poble està més abandonat.
El gran retard general de Tavernes l’última dècada, això sí que és una bona festa i el ball que ens toca a tots ballar!
La Cotorra està supercontenta amb el cartell. I no hi ha ningú que la faça abaixar del burro. Diu que encara estem en festes i prou. Que per alguna cosa està el cartell.
- Però no veus que ni hi ha espectacles, ni res de res. Que no es noten les festes! li hem dit
- És igual. La setmana de festes tampoc es notaven! ens ha respost.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens tota la raó. Però crec que, com tot, hi ha una explicació: Ningú de l’Ajuntament l’ha vist.

Com està en un lloc "tan amagat" cap membre de la brigada, cap policia, cap funcionari, cap membre de l’oposició, cap membre del govern ha pogut vore-ho i dir-li a qui corresponga que ho retire.

Menys mal que encara ens quedes tu Cotorra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tranquil, que ara voràs que prompte el lleven.

Anònim ha dit...

ains! de que com podeu queixar-vos del cartell de festes quan al darrere mateix encara ( desde fa un bon grapat d'anys)esta l'abet de nadal! (si ja se que costa de veure'l ja que cada any esta mes pelat i pareix un post de la llum, però no! es l'abet.
amés si jo se que l'ajuntament no ho retira per nosaltres que si el vols retirar haurem de pagar el tècnic que el lleve i que el pose l'any vinent i clar no esta la cosa com per anar tirant els diners tontament...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Home, l'avet és un element fix que forma part de la rodona i s'aprofita per a decoració a Nadal.
Pensem que no és el mateix cas, però tens raó: cada día més pelat
¿Ho fará l'avet per semblar-se a la Hisenda Municipal, cada dia més "pelà"?