L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

diumenge, 12 de juliol de 2015

La banda de Benirredrà ofereix avui diumenge un concert a l'auditori de la SIUM de TavernesL'auditori de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes acull avui diumenge, 12 de juliol, a partir de les 20 hores un concert extraordinari de la banda de la Societat Musical de Benirredrà.

La formació interpretarà el repertori amb el qual participarà en la Tercera Secció de la 129 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València, el dijous, 16 de juliol, al Palau de la Música del cap i casal.

El concert, sota la direcció del titular José Vercher Blasco, constarà d'una sola part i començarà amb la interpretació del pas-doble “Las Arenas” de Manuel Morales. Tot seguit oferiran “Blue Outer Space” de Satoshi Yagisawa, l’obra obligada per a les bandes de la Tercera Secció i conclourà amb la interpretació de l'obra de lliure elecció “Polifemo” d'Andrés Valero-Castells que, és l’autor de l'obra obligada per a les bandes participants en la Secció d'Honor d'enguany.

La Banda de Benirredrà és la primera vegada que concorre a aquest esdeveniment d'enorme prestigi internacional, on es mesurarà a entitats musicals com l'Associació Musical Alcañizana d'Alcanyís (Terol); Corps Philarmonique de Châtillon d'Aosta (Itàlia); Agrupació Musical “La Nova” de Banyeres de Mariola (Alacant); Unió Musical “El Xúquer” de Sumacàrcer (València) i l'Associació Musico-Cultural “Ntra. Sra. de la Paz” de Marmolejo (Jaén). Com a banda convidada participarà la WOZ-Wind Orchestra de Saragossa.

2 comentaris:

Victor Sardis ha dit...

Muy Bien!

Victor Sardis ha dit...

Muy Bien! I love this photo it reminds me of the past!